ARION Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Το πλοίο έκανε ανάποδη στροφή σήμερα κατά την προσέγγισή του στο λιμάνι της Χίου!!! Αυτό εγώ δεν το έχω ξαναδεί να συμβαίνει με το Μυτιλήνη όσα χρόνια γυρίζω στο λιμάνι..
NHSOS XIOS Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Και το υπολοιπο μισο απο την χτεσινη περιπετεια του ΜΥΤΙΛΗΝΗ.Πρεπει να ειναι πανω απο 5 φορες που εχει ταλαιπωρηθει ετσι το πλοιο στην Χιο,οχι με τον ιδιο τροπο αλλα παντα με δυνατο βορια και αδυναμια να γυρισει/μανουβραρει κοντρα στον καιρο.Νομιζω ειναι χαρακτηριστικο ολων των γιαπωνεζικων του 70(οτι 'γυριζουν' πολυ δυσκολα σε οποιοδηποτε λιμανι = 1 τιμονι,κοντα οι προπελες κλπ).
Neptune Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Συν την ιδιοτροπια οτι οι προπελες γυριζουν προς τα εξω οποτε θελει και τους αναλογους χειρισμους
express skiathos Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Μια φωτογραφία του ΜΥΤΙΛΗΝΗ από παλιά, στο marine traffic
polmyt Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 Πραγματι απο τις πρωτες μερες στην Ελλαδα πρεπει να ειναι η φωτο.Πρεπει να ειναι και η πρωτη που βλεπουμε απο πλωρα με το πλοιο στην αρχικη του μορφη χωρις τα μπαλκονια και με την παλια γεφυρα.Μου κανει εντυπωση που ενω απο οτι φαινεται υπηρχε σαλονι πλωρα(εκει που ειναι τωρα η διακεκριμενη θεση) δεν υπαρχουν καθολου παραθυρα. Επισης παρατηρουμε οτι στο πλαι εχει ζωγραφισμενο το δελφινακι και οχι το αστερι που ειχαμε δει σε αλλη φωτο
Cpt Smith Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Το πλοίο στο λιμάνι της Μυτιλίνης την προηγούμενη Τρίτη 20/3 δεμένο λόγω της απεργίας της ΠΝΟ. Δυστυχώς δεν ταξίδεψα μαζί του αφού είχα κλείσει αυθημερόν με αεροπλάνο λόγω ενός τάματος που είχα στον Ταξιάρχη, και δεν μπορούσα να προγραμματίσω λόγω της απεργίας που τελικά σταμάτησε την ίδια μέρα ...
Xios Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Κανονικά αναχώρησε το βράδυ της Τετάρτης το πλοίο απο την Καβάλα...Καθως απο την προηγουμενη εβδομαδα το λιμεναρχείο Καβάλας ειχε προειδοποιήσει τον καπετάνιο οτι εαν δεν καταβληθουν τα δεδουλευμένα 3 μηνων στους ναυτικους στην επομένη προσεγγιση στο λιμανι θα προβει σε καθε νόμιμη διαδικασία...Σημερα το πρωι η ΝΕΛ εβαλε στους λογαριασμούς του πληρώματος τα δεδουλευμένα του Μαρτίου...και ετσι το πλοιο εφυγε κανονικά...μενει να δουμε ποτε θα καταβάλει και τα λεφτα των άλλων μηνων....!!
Xios Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 τι απο που ειναι;;;! Αυτο μετεφεραν ανθρωποι απο το πληρωμα....!!
georgios express Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Καλά, μόνο το Λιμεναρχείο Καβάλας είναι ακέραιο και εφαρμόζει (ορθώς!) τους Νόμους; Πειραιάς, Χίος, Μυτιλήνη, τίποτα; αγρόν αγοράζουν;
opelmanos Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Αυτή τη στιγμή με πορεία το νησί των Φούρνων ....???
GeorgeSt Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 (edited) Αφού έχει ναυλωθεί για να μεταφέρει ετεροδημότες όπου πει το αφεντικό που πληρώνει πάει Edited June 17, 2012 by proud_ionian quote
Xios Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 το πλοιο ξεκουραζεται...ενω φαινεται να εχει ηδη βαφτει το πλοιο θα ξεκινησει και παλι τα δρομολογια του την Κυριακη 1.7 με αναχωρηση απο Πειραια στις 22:00 για Ευδηλο-Καρλοβασι-Βαθυ-Χιο-Μυτιληνη-Λημνο-Καβαλα!
Hellenic Spirit Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 (edited) Ξέρουμε από ποια πύλη θα φεύγει ; Edited June 24, 2012 by proud_ionian quote
Xios Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 Ξεκινησε εχθες απο Βαθυ τα δρομολογια του νωριτερα απο οτι ελεγε το προγραμμα...Παντως στο λιμανι της Χιου που ηρθε το πλοιο εξωτερικα δεν εχει βαφτει!!
NHSOS XIOS Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 Μπερδευεις το ξεκινημα για ΙκαροΣαμια που ειναι 1/7 απο Βαθυ.Το ΜΥΤΙΛΗΝΗ κανονικα ειναι στο προγραμμα των αγονων του Β.Αιγαιου.(απλα μπηκε λιγο στην θεση του ο ΤΕΟ τις προηγουμενες μερες)
margaritis24 Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 στον πινακα της πρυμνης με το δρομολογιο του πλοιου το ΧΙΟΣ στα αγγλικα το εχουν γραψει HIOS :eek: Ημαρτον δηλ.
Petros P Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 (edited) η αφιξη της Μυτιληνης τη πρωτη μερα του Ιουλιου [media=] [/media] Edited July 21, 2012 by Petros P
NHSOS XIOS Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Άν ισχύει αυτό που άκουσα θα μείνει το ΘΕΟΦΙΛΟΣ στη γραμμή και θα κάνει Πειραία-Ικαρία-Σάμο-Χίο-Μυτιλήνη-Λήμνο-Καβάλα δύο φόρες την εβδομάδα και μία Θεσ/νίκη!!!Άν προλαβένει βέβαια.... αναμένουν έγκριση από το υπουργείο (ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) Το ΜΥΤΙΛΗΝΗ δηλαδη παει για παροπλισμο? Η μηπως θα διπλωσει το EUROPEAN Χιο-Μυτιληνη?(λεμε και κανα αστειο )
gpap2006 Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Εκτός αν σκοπεύουν να λήξουν τη ναύλωση του Ευρωπαίου και μπει ξανα στον κορμό η ΜΥΤΙΛΗΝΑΡΑ..
mytilene Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Το ΜΥΤΙΛΗΝΗ πάει για κανα δίμηνο ακινησία μετά βλέπουμε
Petros P Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Ας μια απογευματινη αναχωρηση της λιγες μερες πριν ..(την ακινησια της)
Xios Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Το πλοιο θα κανει την βρώμικη δουλεία..δηλαδή θα αντικαθιστά μια το european μια το ΘΕΟΦΙΛΟΣ οταν αυτα βγουν για δεξαμενισμο!
Xios Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 συμφωνα με το ellinikiaktoploia.net το ΜΥΤΙΛΗΝΗ αύριο ανεβαίνει στην δεξαμενή.. μήπως πάρει την θέση του ''χαλασμένου'' ΘΕΟΦΙΛΟΥ;
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now