georgios express Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 'Οχι, δεν πρόκειται για την υμνηθείσα υπό Στυλιανού-Κοινωνικοποιείστε την φωνή μου-Καζαντζίδη Συμπρωτεύουσα, αλλά για μία πολύ γνωστή μας ώριμη κυρία, η οποία έχει πάει (καλοκαιρινή) τσάρκα στη Θεσσαλονίκη, αλλά εδώ φωτογραφίζεται υπό βροχήν.
Earl Granville Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Και ένα off topic στα γρήγορα για να μαι και δίκαιος.Άκουσα πολύ καλά λόγια για την κατάσταση που βρίσκονται οι εσωτερικοί χώροι και οι καμπίνες.Δεν είδα άκουσα από πελάτες-επιβάτες. Να το επιβεβαιώσω κι εγώ.Σε πρόσφατο ταξίδι μου οι εσωτερικοί χώροι του βαποριού αλλά και η καμπίνα στην οποία κατέλυσα΄΄ηταν πεντακάθαροι αξιοπρεπέστατοι και σε πολύ καλή κατάσταση. Ίσως οι χώροι του είναι ένα σκαλί πάνω κι από αυτούς του ΡΟΔΑΝΘΗ.Πραγματικά πολύ καλοί και σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει 38χρονο πλοίο.
miko mission Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Συμφωνω και εγω με τον earl granville οι χωροι μεσα εχουν εναν φιλικο και ζεστο χαρακτηρα με καποιο προσωπικο στυλ που ξεφευγει απο τα γνωστα .Ακομη στην επιστροφη μου απο σαμο στις 10 μαρτιου μας επιασε ενα ωραιο 9ακι στα γιουρα και το πλοιο ειχε θετικη συμπεριφορα παρολη την ελειψη σταμπιλαιζερς.Μπορω να πω οτι για πρωτη φορα που ταξιδεψα με κερδισε.
Panagia Ekatontapiliani Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Και εγώ όταν ταξίδεψα φέτος το Μάρτιο για Σάμο, η πρώτη φορά που ταξίδεψα με το Νταλιάνα , μπορώ να πω το πλοίο ήταν πεντακάθαρο. Οι καμπίνες πολύ άνετες, με μονό ένα ελάττωμα ίσως ότι οι μεσοτοιχίες, που πρέπει να είναι από τσιγαρόχαρτο !! Γιατί όλο το βραδύ δεν κατάφερα να κοιμηθώ, διότι στη διπλανή καμπίνα κάνανε προσπάθειες γονιμοποίησης :mad: Εκτός εάν φωνάζανε πολύ οι γείτονες
foxman Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Μπορεί να είναι πεντακάθαροι οι χώροι του αλλά θα πρέπει να κάνουν κάτι και για την ταχύτητα συγνώμη βραδύτητα του καραβιού.Οι 11 και 12 κόμβοι είναι μακράν οι πιο λίγοι και μπορούν να συγκριθούν μόνο με τις παντόφλες.Δεν ξέρω που οφείλεται αυτό αλλά διώχνει πολύ κόσμο το πιθανό 35 ωρο για Ηράκλειο από Θεσσαλονίκη.Κρίμα γιατί χαλάει όλη την εικόνα του βαποριού...
zervaspol Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Το πλοίο απ' όσο θυμάμαι πήγαινε 16,5 κάποτε.Έχουν περάσει και κάποια χρόνια από τότε αλλά οι μηχανές που φοράει τις έβαλε καινούριες ο καπ. Μάκης όταν το έφερε.Το πρόβλημα με το μάδημα της προπέλας φαίνεται πως ξεπεράστηκε εδώ και καιρό.Νομίζω πως είναι θέμα οικονομίας και τίποτε άλλο.Όσο για τη μανούβρα του θέλει καλό προγραμματισμό γιατί είναι πολύ "βαρύ" στο γύρισμα.Πολλές φορές στο Καρλόβασι κόλαγε στην άμμο και για να γυρίσει έπρεπε να κάνεις τάμα.
