Panagia Ekatontapiliani Posted May 17, 2022 Author Posted May 17, 2022 Το Joy Star έχει ξεκινήσει ημερήσιες εκδρομές από τη Κέρκυρα προς τους Παξούς.
Panagia Ekatontapiliani Posted December 5, 2022 Author Posted December 5, 2022 Το Joy Star αναμένεται να φύγει αύριο από τη Πρέβεζα έτσι ώστε να μεταβεί στη Πάτμο, για να ξεκινήσει δρομολόγια στη γραμμή Πάτμο Λειψοί Αρκιοι Αγαθονήσι Πυθαγόρειο τη Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου.
Panagia Ekatontapiliani Posted December 5, 2022 Author Posted December 5, 2022 Κατά το ήμισυ αντικατάσταση γιατί δεν θα πιάνει Κάλυμνο Λέρο πριν τη Πάτμο αλλά και δεν θα κάνει το δρομολόγιο Κάλυμνο Αστυπάλαια που έκανε το Νήσος Κάλυμνος.
express adonis Posted December 7, 2022 Posted December 7, 2022 εχουμε καποιο νεοτερο για το ποτε θα παει δωδεκανησα??
Panagia Ekatontapiliani Posted December 11, 2022 Author Posted December 11, 2022 Το Joy Star ολοκλήρωσε τις εργασίες του στη μαρίνα Κλεοπάτρα στο Άκτιο τη Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου και περιμένει να βελτιωθεί ο καιρός για να αναχωρήσει από τη Πρέβεζα για την Πάτμο. Λογικά αύριο θα φύγει από τη Πρέβεζα, έτσι ώστε να προλάβει να ξεκινήσει δρομολόγια τη Τρίτη 13 Δεκεμβρίου.
express adonis Posted December 13, 2022 Posted December 13, 2022 ωραιο το ταξιδι του απο πρεβεζα προς πατμο...εφυγε χτες απο πρεβεζα και εκανε διανυκτευρεση στο νησακι απεναντι απο την μαραθουπολη συμφωνα με το αις..και πριν λιγο ξεκινησε παλι..να δουμε αν θα φτασει σημερα στην πατμο...
Panagia Ekatontapiliani Posted December 14, 2022 Author Posted December 14, 2022 Το Joy Star έκανε ακόμα μια ενδιάμεση στάση στο λιμάνι του Λαυρίου.
Panagia Ekatontapiliani Posted March 2, 2023 Author Posted March 2, 2023 Το Joy Star ολοκλήρωσε προχθές τα δρομολόγια του στο βόρειο σύμπλεγμα των Δωδεκανήσων και χθες αναχώρησε από τη Πάτμο και έκανε στάση στη Σύρο.
ships_info_kavall Posted March 2, 2023 Posted March 2, 2023 Ας δουμε μια φωτογραφια του στην Συρο λοιπον.
Panagia Ekatontapiliani Posted June 10, 2023 Author Posted June 10, 2023 Το Joy Star βρίσκεται στο Πέραμα από τις 3 Μαρτίου και αφού πραγματοποίησε τον δεξαμενισμό του στο ναυπηγείο Άτλας, βρίσκεται δεμένο στο ναυπηγείο Ζαρα. Στη πρύμη παρατήρησα ότι πρόσθεσαν το όνομα του στα ρέλια του καταστρώματος.
BS CHIOS Posted October 6, 2023 Posted October 6, 2023 Έφυγε για την Νίσυρο το πλοίο, πιστεύω πως πάει να καλύψει το κενό του Παναγία Ευαγγελίστρια.
Panagia Ekatontapiliani Posted October 6, 2023 Author Posted October 6, 2023 (edited) Τα ελεγα απο προχθες για το Joy Star On 10/2/2023 at 10:00 AM, Panagia Ekatontapiliani said: Τις τρεις πρώτες ημέρες που είχε σταματήσει τα δρομολόγια του το Παναγία Ευαγγελίστρια, έκανε το τουριστικό Άγιος Κωνσταντίνος (Ν. Καλύμνου 86) τα δρομολόγια του από τη Νίσυρο για τη Κω στις 17-18-19/9/23. Από τις 20 Σεπτεμβρίου έχουν σταματήσει τα δρομολόγια ολοκληρωτικά. Μια λύση θα μπορούσε να δώσει το Ολύμπιος Ερμής εάν είναι έτοιμο, αλλιώς θα πρέπει να καταφύγουν σε μια λύση όπως παλιότερα με το Joy Star. Edited October 6, 2023 by Nick the Greek Quote
Panagia Ekatontapiliani Posted November 4, 2023 Author Posted November 4, 2023 Το Joy Star θα μείνει μέχρι το τέλος του χρόνου στη γραμμή του Μεγαλόχαρη.
polmyt Posted January 6, 2024 Posted January 6, 2024 Να το δουμε και στο καρναγιο στη Συρο που εχει βγει για επισκευη μεσα απο μια φωτο του @Giannis P
Panagia Ekatontapiliani Posted January 28, 2024 Author Posted January 28, 2024 Το Joy Star έχει ολοκληρώσει τις εργασίες του δεξαμενισμου του στον Ταρσανά, αλλά βρίσκεται δεμένο στο τελωνείο της Σύρου.
Panagia Ekatontapiliani Posted February 25, 2024 Author Posted February 25, 2024 Το Joy Star έχει επιστρέψει στα επιδοτούμενα δρομολόγια από Νίσυρο για Κώ και Κεφαλο για λογαριασμό της Star Gem, που είχε το Παναγία Ευαγγελίστρια. Μιας και λύθηκε η σύμβαση που υπήρχε με την ΑΝΕΜ με το Ολύμπιος Ερμής.
Rodos1505 Posted December 19, 2024 Posted December 19, 2024 Με 6.8 κόμβους ανοιχτά της Τήλου..εχθές ανοιχτά της Χάλκης πήγαινε με 8..
Panagia Ekatontapiliani Posted February 28 Author Posted February 28 Το Joy Star ολοκλήρωσε χθες τα δρομολόγια του στα Δωδεκάνησα και πήγε στους Φούρνους, για να αντικαταστήσει το Μεγαλόχαρη.
Panagia Ekatontapiliani Posted March 28 Author Posted March 28 Το Joy Star ολοκλήρωσε τα δρομολόγια του στους Φούρνους και έφυγε χθες το βράδυ και ήρθε το απόγευμα στο ναυπηγείο Άτλας στο Πέραμα.
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now