Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Posted

Οσες φορές έχω βρεθεί πρωι στο λιμάνι, το (οποιο) πλοίο των Μινωικών φτάνει στον Πειραιά στις 07.00. 

 

Οποτε εχουν καθιερωσει μια ωρα παραπανω στη διαδρομη Ηρακλειο Πειραια, γιατι η προγραμματισμενη ωρα αφιξης ειναι στις 06:00!!

 

αρα μιλάμε για μια στις τοσες.. και οχι για κατι καθιερωμενο παιδες... just 2 notice δηλαδης

  • 3 weeks later...
  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

με ωρα αναχωρησης 19.00 το cruise οlympia εφτασε πατρα μετα τις 8 (8 παρα αχνοφαινοταν) και ακομη δεν εχει φυγει

Posted (edited)

Με 4 ωρες καθυστερηση έφυγε χθες απο την Πάτρα. Και τα 2 πλοία σέρνουν καθυστερήσεις όλη τη βδομάδα εξ αιτίας επιθεωρήσεων που έγιναν.

Edited by proud_ionian
quote
  • 2 weeks later...
Posted

Με 1 ώρα καθυστέρηση έφτασε σήμερα το SuperJet στη Ραφήνα και έφυγε με 15'. Το Flyingcat 4 ήταν στην ώρα του.

 

Με σχεδόν 1 ώρα καθυστέρηση (55') και το Master Jet στη Σαντορίνη. Το Highspeed 6 35 λεπτά.

 

To Tera Jet έφτασε στο Ηράκλειο με 2,5 ώρες καθυστέρηση (!!), αφού σ' όλο το δρομολόγιο πήγαινε με 25-30 κόμβους, και το Highspeed 4 με 1,5 ώρα καθυστέρηση.

 

Στον Πειραιά, το Master Jet είχε μόνο 15 λεπτά καθυστέρηση, το Flyingcat 3 έφτασε 5 λεπτά πιο νωρίς, ενώ το SeaJet έφτασε με 2 ώρες καθυστέρηση, 1:00 αντί για 23:00! Που σημαίνει ότι πολλοί όχι μόνο έχασαν τον ΗΣΑΠ, αλλά αναγκάστηκαν να πληρώσουν και διπλή ταρίφα στο ταξί! Και προχθές πάντως που είχε το ίδιο δρομολόγιο, έφτασε Πειραιά 00:40 με 1 ώρα και 40 λεπτά καθυστέρηση. 

 

Γενικά νομίζω πως η SeaJets πρέπει να αναθεωρήσει τα ωράρια ορισμένων πλοίων της γιατί δε βγαίνουν και καταντάει κοροϊδία για τον κόσμο. Αφού τα'χουν τα διπλά πληρώματα, δεν είναι ότι δεν τους συμφέρει.. Και είναι ακόμα η αρχή που η κίνηση δεν πρέπει να'ναι τόσο αυξημένη. 

  • 3 weeks later...
Posted (edited)

Με ωρα αναχωρησης 19:00 για Ηγουμενιτσα-Ανκονα-Τεργεστη το Cruise Olympia βρισκεται ακομα στην Πατρα και φορτωνει(εφτασε λιγο μετα τις 21:00)

 

Πιστευω οτι οι καθυστερησεις θα σταματησουν απο την επομενη βδομαδα που σταματουν οι προσεγγισεις των Cruise στην Τεργεστη.


edit:Εφυγε στις 00:20

Edited by MILTIADIS
  • 3 weeks later...
Posted

Με 6 ωρες καθυστερηση φτανει στην Πατρα σε λιγο το Superfast XI

 

Ακριβως απο πισω το ακολουθει και το Hellenic Spirit με πανω απο 3 ωρες καθυστερηση και αρχικα προγραμματισμενη αναχωρηση σημερα στις 14:30.

Posted

45 λεπτά καθυστέρηση σήμερα το HS6 για Σύρο-Μύκονο η οποία έγινε μια ώρα αφού πήγε μέχρι τη Γυάρο για να κόψει.

  • 3 weeks later...
Posted

Με 2 ωρες καθυστερηση εφτασε στο Ηρακλειο σημερα το Κρητη ΙΙ.Κατα τη διαρκεια της νυχτας ταξιδευει για καποιο διαστημα με μειωμενη ταχυτητα.

  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Με περίπου 45' - 1h καθυστέρηση πραγματοποιήθηκαν χθες όλα τα δρομολόγια του Αγίου Νεκταρίου Αίγινας, λόγω διάσωσης ναυαγών κατά τη διάρκεια του πρωινού δρομολογίου από Πειραιά. Από επιβατική κίνηση μια χαρά, παρά την ασταθμητη ταλαιπωρία. Τουλάχιστον η επιχείρηση ήταν επιτυχής!