Neptune Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Ενταξει οι 11 και 12 ειναι μια κακη εξαιρεση. Μεση ταχυτητα πρεπει να ειναι 14-15 αναλογα τον καιρο. Για τα υπολοιπα δε μπορω να πω μια και δεν εχω την ευτυχια να εχω μπει ποτε μεσα :D
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Την ερχομενη Κυριακη θα το ταξιδεψω απο Ροδο για Καρπαθο ... Μετα απο 10 χρονια ξανα Νταλιανα ..... Για να δουμε τι θα δουμε
wysiwid Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 ΗΡΩΑΣ με ολην την σημασια . αν βλεπατε αυτο που διαδραματιζεται αυτη την στιγμη στον εξω μωλο του λιμανιου της Σκοπελου, με την θαλασσα να βραζει.. ευτυχως που ειναι εμπειρος και δεν εγινε ατυχημα.. λυπαμαι για οσους φτιαχνουν λιμανια που δεν ρωτανε τους καπετανιους και επιτελους ας βαθυνιυν το λιμανι 2 μετρα ακομη να μπορει να μπαινει στο μεσα λιμανι ανετα το πλοιο ΕΛΕΟΣ καπετανιε εισαι ωραιος και ΗΡΩΑΣ ευχαριστουμε και λυπαμαι που τα λιμανια μας που δινονται τοσα λεφτα ειναι σε αυτη την κατασταση το πλοιο εχει χασει και τους δυο καβους, ελπιζω να μην χτύπησε κανεις ηταν τρομαχτικο το να σπαει το σκοινι .. ξαναερχεται για δευτερη αποπειρα να μπει στο λιμανι.. και λογικα ολα οκ τωρα . αυτα απο εδω ολα οκ το πλοιο φορτωσε και φευγει για θεσσαλονικη
Panagia Ekatontapiliani Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Για δείτε πως μοιάζει το Νταλιάνα , σύμφωνα με ένα πρακτορείο στη Σαντορίνη. Απλώς να αναφέρω ότι το πρακτορείο αυτό είναι κεντρικό πράκτορας στη Σαντορίνη, άλλης μεγάλης εταιρείας.
giorgosz Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Μα καλά Παναγία μου, στα ίδια μέρη συχνάζουμε? Την είδα και γω την αφίσα στο πρακτορίο αυτό και με εντυπωσίασε
Panagia Ekatontapiliani Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Τη προηγούμενη Πέμπτη σε δοκιμαστικό ταξίδι, οι επιθεωρητές ζήτησαν από το πλήρωμα να σβήσουν τις 2 από τις 4 μηχανές, για να δουν εάν το πλοίο θα μείνει ακυβέρνητο ?? Αλλά η γρια κότα τους απογοήτευσε
George Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Τα νέα δρομολόγια της κόρης του καπτα Μάκη (που όλοι κατα βάθος αγαπάμε) είναι τα εξής: ΔΕΥΤΕΡΑ: Από Θεσσαλονίκη στις 17:00 για Σκιάθο, Σκόπελο, Σύρο, Πάρο, Σαντορίνη, Ηράκλειο ΤΡΙΤΗ: Από Ηράκλειο στις 24:00 για Σαντορίνη, Νάξο, Πάρο, Σύρο, Σκόπελο, Σκιάθο, Θεσσαλονίκη ΠΕΜΠΤΗ: Από Θεσσαλονίκη στις 17:00 για Λήμνο, Μυτιλήνη, Χίο ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Από Χίο στις 15:00 για Μυτιλήνη, Λήμνο, Καβάλα ΣΑΒΒΑΤΟ: Από Καβάλα στις 17:00 για Λήμνο, Μυτιλήνη, Χίο ΚΥΡΙΑΚΗ: Από Χίο στις 12:00 για Μυτιλήνη, Λήμνο, Θεσσαλονίκη
georgios express Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Γνωστή Κυρία του Αιγαίου, αφού εθεάθη προ εξαμήνου στη Θεσσαλονίκη, ανευρέθη αίφνης στο Ηράκλειο (στην ώρα της....)
wysiwid Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 το νταλιανα ειναι πολυ καλοταξιδο, ομορφο εσωτερικα και διαθεση να εχεις να περπατας στα καταστρωματα το μονο κακο η ταχυτητα του. κατα τα αλλα το πληρωμα ευγενικο, μου εκανε εντυπωση που καθαριζαν το πλοιο συνεχως... γιαυτο και ειναι πεντακαθαρο , οι εσωτερικοι χωροι εξαιρετικοι με 6-7 μποφορ δεν καταλαβε τιποτα...
