margaritis24 Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 κοντευει η πλωρη να τελειωσει!δουλευουν ολη την βδομαδα πανω κ μεσα ειναι ετοιμο για ντυσιμο..το ντεκ πρυμα ειναι ετοιμο κ ετοιμοι στο ντοκο διπλα ειναι κ οι καταπελτες επιβατων..
Panagia Ekatontapiliani Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Εννοείται ότι θα σφραγγιστει το visor
pathfinder Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Εννοείται ότι θα σφραγγιστει το visor συγχωρηστε μου την αγνοια αλλά γιατί "εννοείται" (αν και γενικά είναι η συνήθης πρακτική στην Ελλάδα)? Γνωρίζω ότι υπάρχουν περιπτώσεις προβλημάτων λόγω του visor, αλλά σε περίπτωση χρησιμοποίησης του πλοίου σε άλλη γραμμή (εξωτερικό) δεν θα ήταν πλεονέκτημα? Με την ευκαιρία 2 απορίες . Τα clam doors του BS Ithaki είχε σφραγιστεί? Από τρεξίματα μου φαίνεται ότι και τα BS 1/2 έχουν clam doors. Είναι έτσι? Είναι σφραγισμένα?
Blue Star Delos Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Σε κανενα απ τα Blue δεν ειναι σφραγισμένα. Τωρα γιατι σφραγίζονται στα αλλα κι εγω απορία το χω..
proud_ionian Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 δεν ειναι υποχρεωτικο να σφραγιστουν. καπου πρεπει να εχει ξαναγινει η κουβεντα. η επιθεωρηση μπορει να ζητησει τη σφραγιση τους οταν δεν χρησιμοποιουνται ή οταν κρινει οτι υπαρχει κινδυνος λογω πλημμελους συντηρησης του μηχανισμου σε πολλες περιπτωσεις, οταν ειναι να πανε σε γραμμες που δεν θα χρησιμοποιηθουν τα κλεινουν εξ αρχης οι ιδιοι οι πλοιοκτητες.
polmyt Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Για ποτε αναμένεται να ειναι έτοιμο ; Από οσο ξερω θελουν να προλαβει το Πασχα, και από ότι βλεπω είναι σε καλο δρομο ώστε τα καταφερουν.
Panagia Ekatontapiliani Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Για ποτε αναμένεται να ειναι έτοιμο ; Οι αρχικές εκτιμήσεις μιλανε για Φεβρουάριο να είναι έτοιμο το πλοίο. Στο πλοίο εργάζονται πυρετωδώς τα συνεργεία
AQUA JEWEL Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Αν και ακόμη είναι πολύ νωρίς να μιλάνε για τέτοια, πιστεύω ένα εντυπωσιακό σενάριο θα ήταν το παρθενικό ταξίδι του πλοίου να γίνει στις 15 Απριλίου ανήμερα της Παναγίας Θεοσκέπαστης με τα εγκαίνια στη Χώρα της Άνδρου!
Sf_X Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Εμένα η απορία μου εκφράστηκε πιο πολύ γιατί βλέπω τον μηχανισμό του visor στην θέση του στην φωτο του margaritis παρότι κάνουν ελασματουργικές εργασίες παντού γύρω του. Σίγουρα δεν θα τον χρειαστεί για εκει που ετοιμάζεται...
Nikos_Chania Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Όταν φτάσουν να βάλουν το παραπέτο και στο κοράκι θα φύγει ο μηχανισμός (αφού πρώτα κολληθεί το visor )
margaritis24 Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Σχεδον ετοιμη η πλωρη κεχουν μπει κ οι καταπελτες επιβατων..απο την δεξια μερια εχουν βαλει φαρδιες σκαλες για την επιβιβαση ενω απο την αριστερη μερια θα γινεται η επιβιβαση με την ηλεκτρικη..
polmyt Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Ας προσθεσω και εγω μια καταπλωρη φωτο για να δουμε και το πλοιο απο μπροστα Κατα την αποψη μου γινεται πολυ ομορφο
allk Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 http://www.enandro.gr/index.php/oikonomia/1798-superferry-iii-2016 Απο τον ιστοτοπο Εν Ανδρω
proud_ionian Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 δεν μας λεει και κατι περισσοτερο απο αυτα που μας εχουν πει (και με φωτο) οι υπολοιποι φιλοι λιγο παραπιστω. αληθεια το ονομα ειναι σιγουροι οτι θα γινει superferry III και δεν θα παραμεινει golden ferry?
