Nick the Greek Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 (edited) Το χειμωνα το πλοιο τον εβγαλε κατ' αρχην σε καρναγιο του Περαματος και μετα στο μωλο ΔΕΗ οπου εκανε μεγαλη ποσοτητε σε λαμαρινοδουλεια. Το καλοκαιρι ηταν παλι στο Περαμα οπου ετοιμαζεται αλλα δεν ξερω για που. Μαλλον ομως Αφρικη μου μυριζεται. Edited February 13, 2018 by Nick the Greek tag
ΓιάννηςΑ340 Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Το δικό μου τι γίνεται; Το TRACARRIER ήθελα να πω.Πάτησα στο Google τη λέξη TRACARRIER και μου έβγαλε ένα site shipbrokers με αγγελίες για πωλήσεις πλοίων και το είχε .Φρέσκια αγγελία .Από 30/9. Πάλι πουλιέται; Κανείς δεν το θέλει; Άχρηστο είναι πια;
Nick the Greek Posted October 24, 2005 Author Posted October 24, 2005 Παρελειψα να πω -και ο Γιαννης με εβαλε στη θεση μου- για το Tracarrier το οποιο βρισκεται σε μια μινι-ντανα αναμεσα σε δυο μικροτερα φορτηγακια μπροστα στα καρναγια του Περαματος. Τους τελευταιους 2 μηνες οντως δειχνει να μην εχει γινει καποια αξιοσημειωτη δραστηριοτητα.
Neptune Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Εδώ παντως το δινουν προς πωληση.. Απο κει και το παρακατω σχεδιο
proud_ionian Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Ref RoPax 400/68-82 SOLD οτι πουληθηκε λεει
ΓιάννηςΑ340 Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Και είναι άσπρο στις φωτό. Τελικά είναι μπλε ή άσπρο τώρα; Πάντως φαίνεται του κουτιού.
antonis molos Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Είναι μπλέ, τό είδα πρίν λίγες ημέρες, όμως οι φωτογραφίες είναι τουλάχιστον πρό εξαμήνου ενώ απο τους εσωτερικούς χώρους ( με τους επιβάτες) μου δίνει την εντύπωση ότι είναι ακόμη πιο παλιές. Πάντως πράγματι εξωτερικά φαίνεται να διατηρείται σε πολύ καλή κατάσταση.
enas chiotis Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Οι επιβάτες είναι σίγουρα σκηνοθετημένοι, γιατί οι φωτό έχουν τραβηχτεί στο Πέραμα (στο βάθος της πρώτης φωτό φαίνεται ο ταρσανάς).
Nick the Greek Posted November 16, 2005 Author Posted November 16, 2005 Να πουμε οτι συμφωνα με σημερινες πληροφοριες απο την ευρυτερη περιοχη του Περαματος, ο λογος που το Tracarrier βρισκεται επισκευασμενο μεν, παρατημενο δε στο Περαμα, ειναι οτι το πλοιο βρισκεται υπο κατασχεση(arrest) απο το ναυπηγειο που το εφτιαξε.
ΓιάννηςΑ340 Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Χα χα χα!!! Το βαποράκι μου!!! Τι τραβάει το κακόμοιρο. Ούτε στα γεράματα δεν το αφήνουν στην ησυχία του.
George Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Για να είμαστε ακριβείς όμως το πλοίο έχει μεταφερθεί στα ανοιχτά και δεν είναι πια στο καρνάγιο που ήταν.
proud_ionian Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Παραμένει αγκυροβολημένο στο Πέραμα.. TRACARRIER Sailed, destinatio unknown καλα που στο διαολο ειναι ; εφυγε μενει ή καθεται μεχρι να φυγει; το πιο πιθανο ειναι ο Nick να εχει καταρρακτη. προχτες ειδε το Ροδανθη στο dock 3 (ενω δεν εφυγε απο το περαμα) τωρα το tracarrier. μηπως γινεται το πειραμα της Φιλαδελφειας στον πειραια;
ΝΗΡΕΑΣ Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Νικητής, δυστυχώς, είναι ο Στράτος. ΥΕΝ / Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2005Σήμερα το απόγευμα ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Περάματος, ότι μέλος πληρώματος του κατασχεμένου Ro/Ro πλοίου «TRACARRIER» σημαίας Παναμά, το οποίο βρισκόταν αγκυροβολημένο στη ράδα Περάματος, έχει πέσει στη θάλασσα. Άμεσα έσπευσε στην περιοχή περιπολικό σκάφος του Λ.Σ. και εντόπισε νεκρό τον 51χρονο αλλοδαπό, η σωρός του οποίου μεταφέρθηκε αρχικά στο Τζάνειο νοσοκομείο Πειραιά και εν συνεχεία για νεκροψία-νεκροτομή. Συνελήφθη ο αλλοδαπός πλοίαρχος του πλοίου ο οποίος πρόκειται να προσαχθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημ/κων Πειραιά, κατά την αυτόφωρη διαδικασία. Και μία απορία: στον Πειραιά δεν έχει οφθαλμίατρους? Έστω, κάποιον οπτικό?
ΓιάννηςΑ340 Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Το ματιάσαν το βαποράκι μου!!! Και θα πάει στα ανοιχτά να το πάρει κανάς αέρας και να φουντάρει.
Nick the Greek Posted November 21, 2005 Author Posted November 21, 2005 Εγω βλεπω με τα ματια της ψυχης βρε!! Απορριπτω μετα βδελυγμιας τις κατηγοριες(κατι τετοια ελεγε κι ο Κουτσογιωργας)
Nick the Greek Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 Δεν σε ξεχασαμε αλλα ειναι ντανιασμενο μαζι με ενα ομοσταυλο του στη ραδα του Περαματος με συνεπεια να μη φαινεται καλα απο το ντοκο, ειδικα τωρα που ειναι γεματος πλοια. Δεν εχει αλλαξει καθολου παντως.
nautikos Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Το ξεχάσατε το βαποράκι μου; Καμιά φωτό; Οριστε και η φωτο που ζητησες
nautikos Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Νομιζω οτι εχει ξενο νηολογιο και την ελληνικη σημαια την εχει στον ιστο ως ξενο πλοιο σε ελληνικο χωρο,οπως οριζει ο νομος.
Nick the Greek Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 Λέτε να ξαναρχίσει δρομολόγια το βαποράκι μου το TRACARRIER τώρα που το κάνανε καινούργιο;;; Με τιποτα. Τα νεα ειναι οτι οι πλοιοκτητες του πνεουν τα ολοισθια(που λενε και οι μορφωμενοι) και μαλλον το πλοιο θα πουληθει(?) στον υψηλοτερο πλειοδοτη, αν υπαρχει τετοιος.
ΓιάννηςΑ340 Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Με τιποτα. Τα νεα ειναι οτι οι πλοιοκτητες του πνεουν τα ολοισθια(που λενε και οι μορφωμενοι) και μαλλον το πλοιο θα πουληθει(?) στον υψηλοτερο πλειοδοτη, αν υπαρχει τετοιος. Ωραία. Να το πάρει ο άλλος και να το βάλει να κάνει δρομολόγια π.χ. Λαύριο Κύθνο τώρα που θα καταργηθεί το όριο ηλικίας. Έχω διαβάσει ότι το έκαναν καινούργιο. Ηλεκτρονικό εξοπλισμό φοβερό, λαμαρίνες ,τζάμια, σαλόνι κλπ κλπ.
Recommended Posts