Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Posted

Η εταιρεία αυτή, αλλάζει πλοία και ωράρια με την ταχύτητα που τρώει ο Πόλντο τα χάμπουργκερ:D(για να θυμήσω τη σκηνή σε όσους μικροί διάβαζαν Ποπάυ). Αλλά η πρόθεση αυτή είναι, προφανώς χρειάζονται γκαράζ εκεί.

• 2 months later...
Posted

Μετά τη μετακόμιση του Tom Sawyer στο Motril - Tanger Med, ανέλαβε εκείνο τα δρομολόγια του Tom Sawyer από Ibiza για Valencia αλλά και Βαρκελώνη. 

• 4 months later...
Posted

Ολοκλήρωσε τα δρομολόγια του στις γραμμές Valencia - Ibiza και Βαρκελώνη - Ibiza και αναχώρησε χθες για το Algeciras. Αναμένεται να αναλάβει τη γραμμή Algeciras - Tanger Med, αντικαθιστώντας το Poeta Lopez Anglada.

• 4 months later...
Posted

Ολοκλήρωσε την παραπάνω αντικατάσταση και μεταφέρθηκε στο λιμάνι της Almeria όπου πραγματοποιεί mini(;) ακινησία.

• 1 month later...
Posted

Μετά από ένα μήνα και κάτι στο λιμάνι της Almeria έβαλε πλώρη για το Motril ώστε να αναλάβει τη γραμμή Motril-Tanger Med στη θέση του Martin i Soler

• 2 months later...
Posted

Είναι το 5ο ισπανικό λιμάνι που φωτογραφίζω το Denia Ciutat Creativa, δείγμα του πόσο του ταιριάζει ο τίτλος "Ρομίλντα της Ισπανίας" που του έχω αποδώσει στο παρελθόν. Το βλέπουμε λοιπόν εκ του σύνεγγυς στο Algeciras όπου και είχε βρεθεί προ ημερών. Χωρίς να βάζω το χέρι μου στο Κατά Λουκάν, είχε κάνει μερικά δρομολόγια για το Tanger Med από το Algeciras αλλά έκτοτε επέστρεψε στην γραμμή Motril - Tanger Med. 

Posted

Αν δεν κάνω κάποιο λάθος, αρκετά ΣΚ πηγαίνει Algeciras για να βοηθήσει τα ομόσταυλα Poeta Lopez Anglada και Napoles, που τώρα το καλοκαίρι ίσως δεν αντέχουν την κίνηση. Πρέπει να είναι ρο-ρο τα δρομολόγια, μιας και δεν έχω δει ποτέ να πουλάνε εισητήρια με το συγκεκριμένο.  

• 1 month later...
Posted

Αντικατέστησε για λίγες ημέρες το Ciudad de Mahon στη γραμμή Barcelona - Ibiza και τώρα επιστρέφει στο Motril. Στη θέση του μπήκε το Napoles πράγμα που σημαίνει ότι η γραμμή Motril - Tanger Med αφήνει μεροκαματάκι