SeajetSpyros Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 (edited) Μακαρι Οχι!!! Edited October 17, 2015 by proud_ionian
proud_ionian Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 μακαρι οχι τι; ταπεινη μου αποψη ειναι οτι καλυτερο θα ηταν να κρατησει το Golden Ferry. η εταιρεια εχει καθιερωθει και το golden star ειναι γνωστο πλεον. καλυτερα λοιπον golden ferry
SeajetSpyros Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 (edited) Και εγω μαζι σου ειμαι!!!Μακαρι να μην ειναι σιγουρο ηθελα να πω Edited October 17, 2015 by proud_ionian quote
Panagia Ekatontapiliani Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 Και εμένα μου αρέσει πολύ το όνομα Golden Ferry σε σχέση με το Superferry III!!
allk Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 (edited) Σιγουρα Superferry σκετο Edited October 17, 2015 by allk
AQUA JEWEL Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 Κατά τη γνώμη μου είναι κουτό να ονομαστεί Superferry III, καθώς η Golden Star δεν είχε ποτέ απ' την αρχή όλη την σειρά των Superferry. Τόσο η Blue Star όσο και η Golden Star κράτησαν το όνομα Superferry II γιατί ο κόσμος το ήξερε και το προτιμούσε με αυτό το όνομα. Αν το άλλαζαν θα χαλούσε η πετυχημένη πορεία τόσων χρόνων. Αν αγόραζαν πάντως το Superferry II λίγα χρόνια αφότου είχε μπει στη γραμμή και δεν είχε χτίσει τόσο μεγάλο όνομα πιστεύω πως σίγουρα θα το άλλαζαν, καθώς δεν συμβολίζει και τίποτα το ιδιαίτερο. Όσον αφορά το νέο πλοίο, το πιο ταιριαστό είναι το Golden Ferry, καθώς και με το όνομα της εταιρείας ταιριάζει και εύηχο είναι και δείχνει τέλος πάντων ότι καλό το Superferry II, αλλά τώρα έρχεται το νέο χρυσό ferry! Superferry σκέτο θα το προτιμούσα σε περίπτωση που έφευγε για πάντα το S.FII, ώστε να θυμίζει κάτι απ' τα παλιά.
rafina-lines Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 Κι εγώ ψηφίζω GOLDENFERRY, παιδιά. Και μάλιστα μία λέξη, όχι δύο. Όπως και το SUPERFERRY είναι μία λέξη, έτσι και το GOLDENFERRY. Σε μία λέξη. Αν όμως σώνει και καλά η εταιρία θέλει να το αλλάξει, ας το πει SUPERFERRY σκέτο. Το "ΙΙΙ" κατά τη γνώμη μου δεν ταιριάζει σε καμία περίπτωση. Εξάλλου η GOLDEN STAR είναι μικρή οικογενειακή εταιρία. Δεν ταιριάζει να αρχίσει να βάζει νούμερα στα βαπόρια της. Αυτό το κάνει ας πούμε η SUPERFAST. Αρίθμηση μετά το 2 κατά τη γνώμη μου δεν ταιριάζει σε τέτοιες εταιρίες. :)
proud_ionian Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 (edited) αν κρινω απο τη φωτο του Marjory ο καταπελτης οχηματων πρεπει να τσιμπησε λιγο μποϊ Edited October 17, 2015 by proud_ionian
Recommended Posts