ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Και οποιος τα παρει θα τα βαλει αλλου , εκτος Δωδεκανησου δηλαδη
George Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Αν βρεθεί εταιρία να πάρει μάλλον καμιά Dido Steel Corporation θα είναι Για όσους δεν ξέρουν αυτή αγόρασε και το Agios Vassilios, το μετονόμασε σε AGI και το έβαλε εξπρές για Aliaga
Panagia Ekatontapiliani Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Ακόμα δε νομίζω να ξέρει κανείς ακόμα!! Αλλά λογικά θα είναι Τρίτη ή Πέμπτη ή Σάββατο με το Ροδανθή?? Η κάποια άλλη μέρα με το Ρομιλντα πιθανόν?? Αλλά κάτσε να δούμε αν θα πουληθεί και το Διαγόρας πρώτα!!!
Nick the Greek Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 (edited) Για τον Αγουδημο κρατα και μια πισινη γιατι εχει εγκριθει η δρομολογηση του Νικολας Α οποτε δεν ξερουμε αν τελικα γινει κατι τετοιο πως θα μαγειρεψει τα δρομολογια ο καπτα-Μακης. Edited April 5, 2023 by proud_ionian τεχ βοηθεια
Panagia Ekatontapiliani Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Ο Νικόλας θα πρέπει να είναι τις μέρες που είναι και το Ροδανθή, που θα είναι μόνο του!!!
George Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Αν είδα καλά ψάχνοντας δρομολόγια για Κω τον Ιούλιο, το openseas δίνει αλλαγμένες τις αναχωρήσεις τόσο του ΡΟΔΑΝΘΗ όσο και του ΑΝΘΗ ΜΑΡΙΝΑ. Χαρακτηριστικά δίνει Παρασκευή το ΡΟΔΑΝΘΗ για το ίδιο δρομολόγιο που κάνει το ΑΝΘΗ ΜΑΡΙΝΑ και αναχώρηση του ΑΝΘΗ ΜΑΡΙΝΑ το Σάββατο ενώ έχει και μια αναχώρηση (Κυριακή νομίζω) από Κω για Πειραιά μέσω Μυκόνου και Σύρου το ΑΝΘΗ ΜΑΡΙΝΑ στις 07:30.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 Ακουστικε οτι καποιοι , ΡΟΔΙΤΕΣ , λευταδες αγορασαν βαπορι καλο???? Το ακουσα στη ΛΕΡΟ την προηγουμενη Τριτη . Λετε να ειναι ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ. Δεν γραφτηκε πουθενα , ουτε τοπικη εφημεριδα αλλα ουτε και κανα ραδιο , απλως το λενε !!!!
Earl Granville Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 Αυτο το βαπόρι το "καλό" μπορεί και να εννοούν το SATURNUS. Πήγαινε να δεις στην ενότητα πλοία στο θέμα SATURNUS τις τελευταίες δημοσιεύσεις.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 Λενε για ΟΓ/ΕΓ και οχι RO/RO , και οτι θα ειναι γρηγορο και θα κανει και μικρα δωδεκανησα (πολλα λενε ε !!!!!)
Panagia Ekatontapiliani Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 Δυστυχώς έχετε απαιτήσεις από τη ζωή σας!! Γιατί θα βλέπουμε βαπόρι με τα κιάλια σε λίγα χρόνια ανεξαρτήτως γραμμής!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 Ευτιχως που στα περισσοτερα νησια της Δωδεκανησου εχει αεροδρομια , γιατι σε αυτο που λες εχεις δικιο (8 νησια με αεροδρομιο)
ΝΗΡΕΑΣ Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Εφημερίδα "Η Ροδιακή" Παραδόθηκε χθες το “Δωδεκάνησος Pride” Ημερομηνία Σύνταξης: 04/06/2005 " Mε ανακοίνωσή της η εταιρεία «Δωδεκάνησος Ναυτιλιακή» έκανε γνωστό ότι χθες παραδόθηκε επισήμως από το ναυπηγείο Batsevrice του Mandal Nορβηγίας το νέο ταχύπλοο καταμαράν «Δωδεκάνησος Pride». H παραλαβή του νέου πλοίου έγινε από τον γενικό διευθυντή της εταιρείας κ. Xρήστο Σπανό και τον σύμβουλο κ. Nικήτα Σπανό κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής που οργάνωσε η διοίκηση του νορβηγικού ναυπηγείου. Tαυτόχρονα υψώθηκε στον ιστό του πλοίου η ελληνική σημαία και λίγες ώρες αργότερα επρόκειτο να ξεκινήσει για το ταξίδι