Nick the Greek Posted December 2, 2023 Posted December 2, 2023 Παππού, παππού, τα μεταφέρεις τα βυτία πού και πού. Σε μια τέτοια καλοκαιρινή μέρα, ο Καπετάν Χρήστος είναι ανοιχτά της μπούκας του Πειραιά και προσωράει για Ελευσίνα. Προσέξτε το γεμάτο επάνω γκαράζ.
parian scientist Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 Ο καπετάν Χρήστος η ατελείωτη αγάπη αυτή μας επισκέφτηκε στο νησί στις 21 Νοεμβρίου… Τι όμορφο καράβι…:
Panagia Ekatontapiliani Posted December 30, 2023 Posted December 30, 2023 Το Καπετάν Χρήστος αναμένεται να δεξαμενιστει στη δεξαμενή Πειραιάς ΙΙ από τις 20/02/24 έως τις 23/02/24.
MILTIADIS Posted February 11, 2024 Posted February 11, 2024 Tην Τριτη θα κανει δρομολογιο για Κυθηρα.
gpap2006 Posted February 11, 2024 Posted February 11, 2024 Από τη Τρίτη αναλαμβάνει προσωρινα τον εφοδιασμό των Κυθήρων από Νεάπολη σύμφωνα με τοπικό τυπο
MILTIADIS Posted February 11, 2024 Posted February 11, 2024 Καθε Τριτη-Παρασκευη και Κυριακη μεχρι να επιστεψει το Jewel.
hayabusagr Posted May 3, 2024 Posted May 3, 2024 μιας και ο @Nick the Greek δεν πρέπε να το πήρε πρέφα ώστε να το περιγράψει με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ας αναφερθεί ότι η σημερινή άφιξη του καπετάν Χρήστος στη Μύκονο συνέπεσε με την άφιξη των Ραφηνιώτικων. Συγκεκριμένα στον Τούρλο ήταν ήδη δεμένο το Θεολόγος Π, και ερχόταν το Superferry ακολουθούμενο από το Fast Ferries Andros. έτσι, αφού δόθηκε προτεραιότητα στα ποστάλια, το μερακλίδικο ρορο μισάνοιξε τον καταπέλτη, έφερε με μια γυροβολιά γύρω από το Norwegian Epic (το οποίο εκείνη την ώρα φόρτωνε κόσμο με τις λάντζες και η ουρά του φουκαραίων των τουριστών είχε φτάσει από το παλιό λιμάνι μέχρι το Λητώ κυριολεκτικά) περνώντας από την πλώρη του και στρίβωντας δεξια, και περίμενε έτσι μέχρι να πάρει άδεια για να πέσει, έχοντας φτάσει μέχρι έξω από την έισοδο του παλιού λιμανιού Θα ακολουθήσουν και φωτογραφίες
Panagia Ekatontapiliani Posted June 28, 2024 Posted June 28, 2024 Αδυναμία προσέγγισης του Φ/Γ-Ο/Γ Καπετάν Χρήστος στη Μύκονο λόγω εμπλοκής άγκυρας Quote Τις πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Μυκόνου ότι το Φ/Γ-Ο/Γ πλοίου ¨ΚΑΠΕΤΑΝ ΧΡΗΣΤΟΣ¨ Ν.Π. 12421 αδυνατεί να προσεγγίσει στο λιμάνι της Μυκόνου, λόγω εμπλοκής των αγκυρών του κατά τη διάρκεια των χειρισμών πρυμνοδέτησης. Το Φ/Γ-Ο/Γ πλοίο αναχώρησε για το αγκυροβόλιο της Σύρου, όπου και κατέπλευσε. Ακολούθως, με τη συνδρομή του Ρ/Κ «ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ Χ» Ν.Π. 3472, το Φ/Γ-Ο/Γ προέβη στις απαραίτητες ενέργειες για την απεμπλοκή των αγκυρών του. Στο πλοίο επέβαιναν δέκα (10) μέλη πληρώματος, ένα φορτηγό όχημα καθώς και ο οδηγός αυτού. Από την Λιμενική Αρχή Σύρου επετράπη ο απόπλους του Φ/Γ-Ο/Γ για έναν μεμονωμένο πλου κατόπιν προσκόμισης βεβαιωτικού από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί, προς συνέχιση του προγραμματισμένου δρομολογίου του από Σύρο για Νάξο-Μύκονο-Άνδρο-Ελευσίνα.
Αρακλειανός Posted January 4 Posted January 4 Σήμερα στη Νάξο είχε κάτι θεματάκια με τον καταπέλτη το Καπετάν Χρήστος και χρειαστήκε να τον σηκώσουν με γερανό...
Panagia Ekatontapiliani Posted January 29 Posted January 29 Από τις 5 Ιανουαρίου είναι δεμένο στην Ελευσίνα και γίνονται εργασίες από ότι γνωρίζω.
Panagia Ekatontapiliani Posted January 30 Posted January 30 Ουσιαστικά είναι δεμένο μετά την βλάβη στο καταπέλτη στη Νάξο.
Nick the Greek Posted February 13 Posted February 13 Επανήλθε σήμερα στον αγώνα, απόπλους από την Ελευσίνα για τη Μύκονο.
Panagia Ekatontapiliani Posted February 13 Posted February 13 Όχι σήμερα. Είχε κάνει ένα δρομολόγιο την Δευτέρα νομίζω προς Μυτιλήνη και Λήμνο.
Nick the Greek Posted February 13 Posted February 13 Άνδρο - Μυτιλήνη είχε κάνει, ήθελα να δω αν το παρακολουθείς .
proud_ionian Posted March 1 Posted March 1 Πριν λίγες μέρες στη Σύρο, σε μία προσέγγιση από αυτές που αρέσουν στον @Nick the Greek. Λίγα λεπτά, χωρίς κάβους
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now