George...f Posted November 21, 2019 Posted November 21, 2019 (edited) Ocean Flower? Edited November 22, 2019 by proud_ionian
.voyager Posted November 21, 2019 Posted November 21, 2019 Δεν έρχεται από Κορέα αυτό. Το Mykonos Jet λογικά εννοεί.
Nereus Posted November 21, 2019 Posted November 21, 2019 (edited) Αυτό που πήγε πάτο ρυμουλκούμενο Edited November 21, 2019 by Nereus Άνοια
Petros P Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 Εν τω μεταξύ στο link που είχε παραθέσει ο @.voyager πλέον υπάρχουν φωτό απο τη βύθιση του πλοίου στο επισυναπτόμενο pdf
Takisg Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 Υπάρχουν κι άλλα πλοία σαν κι αυτό που βυθίστηκε;
Nereus Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 Τα Isola di είναι ξαδερφακια του απλά αρκετά πιο μικρα
.voyager Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 35 minutes ago, Shippihs said: Υπάρχουν "ξαδερφάκια" του απο όσο ξερω Ένα εξ αυτών το Parος Jet.
Takisg Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 (edited) Πάντως εμένα δεν μου μοιάζει ούτε με τα Corsica Express , ούτε με τα Isola di ...... , ούτε με το Paros Jet!!!!! Ποιό πολύ με το San Francisco de asis μου μοιάζει!!!! Που πλέον βρίσκεται στη Νότιο Κορέα!!!!! Edited December 4, 2019 by Takisg
Nereus Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 Δεν έχεις άδικο.. Δεν ήξερα καν την ύπαρξη του.. Οι διαφορές ελάχιστες Το Mykonos έχει 4 cat Το San Francisco έχει 6 cat 2 μέτρα ολικό διαφορά.. Και κάτι άλλα ψιλόπράγματα Εγώ θα το έλεγα αδερφάκι και όχι ξαδερφακι.
Takisg Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 (edited) 11 hours ago, Nereus said: Δεν έχεις άδικο.. Δεν ήξερα καν την ύπαρξη του.. Οι διαφορές ελάχιστες Το Mykonos έχει 4 cat Το San Francisco έχει 6 cat 2 μέτρα ολικό διαφορά.. Και κάτι άλλα ψιλόπράγματα Εγώ θα το έλεγα αδερφάκι και όχι ξαδερφακι. Όλα monohull είναι αλλά δεν νομίζω πως τα υπόλοιπα έχουν καμία σχέση μόνο αυτά τα 2 μοιάζουν!!!!! Μιλάμε για πλοία τα οποία είναι περίπου 115 μ., με 40 κόμβους (μέγιστη) και 220 περιπου Ι.Χ. Ίσως υπάρχουν κι άλλα!!! Εάν κάποιος άλλος συνφορουμίτης γνωρίζει καποιο; Στην παρακάτω φωτογραφία φαίνεται η τωρινή του κατάσταση του San Francisco de asis!!! Edited December 5, 2019 by Takisg
Strofalos Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 Μην αγχώνεστε.., θα τα μαζέψει όλα ο Super Mario κάποια στιγμή και θα τα έχουμε όλα παρατεταγμένα στον Πειραιά να τα κοιτάμε και να τα συγκρίνουμε. 😜
Recommended Posts