Artevelde Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Και η Νταλιάνα αλλά και άλλη αδελφή της..Μιλένα δεν καταλαβαίνουν από θάλασσα..Ακόμα και σε 8αρι που έχει τυχει να ταξιδέψω και μάλιστα πρόσφατα πριν 2 βδομάδες...Όσο για την ευγένεια που λες φίλε wysiwid , να πω κι εγώ πως και από άλλους "απλούς" επιβάτες (και όχι φαν του θαλασινού ταξιδιού) μόνο τα καλύτερα έχεις να ακούσεις για το πλήρωμα του εν λόγω πλοίου
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Μονο εγω λοιπον εχω την τυχη να ταψιδευω μαζι της και να τραβαω του Χριστου τα Παθη :eek: Ετσι απλα για να θυμηθουμε τι τραβηξα φετος με τη Lady
ΝΗΡΕΑΣ Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Όχι Παναγιώτη μου δεν είσαι ο μόνος. Βρε παιδιά εδώ και καιρό σας διαβάζω να λέτε όλο καλά λόγια για το πλοίο και δεν μπορώ να το καταλάβω. Ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω. Γιατί ταξίδεψα φέτος από Νάξο για Πειραιά και οι εντυπώσεις είναι άκρως αντίθετες με τις δικές σας και των "απλών επιβατών". Εκτός και κάνω λάθος και δεν λεγόταν Νταλιάνα...εκείνο το πλοίο από το οποίο έχω τις χειρότερες εντυπώσεις της τελευταίας 20ετίας!
uddox Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Μια απο τις καλλίτερες στιγμές μου είναι όταν ακούω αναφορά στα μποφορια. Κατι ΠΩΠΩ , κάτι ΞΥΡΙΖΕ, κάτι ΒΟΥΝΑ, κάτι 8αρια τι λες ρε 10 ήταν, κλπ Πρωσοπικές εκτιμήσεις που μάλιστα δεν εχουν λάβει υπόψιν άλλες παραμέτρους. Δεν μπαινω στην εκτίμηση της κλίμακας , αλλά να μας λέτε και την διεύθυνση του ανέμου για να καταλαβαίνουμε γιατί δεν κουνιέται η πεσκαντριτσα με 8αρι?? Καλό δε θα ήταν, να βλεπουμε αν είμαστε και δίπλα απο κανένα νησί , και ο καιρός καλά κρατεί απεξω.. Το θέμα λιμένος Ρόδου είναι τόσο παλιό, όπου τώρα δεν το αγγίζει κανένας σαν το παλιό κρασί που είναι ακριβό. Το ταξείδι Ρόδο - Κρήτη είναι απο τα ζόρικα και μπράβο στα μεγάλα σηκώτια που το ταξιδεύουν. Παναγιώτη, ύστερα απο πολύ καιρό ένιωσα ότι θέλω να βγώ στο κατάστρωμα, διότι ένιωσα τα πάνω κάτω. Η περιγραφή πολυ ζωντανή. Το σχόλιο μου για το πλήρωμα είναι ότι πρώτα πρέπει να είσαι επαγγελματίας, για να μπορείς να συμπεριφέρεσαι σωστά στον επιβάτη.
Earl Granville Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Στο πλοίο προχτές επέβαινε ο καπτα Μάκης για τα εγκαίνια της νέας γραμμής που θα πιάνει και Μυτιλήνη. Το ΝΤΑΛΙΑΝΑ σε καμια 10αριαα ημέρες το πολύ αναμένεται να δέσει για την ετήσιά του.
George Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Δεν πρέπει να είναι και πολύ γουρλής ο καπτα Μάκης! Ηδη όπως ανακοίνωσε χθες η ακτοπλοϊκή εταιρεία «Agoudimos Lines» τροποποίησε το δρομολόγιο του προκειμένου να εξυπηρετηθεί η επιβατική και εμπορευματική κίνηση από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης.Ειδικότερα το πλοίο αναχώρησε από Θεσσαλονίκη μία ώρα αργότερα προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι επιβάτες και τα φορτία του πλοίου «Νταλιάνα» της GA FERRIES, το οποίο επειδή δεν εφοδιάστηκε με καύσιμα δεν μπορούσε να κάνει το δρομολόγιο του από Θεσσαλονίκη για Λήμνο, Μυτιλήνη, Χίο. Από τη ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
George Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Σήμερα το βραδάκι αναμένεται να φτάσει η ΝΤΑΛΙΑΝΑΡΑ στον Πειραιά ή στα πέριξ για να δέσει.
Panagia Ekatontapiliani Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Σε αντίθεση με τα αλλά δυο πλοία της εταιρείας, το Νταλιανα θα αργήσει και άλλο για να ξεκινήσει πάλι.
Panagia Ekatontapiliani Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Το Νταλιάνα το νωρίτερο που υπολογίζω ότι μπορεί να ξεκινήσει είναι το τέλος Φεβρουάριου, γιατί το πλοίο φέτος περνάει 5ετες survey (με ότι συνεπάγεται αυτό)
ΜΥΚΗΝΑΙ Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Γιαυτό και αποδρομολογήθηκε και επίσημα απο 1/11/07-31/10/08 απο Θεσσαλονίκη και Καβάλα.Κρίμα. ΣΑΣ:1/08/ 31/1/08 ΘΕΜΑ:58
Recommended Posts