Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

• Replies 930
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
On 5/7/2021 at 7:31 PM, Panagia Ekatontapiliani said:

Η προσπάθεια της αγοράς του Αζόρες Εξπρές φαίνεται ότι έχει χαλάσει εδώ και αρκετό διάστημα. Βέβαια σήμερα εθεάθηκαν στελέχη Ελληνικής Ακτοπλοϊκης εταιρείας, για να επιθεωρηθεί για πιθανή ναύλωση του.

Οι μπίντες λένε πως άλλος το επιθεώρησε και άλλος το αγόρασε…

Posted

Για τη hellenic ή τη AML λογικά,δε νομίζω να εντυναν κάτι 40+ με τα χρώματα της blue.Αλλα αφού δε προχώρησε κάτι δε τους εκανε

Posted

Η Attica νομίζω ότι το ήθελε για λογαριασμό της Hellenic Seaways, έτσι ώστε να το χρησιμοποιήσει στις Σποράδες, σαν πλοίο με μεγαλύτερο γκαράζ για Φορτηγά σε σχέση με το Εξπρές Σκιάθος. Δεν νομίζω ότι δεν τους έκανε το πλοίο, αλλά ότι η Seajets έδρασε πιο γρήγορα!!

Posted
3 minutes ago, Panagia Ekatontapiliani said:

Η Attica νομίζω ότι το ήθελε για λογαριασμό της Hellenic Seaways, έτσι ώστε να το χρησιμοποιήσει στις Σποράδες, σαν πλοίο με μεγαλύτερο γκαράζ για Φορτηγά σε σχέση με το Εξπρές Σκιάθος. Δεν νομίζω ότι δεν τους έκανε το πλοίο, αλλά ότι η Seajets έδρασε πιο γρήγορα!!

Άρα μιλάμε για ακόμα μια αγορά του κ. Ηλιόπουλου?

Posted
5 hours ago, Panagia Ekatontapiliani said:

Δηλαδή ότι το επιθεώρουσε η Attica Group και τελικά κατέληξε στη Seajets.

Δηλαδή μαζί με το Express Santorini θα έχει 2 αδερφάκια!!!

Posted

Μακριά να είμαστε μόνο παιδιά οταν θα γίνει το μπαμ....(μεταφορά στην ώρα του παιδιού το βλέπω κι αυτό)😜

Posted

Δε τα λες και αδελφάκια.Αλλες διαστάσεις, αλλά ναυπηγεια.Αλλα είναι ίδιας φιλοσοφίας με ίδιο παρελθόν σαν νεότευκτα

Posted (edited)

Αν δεν είναι αδέλφια είναι ξαδέλφια αυτά τα δύο αλλά και το Μήλος Εξπρες.Ακριβώς ίδιες διαστάσεις και μηχανές.Το Σαντορίνη είναι σχεδιαστικά η εξέλιξη του Άζόρες και του Μήλος.

Edited by nomikos
  • 2 months later...
Posted (edited)

Aqua-ξεΑquaSolution, η  γραμμή της Λήμνου-ΑιΣτρατη φαίνεται πως του ταιριάζει γάντι πάντως.

Edited by Strofalos
Posted

Θα είναι μία καλή επιλογή η άγονη του Άη Στράτη-Λήμνου.

Πιθανότατα, να ξεκίνησε η παράδοση λόγω της βλάβης που υπέστη το Aqua Blue, ως μία ταχεία αντικατάσταση του Superrunner Jet, ώστε να επανέλθει στα κανονικά του δρομολόγια.

Αλλά πιστεύω πως θέλει ακόμα σουλούπωμα μέσα. Δε γνωρίζω έαν έχουν γίνει εργασίες στο εξωτερικό, αλλά ούτε στο εσωτερικό του.

Posted

Το πλοίο από άποψη ξενοδοχειακού είναι "του κουτιού". Έξω μένουν να μπουν τα σινιάλα της seajets. Μηχανολογικά δεν ξέρω πως είναι και αν χρειάζεται δεξαμενισμό.

Posted

Στο βαπόρι είχαν ολοκληρωθεί όλες οι εργασίες μετασκευής και επισκευής. Παρόλα αυτά έχει ληγμένα χαρτιά , θέλει δεξαμενισμό και πιθανότατα συμμόρφωση με το ΠΔ104/2016. Οπότε ακόμη και να έγινε επίσπευση της διαδικασίας, θέλει έναν εύλογο χρόνο τουλάχιστον ενός μήνα για ξεκινήσει δρομολόγια.

Posted

Μάλλον για Κυθηρα το βλέπω και το Φερυ πάνω , αφου ούτως η άλλως το δοκίμασε σαν γραμμή 

Posted

κι εγώ αυτό βλέπω να καταλήγει στα Κύθηρα και το Aqua Jewel να αναλαμβάνει μόνιμο ρόλο στα ενδοκυκλαδικά

Posted

Τελικά όσα πλοία κι εάν έχει Super Mario δεν φτάνουν μακάρι κι αυτό το πλοίο μαζί με το Aqua Myth να βρούν το ρόλο τους στην Ελληνική Ακτοπλοΐα!!!