με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά και εν συνεχεία της Pόδου. Πρόκειται για ένα ταξίδι 3.550 ναυτικών μιλίων μέσω Aγγλίας, Γαλλίας, Πορτογαλίας, Ισπανίας και Σαρδηνίας. Tο νέο απόκτημα της Δωδεκάνησος Ναυτιλιακή εκτιμάται ότι θα καταπλεύσει στον Πειραιά την ερχόμενη Παρασκευή ή Σάββατο και δύο μέρες αργότερα θα καταπλεύσει στο λιμάνι της Pόδου, όπου και θα γίνουν τα εγκαίνιά του. Υπενθυμίζεται ότι το «Δωδεκάνησος Pride» είναι από τα πλέον υπερσύγχρονα πλοία της κατηγορίας του και τα πλέον ασφαλή, αφού ανταποκρίνεται πλήρως στις πρόσφατες αυστηρές διατάξεις του Διεθνή Kώδικα Ταχυπλόων Σκαφών, είναι δε το πρώτο διπύθμενο πλοίο που έρχεται στην Eλλάδα. Tο “Δωδεκάνησος Pride” έχει μήκος 41 μέτρα, αναπτύσσει ταχύτητα 33 μιλίων και μεταφέρει 318 επιβάτες 9 I.X. ή ημιφορτηγά αυτοκίνητα. Σύμφωνα με τα εγκεκριμένα δρομολόγια που θα εκτελεί καθημερινά τη γραμμή Πάτμος-Λειψοί-Λέρος-Kάλυμνος-Kως-Σύμη-Pόδος και επιστροφή τις απογευματινές ώρες. " Καλορίζικο! .
Earl Granville Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Δεν έπερνε τελικά αυτός το ΔΙΑΓΟΡΑ όπως έλεγε να το βγάλει και ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΚΙΑΔΕΝΗ μπας και είχε καλύτερη τύχη?
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Μα ΗΛΙΑ αυτος το εφερε για να το δρομολογηση , αλλα πεσαν στη ΡΟΔΟ ολοι να το φανε (το ΣΠΑΝΟ ) οτι και καλα θα κανει ανταγωνισμο σε εταιρεια δωδεκανησιακη και αλλα τετοια και αναγκαστικε και το πουλησε στη ΔΑΝΕ . Αν το ειχε ο ΣΠΑΝΟΣ το βαπορι θα ταξιδευε . Ευτιχως τωρα με τα δυο καταμαραν θα βοηθηση στα ενδο-δωδεκανησιακα δρομολογια παρα πολυ , να ειναι καλα η 12ΝΕ και καλοταξιδο και το DODEKANISOS PRIDE .
polmyt Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Φυσικα και θα μπορουσε να κανει Δωδεκανησα χωρις Κυκλαδες αλλα σιγουρα υπαρχουν και Κυκλαδιτες που θα ηθελαν να κανουν διακοπες στα Δωδεκανησα χωρις να χρειαζεται να γυρισουν Πειραια.Δεν ξερω βεβαια ποσοι ειναι αυτοι και αν αξιζει τον κοπο Για μενα ειναι καλα κατι τετοια δρομολογια και πιστευω οτι φερνουν τα νησια πιο κοντα.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Στο bs που πιανει ΣΥΡΟ συνηθως ανεβαινουν προς Δωδ/σα καμια 30 ατομα (ισως να λεω και πολλα) .Αν ηταν η μοναδικη μερα που δινει ΚΥΚΛΑΔΕΣ-ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ δεν θα μιλαγα , αλλα υπαρχει η αγονη του ΡΟΜΙΛΝΤΑ καθε τριτη βραδυ , του ΑΝΘΗ-ΜΑΡΙΝΑ καθε σαββατο , αρα υπαρχει για οσους θελουν να πανε προς δωδ/δα πλοιο , το θεμα ειναι οτι τη παρ/υη δεν εχει αλλο πλοιο προς ΠΑΤΜΟ-ΛΕΡΟ και ετσι κανουν και κυκλαδες και αγονη ταυτοχρονα ΝΙΣΥΡΟ-ΤΗΛΟ (τη ΣΥΜΗ τη συγκεκριμενη μερα πως και την αφησε εξω) ....
Nick the Greek Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Χωρις να ειμαι και ειδικος της γραμμης, πιστευω πως το καλυτερο φορματ εξυπηρετησης της ηταν οσο κι αν φαινεται περιεργο την τελευταια χρονια του Καμιρος. Δηλαδη 2 δρομολογια καθημερινα, ενα που να φευγει νωριτερα το μεσημερι και να πηγαινει ολο τον κορμο με προσθηκη ενιοτε Αστυπαλαια, Νισυρο, Τηλο, Συμη, και ενα που να φευγει το βραδακι και να πηγαινει σκετα Κω και Ροδο.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Το ΚΩ-ΡΟΔΟ δεν υπαρχει πια και ολα τα αλλα και αργα φευγουν(απο 17.00 και μετα) (εκτος σαββατου το ΜΑΡΙΝΑ 14.00 ) και πιανουν και κυκλαδες και αγονη , εκτος ΑΝΘΗΣ ΚΑΙ BS .......που δεν κανουν μονο αγονη (κυκλαδες κανουν) .......
