Panagia Ekatontapiliani Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 (edited) Το Hayama (IMO No: 8810231) είναι ένα πρώην Γιαπωνέζικο ψαράδικο που μετατράπηκε σε θαλαμηγό. Πέτυχα αυτή την ιδιόρρυθμη θαλαμηγό το καλοκαίρι στο λιμάνι της Σχοινουσας. Λίγες πληροφορίες για τη μετασκευή του μπορείτε να δείτε εδώ και εδω Edited October 8, 2015 by proud_ionian tag
Hastaroth Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Περίεργη μετασκευή.Μήπως ερώτησες τον ευτυχή ιδιοκτήτη της γιά ποιό σκοπό έφτιαξε αυτόν τον "περιστεριώνα" στην πρύμνη;Ξέρω ότι οι Γιαπωνέζοι δίνουν μεγάλη σημασία στην καλαίσθητη εμφάνιση τών πραγμάτων διότι τα θεωρούν και αυτά ώς "ποιήματα" (χαϊ-κάϊ) και μού κάνει εντύπωση αυτό το ακαλαίσθητο κατασκεύασμα.
Αρακλειανός Posted September 27, 2024 Posted September 27, 2024 Ας δούμε το Hayama αραγμένο στην παραλία Λιβάδι της Ηρακλειάς. Το συγκεκριμένο πάντα αράζει έξω από το λιμάνι της Σχοινούσας λόγω των συχνών βοριάδων, αλλά λόγω του Γαρμπή πριν λίγες μέρες μας είχε επισκευτεί για λίγο.
nomikos Posted September 27, 2024 Posted September 27, 2024 (edited) Το πιο άσχημο πλεουμενο που έχω δει ποτέ μου!!! Μπροστά του το Λισσος ήταν αριστούργημα.. Ακόμα και χωρίς το περιστεριώνα θα ήταν χάλια. Πλωρη και πρυμνη ότι ναναι. Edited September 27, 2024 by nomikos
Recommended Posts