Panagia Ekatontapiliani Posted October 8, 2023 Author Posted October 8, 2023 Υπάρχει φωτογραφία του Nick the Greek στις 23 Σεπτεμβρίου, το Πρωτοπόρος ΧΙ να δουλεύει στη γραμμή.
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 (edited) Δεν το αμφισβητώ διότι δεν γνωρίζω. Απλά είπα πως μου φαίνεται παράξενο να εκτελούσε δρομολόγια με τα νέα χρώματα και κυρίως χωρίς όνομα. Τόσα χρόνια δεν εχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο σε τόσα ανοικτού τύπου που πουλήθηκαν, αλλά αν γίνεται, οκ. Ακόμα, είναι βέβαιο πως στην φώτο του Nick the Greek στις 23/9 εκτελούσε δρομολόγιο και δεν ήταν σε κάποιο δοκιμαστικό ??? Edited October 8, 2023 by ΣΕΙΡΙΟΣ
Nick the Greek Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 Δρομολόγια έκανε, έκατσα κάμποση ώρα και φωτογράφισα όλη την βάρδια. Κι εμένα μου έκανε εντύπωση το ίδιο πράγμα.
Panagia Ekatontapiliani Posted October 27, 2023 Author Posted October 27, 2023 Στις 27 Σεπτεμβρίου σταμάτησε τα δρομολόγια το Πρωτοπόρος ΧΙ και πριν λίγες ημέρες παραδόθηκε στην Sonotrak.
Aqua_blue Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 Το Πρωτοπόρος ΧΙ μεθόρμισε στο ναυπηγείο Καπογιαννατου πριν λίγο, στα Παλούκια αποχαιρέτηθηκε με τα πρώην αδερφά και ομόσταυλα του με μια εντυπωσιακή στροφή 360°.
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted November 18, 2023 Posted November 18, 2023 Όπως έγραψε πριν από λίγο ο Παντελής Φύσσας στην ομάδα του στο φατσοβιβλίο, το νέο όνομα του πλοίου είναι ELMOUHIT.
Panagia Ekatontapiliani Posted November 18, 2023 Author Posted November 18, 2023 Έτσι γράφεται το όνομα του σύμφωνα με το AIS.
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted November 18, 2023 Posted November 18, 2023 Δεν αντιλέγω, απλά ανέφερα την πηγή όπου το διάβασα ως όφειλα.
Protoporos Posted December 4, 2023 Posted December 4, 2023 Το Elmouhit αναχωρησε απο το Περαμα για την Τυνησια συμφωνα με το AIS
Aqua_blue Posted December 4, 2023 Posted December 4, 2023 Για την ιστορία ,σε ποστ στη σελίδα του ναυπηγείου στο FB αναφέρεται η τοποθέτηση συστήματος πυρόσβεσης τύπου "Drencher "...καλά ταξίδια λοιπόν στις ξένες πολιτείες και εν αναμονή των αντικαταστατών του !!!
Recommended Posts