Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

• Replies 930
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Το Αζόρες Εξπρές έφτασε σήμερα το πρωί έξω από το Πειραιά ρυμουλκουμενο από το Χρήστος XXXIII. Αυτή την ώρα, το Αζόρες Εξπρές δένει στο Πέραμα με τη βοήθεια των ρυμουλκων Χρήστος XXXVII και Ήφαιστος 2. 

IMG-d6a38b512b7bfb762d77a12437b0004b-V.jpg

• polmyt changed the title to Αζόρες Εξπρές (IMO 7207451)
Posted

Εγώ θα υποστήριζα το αντίθετο:  Το μαύρο έπρεπε κατά τη γνώμη μου να κοπεί κάτω από τα παράθυρα.  Στη γραμμή δλδ του πρώτου deck επιβατών.  Στην ευθεία πάνω από το όνομα πλώρα - πρύμα...  Θα ήταν μάλλον πιο καλό έτσι.  :)

Posted
5 minutes ago, rafina-lines said:

Εγώ θα υποστήριζα το αντίθετο:  Το μαύρο έπρεπε κατά τη γνώμη μου να κοπεί κάτω από τα παράθυρα.  Στη γραμμή δλδ του πρώτου deck επιβατών.  Στην ευθεία πάνω από το όνομα πλώρα - πρύμα...  Θα ήταν μάλλον πιο καλό έτσι.  :)

Εννοειται οτι επρεπε να γινει ετσι. Ειρωνικα το εγραψα 😉

Posted

Νομίζω ότι θα βαφεί χρυσάφι ρίγα κατά μήκος στα παράθυρα του σαλονιού, όποτε ίσως σπάσει λίγο το έντονο μαύρο!! Να συμπληρώσω ότι τα παραπετά στη πλώρη έπρεπε να μείνουν λευκά για έμενα.

Posted

Οπως και ναναι ειναι κουκλι.Και να σκεφτει κανεις οτι ειναι κονταδελφο του Σαντορινη...

Posted

Το Αζόρες Εξπρές την άλλη εβδομάδα θα πρέπει να αναμένουμε την αναχώρηση του για τις Αζόρες. Μάλλον τη Τρίτη θα το δούμε να βγαίνει για δοκιμαστικό

Posted
On 5/3/2019 at 2:20 PM, Panagia Ekatontapiliani said:

Νομίζω ότι θα βαφεί χρυσάφι ρίγα κατά μήκος στα παράθυρα του σαλονιού

Μπαίνουν και οι χρυσάφι ρίγες.

Posted

Πραγματικά, είναι λίγο χάλια το τελικό αποτέλεσμα. Χρώματα εμπνευσμένα από γραφείο τελετών. Πως τα κατάφεραν ? Παρόλο που είναι ενα όμορφο σκαρί πλέον δεν ελκύει καθόλου στο μάτι.

Posted (edited)
On 5/9/2019 at 12:43 PM, Panagia Ekatontapiliani said:

Μάλλον τη Τρίτη θα το δούμε να βγαίνει για δοκιμαστικό

On 5/18/2019 at 10:13 PM, Panagia Ekatontapiliani said:

Λογικά αύριο το Αζόρες Εξπρές θα βγει για δοκιμαστικό

Δεν βγήκε ούτε Τρίτη, ούτε Κυριακή. Έχουμε κάποιο νεότερο; Με τα χαρτιά του τί γίνεται;

Edited by .voyager
  • 2 weeks later...
Posted

Βλέποντας κάποιες φώτο από το εσωτερικό του,μπορω να πω οτι σαν αποτελεσμα είναι πολύ εντυπωσιακο για ενα πλοιο 40 χρονων...Μακαρι να το ειχαμε στην Ελλαδα.Θα ήταν πολύ δυνατό χαρτί για πολλές γραμμές του Αιγαίου(Ρ-Α-Τ-Μ και Πειραιά δυτικές Κυκλάδες )

Posted
On 12/21/2017 at 2:45 PM, Nick the Greek said:

Med Lines για την ακρίβεια φαίνεται η πλοιοκτήτρια εταιρεία του όπως λέμε. Διεύθυνσή της η οδός Κύπρου στη Γλυφάδα, c/o Hellenic Mediterranean Ferries Shipping Co. Ποιά είναι αυτή η εταιρεία? Ο εμπορικός και τεχνικός διαχειριστής του Άιολου. 

Σήμερα κόλλησα με κάτι.. το σινιάλο του.. είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό του Σαντορίνη όταν πουλήθηκε από την Hellenic.... οπότε μάλλον είναι ο ίδιος...