Edited by Γεώργιος Ζαραβέλας
Posted

με πανω απο δυο ωρες καθυστερα την ηκαμε η τσαμπιοναρα αποψε

 

οταν ελυνε ο σολωμος στο παλιο (20.00) ηταν κανα δυο σταδια απο τη μπουκα του νεου (westbound) με ωρα αναχωρησης 17.30

  • 2 months later...
Posted

Με 5,5 ώρες καθυστέρηση η προβλεπόμενη είσοδος του Forza, το οποίο παραμένει ακινητοποιημένο εξω απο το λιμάνι της Βενετίας λόγω ομίχλης.

Posted

Και προβλέπεται να μείνει αρκετά, καθώς η ομίχλη που επικρατεί σε Malamocco-Marghera και γύρω περιοχές, είναι πυκνή.

Σύνηθες φαινόμενο για τη Βενετία.

  • 4 weeks later...
Posted

Χθες το Cruise Olympia αναχώρησε με καθυστέρηση περίπου 6 ωρών από τη Πάτρα για Αγκώνα και Τεργέστη (εφυγε γυρω στις 01:00). Η εταιρεία είχε αλλάξει την ώρα αναχώρησης από τις 19:00 στις 23:00

Posted

Την καθυστέρηση τη σέρνει απο την προηγούμενη βδομάδα με τη λήξη της απεργίας και δεν μπορεί να την καλύψει αφου δεν έχει βρεί ακόμα κάποια μέρα κενή.

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted
Το Ίκαρος Παλλας έφυγε τελικά στις 5:00 το πρωί όποτε από την αρχική ώρα αναχώρησης (21:00) έφυγε καθυστερημενο μονο 8 ώρες!!! Ενώ από την τροποποιημένη ώρα αναχώρησης 5 ώρες!!

Πολύ δύσκολα θα φύγει σήμερα τα μεσάνυχτα το Ικαρος Παλλάς από τη Πάτρα!! Βλέποντας που είναι τώρα το πλοίο δεν πιστεύω να φτάσει πριν τις 2:00 στη Πάτρα!! Οπότε κατά τις 5:00 προβλέπω να φεύγει!!

 
Posted

Σήμερα το Ικαρος Παλλάς έφυγε με 2,5 ώρες καθυστέρηση από τη Πάτρα. Ακόμα και στο προηγούμενο δρομολόγιο από τη Πάτρα έφυγε πάλι με καθυστέρηση πάνω από 1,5 ώρα!!

  • 2 months later...
Posted

Στις 26-04 το ΜΠΛΟΥ ΓΚΑΛΑΞΥ λόγω του προβλήματος που δημιουργήθηκε με το ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝΟΥ, αναγκάστηκε να φύγει από τη θέση του και έκοβε βόλτες όλη μέρα στην ράδα, μέχρι που πήγε να φορτώσει στις δεξαμενές (αν θυμάμαι καλά) και τσίμπησε έτσι μια ώρα καθυστέρηση στην αναχώρησή του.

Επίσης, στις 27-04 το ΠΑΤΜΟΣ, λόγω του έκτακτου δρομολογίου που έκανε για Νάξο το προηγούμενο βράδυ, έφυγε από Πειραιά με μισή ώρα καθυστέρηση.

Posted (edited)

Το Blue Galaxy όντως πήγε στη θέση του Νήσος Ρόδος λίγο μετά την αναχώρηση του τελευταίου αλλά δεν πιστεύω ότι καθυστερησε για αυτό αλλά λόγω της αυξημένης κίνησης του πλοίου!! Επίσης την ίδια ημέρα (26/4) του Blue Horizon έδεσε το πρωί στο Πειραιά στις 8 το πρωί αντί για τις 6!

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Posted (edited)

Χτες το ChampionJet 2 έφτασε στο λιμάνι της Σύρου με 45 λεπτά καθυστέρηση(ήταν προγραμματισμένο να φτάσει στις 18:45 ενώ ήρθε στις 17:30)και παράλληλα το Νήσος Μύκονος ήρθε την ίδια στιγμή με αποτέλεσμα το Νήσος Ρόδος το που είχε άφιξη 17:25 να περιμένει έξω από το λιμάνι μέχρι να αναχωρήσει το πρώτο...

 

 13152732_1729224683959460_1113457530_n.j

Edited by SeajetSpyros
Posted

Και σημερα λογω του καιρου θα βαρεσει πανω απο 4 ωρες καθυστερησης. Τουλαχιστον ενημερωνουν τον κοσμο με sms

Posted

Με μια ώρα καθυστέρηση αναχώρησε σήμερα το ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ από Σκιάθο για Άγιο. Ο λόγος ήταν ό,τι δεν μπορούσαν να ανέβουν τα φορτηγά, λόγω της κλίσης του καταπέλτη.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...