giorgosz Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Έχεις δίκιο Νικ, εκείνη την εποχή τα δρομολόγια ήταν πιο βολικά και ας έχανες περισσότερο χρονο φεύγοντας μεσημέρι. Όταν η ΔΑΝΕ λειτουργούσε τα δρομολόγια κάπως έτσι ήταν, με πάντα να υπάρχει ένα "εξπρές" για ΚΩ-ΡΟΔΟ. Αλλά τότε υπήρχαν και σχετικά πολλά καράβια στη γραμμή, ενώ τώρα η κατάσταση είναι άσχημη έως τραγική για τα νησία εκτός του κορμού.
Earl Granville Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Τώρα αναγκαστικά περνάνε από όλο τον κορμό πλην Καλυμνού που πάει μόνο το ΡΟΔΑΝΘΗ διότι μην ξεχνάμε ότι 3 φορές την εβδομάδα Τρίτη Πέμπτη Σάββατο όλο τον χειμώνα είχαμε μια αναχώρηση μόνο για Δωδεκάνησσα με το ΡΟΔΑΝΘΗ. Αναγκαστικά πλέον δεν μπορούν να κάνουν μόνο Κω Ρόδο.
proud_ionian Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 το 95 που ημουνα 7 μηνες κω για διακοπες (Ε.Σ.) ειχε αριστη καλυψη παρολο που ειχε πουληθει το καμειρος. πατμος ροδος εκαναν το κως-ροδος (το ροδος εκανε καποιες προσεγγισεις μονο ροδο ενω μια φορα τη βδομαδα το ροδος πηγαινε κυπρο και το πατμος θεσσαλονικη. το ιαλυσος εκανε τρια την εβδομαδα κορμο με καποιες προσεγγισεις αγονη. ενω μιλενα μαρινα εναλασσονταν με ιαλυσσος. 13.30 εφευγε το ιαλυσος 16.30 ο καπτα μακης και 17.00 τα πατμος ροδος. το ροδανθη το καλοκαιρι ηταν cotunav και το δημητρα (το λερος) αγονη. οι πιο πολλοι προτιμουσαν πατμος και ροδος και λογω του οτι εκαναν πειραια κω σε 10.30 ωρες αλλα και λογω του οτι η ΔΑΝΕ ηταν τοτε εταιρεια προτυπο (service, ηλεκτρονικες κρατησεις τα παντα)
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Μη ξεχναμε οτι εως και το 2002 και το ΚΑΛΥΜΝΟΣ εκανε 2 φορες προς ΚΩ-ΝΙΣΥΡΟ-ΤΗΛΟ-ΣΥΜΗ-ΡΟΔΟ-ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ και τα κατω αγονα νησια ηταν μια χαρα , απο τοτε που πηρε τα κατω νησια ο Αγουδημος αρχισαν να εχουν προβληματα. Τωρα εχουμε στα κατω μονο Αγουδημο (και ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ 2 φορες ΛΑΝΕ και μια 12 ΝΕ ) Τωρα βοηθα το ΚΑΛΥΜΝΟΣ τους ΛΕΙΨΟΥΣ - ΑΡΚΙΟΥΣ - ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ και την ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ , και απο ΣΑΜΟ την ΠΑΤΜΟ που τραβαει και μεριδα του λεωντος στους τουριστες . Ο κορμος εχει προβλημα λογω Κυκλαδων με πολλες ωρες ταξιδι , και για αυτο το BS 2 εχει παρει το μεγαλυτερο μεριδιο των επιβατων προς τα Δωδεκανησα .
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Tελικα φευγω σημερα με το Αεροπλανο για ΚΑΡΠΑΘΟ , πιστευω να μη μου δωσετε καμια κοκκινη καρτα για το ατοπυμα μου αυτο ???
George Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Εμείς;;; Γιατί το λες αυτό; Εμείς όλους τους αγαπάμε ανεξαιρέτως!!! Καλό ταξίδι και στην επιστροφή πάρε τον ΚΟΡΝΑΡΟ να κάνεις 1 μέρα παραπάνω να το ευχαριστηθείς !!!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Thank you , θα γυρισω μεσω ΡΟΔΟΥ την πεμπτη απο ΚΑΡΠΑΘΟ-ΡΟΔΟ στις 11.50 , για να παω να ελενξω και εκει την κατασταση , πτηση και παλι , και μετα απο ΡΟΔΟ-ΠΕΙΡΑΙΑ μαλλον με το BS 2 το απογευματακι η αν βρω αεροπλανο θα ξαναπεταξω .
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now