Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

• Replies 275
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Η λογική λέει πως αν ανέβει Θεσσαλονίκη, θα κάνει ανταλλαγή με το Νάξος Τζετ στη Σκιάθο αύριο που θα έχει διανυκτέρευση. 

Posted (edited)

Τα 880 άτομα πρωτόκολλο ισχύουν ??μου κάνει εντύπωση !  150 άτομα παραπάνω από το «δίδυμο» του Hellenic Highspeed και 80 πάνω από τα αλλά δυο ραννερ.

Edited by cyclades_shipping
Posted

Ναι ισχύουν εχει κάνει ριζική ανακαινιση στο ξενοδοχειακό του + προσθηκη 80 θεσεων 

Δεν εχω καταλάβει ακομη πιο ταχυπλοο  θα πηγαινει Μαντουδι 

Posted

Εγω ξέρω οτι απο την Δευτερα μαλλον θα κανει εμπορικό δρομολογιο 

πιστευω επελεξαν να φερουν αυτο και να πάει το σουπερραννερ ραφηνα γιατι το σουπερραννερ εχει διπλο bow 

Posted
1 minute ago, wysiwid said:

σουπερραννερ ραφηνα γιατι το σουπερραννερ εχει διπλο bow 

Και εγω αυτο πιστευω ! ειδικα σε Τήνο και Άνδρο σίγουρα με το κλασικό μελτέμι θα δυσκολευόταν παραπάνω από το Ραννερ

Posted

Πρώτα θα πάει μία βόλτα από Βορειοανατολικό Αιγαίο κι έπειτα Θεσσαλονίκη.

Posted

Το Speedrunner Jet 2 αναχώρησε πρίν λίγη ώρα από το λιμάνι του Πειραιά, ώστε να εκτελέσει το δρομολόγιο πιστοποίησης.

Posted

Στο δρομολόγιο πιστοποίησης είναι υποχρεωτικό να δέσει το πλοίο στο λιμάνι? Γιατί στην Σκόπελο και στην Αλόννησο απλά πέρασε απ' έξω...

Posted

Ας το δούμε και σήμερα στη Μυτιλήνη στη πρώτη δοκιμαστική του προσέγγιση. Εντύπωση έκανε ότι έδεσε στο εμπορικό λιμάνι και όχι στο επιβατικό. Πήρε καύσιμα και αναχώρησε πριν λίγο προς τα πάνω μάλλον Θεσσαλονίκη θα πάει.

ΥΓ: Νομίζω και το Σαμοθράκη της Saos έδεσε στην ίδια θέση στη πρώτη του άφιξη με το Speedrunner Jet 2 το μακρινό πια 2005

Posted

Άρα σε δύο μέρες γύρισε το μισό Αιγαίο κι έκαψε ένα σωρό πετρέλαια για να δέσει εκεί που δε θα δένει (στη Λήμνο στο παλιό λιμάνι και στη Μυτιλήνη στο εμπορικό) ενώ στη Σκόπελο και στην Αλόννησο απλά πέρασε απ' έξω. Η κοροϊδία σε όλο της το μεγαλείο.

Posted (edited)

Πάντως με βάση την ταχύτητα (35,2) δεν πρέπει να έχει μεγαλη πληροτητα το σημερινό δρομολόγιο..

Edited by cyclades_shipping
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Εχθές στην επιστροφή λαχταρησε πολύ κόσμο στην παραλία από Καλλικράτεια μέχρι Επανωμή. Τα απόνερα δεν άφησαν καμία ομπρέλα παραπονεμένη 

• 2 weeks later...
Posted

Μιάς και οι περισσότεροι shipfriends βρίσκονται μακριά απο τις Σποράδες, λίγες φωτογραφίες του πλοίου είχαν ανέβει στην gallery με τα νέα του σινιάλα, οπότε ας δούμε το SpeedRunner Jet 2 φτάνοντας στο λιμάνι της Σκιάθου προερχόμενο απο Θεσσαλονίκη. Εδώ μανουβράροντας αλλά και Δεμένο στο λιμάνι. Ακόμη ας το δούμε αναχωρώντας  για Σκόπελο - Αλόννησο έχοντας περάσει το μπούρτζι. Τέλος μία κατάπλωρη αλλά και κατάπρυμνη  άποψη

• 4 weeks later...
Posted

Μιας και το ταχύπλοο την Δευτέρα που μας έρχεται ολοκληρώνει τα φετινά του δρομολόγια στην γραμμή Θεσσαλονίκη-Βόρειες Σποράδες ας το δούμε σε μια από τις φετινές διανυκτερεύσεις στο λιμάνι της όμορφης Σκιάθου.