cyclades_shipping Posted June 5, 2023 Posted June 5, 2023 (edited) It is in a shipyard at Salamina. Edited June 5, 2023 by cyclades_shipping
Kato koufonisi Posted June 7, 2023 Posted June 7, 2023 (edited) Μιας και απ οτι φαινεται δεν θα το δουμε να ταξιδευει φετος εδω σε μια φωτο φευγωντας τον Ιουνιο του 21 απο Χαλκη για Καρπαθο Edited June 7, 2023 by polmyt
Αρακλειανός Posted November 9, 2023 Posted November 9, 2023 Ας δούμε (όσο φαίνεται) το Paros Jet σε πρόσφατες φωτογραφίες στην Σαλαμίνα, στριμωγμένο ανάμεσα σε European Star, Supercat Jet, Supercat Jet 2 και Ift.
Panagia Ekatontapiliani Posted March 12, 2024 Posted March 12, 2024 I don't think there is any chance for Paros Jet.
wysiwid Posted March 13, 2024 Posted March 13, 2024 (edited) Αν δεν επιδοτηθεί η γραμμή της Θεσσαλονίκης - Σποράδων ( Μαντούδι ) Μήπως το δούμε στο Μαντούδι - Σποράδες - Βόλος ; ( αν και ακούγεται οτι θα ζητήσει με το Ανδρος γραμμή για να ενεργοποιησει μαλλον το Νάξος Τζετ ) Edited March 13, 2024 by polmyt quote
express skiathos Posted March 13, 2024 Posted March 13, 2024 Στο τελευταίο ΣΑΣ που έγινε ζητήθηκε τροποποίηση της γραμμής του Άνδρος Τζετ από Βόλο-Σποράδες-Μαντούδι για τη γραμμή Πειραιάς-Πάρος-Νἀξος-Θηρα, η οποία και έγινε ομόφωνα θετική.
wysiwid Posted March 13, 2024 Posted March 13, 2024 (edited) Eντάξει λίγη υπομονή να δείτε και το επόμενο ΣΑΣ, εγώ αυτη την πληροφορία έχω, οτι θα ξαναζητήσει αυτό που πρόσφατα άλλαξε, να την μοιράζομαι μαζί σας την πληροφορία ή να την κρατάω , γιαυτο τον λογο δεν εχουμε το forum ? οι σχεδιασμοί των εταιρειών αλλάζουν συνεχώς, αλλα να μην συζητάμε αυτά που μαθαίνουμε απο αξιόπιστες πηγές? Οι ώρες του ( όποιου ) ταχυπλόου μάλιστα θα είναι πολύ εμπορικές 08:30 απο Μαντούδι και 12:30 απο Βόλο ( ιδανικό για Θεσσαλονικείς και οχι μονο ) Edited March 13, 2024 by wysiwid
express skiathos Posted March 13, 2024 Posted March 13, 2024 Εγώ απλά αναφέρω τι έχει δημοσιευτεί επίσημα από το ΣΑΣ. Ο καθένας είναι ελεύθερος να γράφει ό,τι θέλει και όπως το θέλει και δεν νομίζω να άσκησα κριτική στα γραφόμενά σας.
wysiwid Posted March 13, 2024 Posted March 13, 2024 (edited) εντάξει να σημειώσω οτι οταν έγραψα αυτή την πληροφορία , ήταν σε γνώση μου και το αίτημα για αποδρομολόγηση. Εγω αναφέρομαι στο επόμενο ΣΑΣ που θα γίνει. @express skiathos το σημαντικό είναι να μάθουμε τι επιτέλους θα συμβεί στην γραμμή μας, είμαστε - ΚΥΜΗ, - ΑΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ , - πιθανότατα και η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και πάμε για το Μαντούδι για Ιούνιο - Σεπ... ρωτάνε άνθρωποι επιβάτες αλλα και εταιρείες με φορτηγά.. αν θα μπορούν να πάνε η οχι στο Μαντούδι.. μακάρι να μάθουμε ολοι μας κάποιο θετικό νέο. Edited March 13, 2024 by wysiwid
Nicksy58 Posted March 13, 2024 Posted March 13, 2024 Πιστεύετε ότι ο Ηλιόπουλος ακούει τι θέλει ο κόσμος?
ManzoScorpio Posted May 12, 2024 Posted May 12, 2024 Γιατί δεν εμφανίζεται καν ως ένα μη τροφοδοτούμενο πλοίο στο Vesselfinder; Δεν μου το βρίσκει καν πληκτρολογώντας τον αριθμό IMO του πλοίου.
Gpla Posted February 27 Posted February 27 Αυτό δεν το βάζει η Seajets σε γραμμές λόγο του ότι έχει μόνο έναν καταπέλτη ή είχε πάθει και κάποια βλάβη που δεν άξιζε να φτιαχτεί;;
Recommended Posts