Nils Holgersson Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 το πλοιο το Μαιο θα μπει κανονικα για το δεξαμενισμο του στο Περαμα
.voyager Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 (edited) Στο πλοίο θα γίνει και κάποια αλλαγή, κατά πάσα πιθανότητα, ώστε να κάνει καλύτερο fit στην εταιρία Edited February 6, 2010 by .voyager
proud_ionian Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 σημερα το βραδυ ηταν στο 7-8 της πατρας. δοκιμαζαν μικροφωνικα συστηματα (φου φου ενα, δυο κλπ), σφυριχτρες, μπουρουδες και αλλα ηχητικα εφε
koumparos Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 ΠΕΡΝΑΓΕ ΝΤΙΡΕΚΤΙΒΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ...ΓΙΆΥΤΟ Κ Η ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 22,00 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
proud_ionian Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 σημερα γινοταν μπαλωματα στο πορτοκαλι στην αριστερη μπαντα του πλοιου (παλι 7-8 ειχε δεσει).
Panagia Ekatontapiliani Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Το Ionian Queen αναμένεται να μείνει εκτός δρομολογίων για δυο εβδομάδες στα μέσα Ιουνίου (αυτό λέει το πρόγραμμα της Endreavor)
proud_ionian Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 η βασιλισσα καλα κρατει. σταθερη παρουσια στο brindisi ολον το χειμωνα. τα τωρινα χρωματα την αναδεικνυουν περισσοτερο απο ποτε.
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Απώλεια άγκυρας στο πλοίο και ...λοιπά ξύλινα χαριτωμένα περί νηογνωμόνων, προσκομίσεων, κλπ. κλπ. κλπ. Απώλεσε τη δεξιά άγκυρά του, σήμερα στις 00:05, το Ε/Γ-Ο/Γ «IONIAN QUEEN» σημαίας Κύπρου, κατά την διάρκεια χειρισμών πρόσδεσης στο λιμάνι Ηγουμενίτσας, προερχόμενο, από BRINDISI ΙταλίαςΟι επιβάτες αποβιβάσθηκαν χωρίς προβλήματα ενώ από την Τοπική Λιμενική Αρχή, απαγορεύθηκε ο απόπλους μέχρι να αποκατασταθεί η ζημιά και να προσκομισθεί πιστοποιητικό διατήρησης κλάσης από τον νηογνώμονα που παρακολουθεί το πλοίο. Στις 02:00 και κατόπιν σχετικής έγκρισης το IONIAN QUEEN απέπλευσε για BRINDISI με 202 επιβάτες. Πηγή : YEN (...βέβαια)
.voyager Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Proud, έρχομαι Πάτρα κάπως... "πρόωρα" κι αναπάντεχα Tη Δευτέρα! Ετοιμάσου για βόλτα με τη Ζωζώ, να βγάλουμε φώτος σαν και την παρακάτω, στα γαλήνια νερά του Πατραϊκού
Nick the Greek Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Για να δούμε τι έχει να προσφέρει το Μπρίντιζι όσον αφορά την Βασίλισσα του Ιονίου, και φυσικά δεν αναφέρομαι στην ταπεινή Ζωζώκα. Τα εισόδιά της ένα συννεφιασμένο πρωινό κι ενώ εγώ ξεφόρτωνα σαρδέλες(που λέει κι ο Ζήκος), το πλοίο προχωρά πρός τα μέσα ακολουθούμενο κατά πόδας από την πλοηγίδα. Με το που περάσει από μπροστά μας, αρχίζει σιγά-σιγά να γυρίζει πρός τα δεξιά και να μας δείχνει τα οπίσθιά της. Εδώ έχουμε γυρίσει για τα καλά και πάμε ανάποδα για την θέση μας. Στην θέση μας φαινόμαστε ακόμα πιο μεγαλόπρεπη από ψηλά. Δυό μέρες μετά, πραγματοποιούμε εντυπωσιακή αναχώρηση(για όσους αναρωτιούνται πως έγινε πράσινη η θάλασσα, δεν υπάρχει καμιά επεξεργασία παρά μόνο φίλτρο στο φακό) και ανοιγόμαστε πρός τα έξω αφού αποβεί ο πλοηγός.
proud_ionian Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 (edited) Για να δούμε τι έχει να προσφέρει το Μπρίντιζι όσον αφορά την Βασίλισσα του Ιονίου, και φυσικά δεν αναφέρομαι στην ταπεινή Ζωζώκα.αλλη μια συναντηση των δυο βασιλισσων του ιονιου πελαγου. κοκκινο κοκκινο queen και κεφαλονια. ΥΓ αποτελεσμα αυτου ειναι οτι το queen δε θα δεσει καθολου. το πλοιο το Μαιο θα μπει κανονικα για το δεξαμενισμο του στο Περαματελικα δεν δεξαμενιστηκε λογω της καθυστερας του Ελλη Edited February 28, 2011 by polmyt ΥΓ
Panagia Ekatontapiliani Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Μιας και πέρυσι δεν είχε δέσει καθόλου για επισκευή, έτσι το Ionian Queen θα ανέβει στο Πειραιά για να δεξαμενιστεί, οποτε το Έλλη Τ θα κατέβει στη Πάτρα από την Ηγουμενίτσα στις 14 Σεπτεμβρίου.
proud_ionian Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 (edited) σημερα ηταν στο 7-8. πλωρα ειχε ξεσαβουρωσει τελειως και ειχε ξενερισει ο βολβος και το μισο bow. ΥΓ: εδω οξω απο τον αραξο στις 29/8 Edited September 11, 2010 by proud_ionian ΥΓ
Highspeed 5 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Ροτα για τον Πειραια εβαλε το πλοιο οπου θα ειναι αυριο το πρωι και θα μεταβει στην δεξαμενη περαματως ως την Κυριακη.
proud_ionian Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 αν το AIS δειχνει σωστα, ειναι ηδη πανω στη δεξαμενη (στη μεγαλη του περαματος)
man9328 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Στις 7 το πρωι εφτασε το IONIAN QUEEN και στις 8:30 ανεβηκε στην πλωτη δεξαμενη του Περαματος
proud_ionian Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 προφανως για χτες αναφερεσαι. μια και το ειδες live θυμασαι ποια ρυμουλκα το συνοδευαν και αν μπηκε με την πλωρη ή με την πρυμη στη δεξαμενη;
koumparos Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 fotografies iparxoun apo to 8irio stin deksameni????
Panagia Ekatontapiliani Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 αν μπηκε με την πλωρη ή με την πρυμη στη δεξαμενη; Με τη πρύμη μπήκε γιατί κάνουν εργασίες στους τελικούς άξονες.
proud_ionian Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 για ποτε το κοβουμε να ξαναξεκιναει; απο οτι βλεπω, γινονται και λαμαρινοδουλειες (τουλαχιστον στην πρυμη). περνα και special φετος;
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Το πλοίο το απόγευμα κατέβηκε από την δεξαμενή στο Πέραμα και αυτή την ώρα βρίσκεται στην ράδα του Πειραιά.
George Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Από όπου αναχώρησε αργά το βράδυ για την Πάτρα χωρίς όμως να βιάζεται ιδιαίτερα... Επιστροφή στα δρομολόγια από αύριο!
Panagia Ekatontapiliani Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 περνα και special φετος; Δε νομίζω ότι το πλοίο περνά 5ετες special survey. Το Ionian Queen ανέβηκε στη δεξαμενή γιατί συμπλήρωνε 2 χρόνια που είχε να ανέβει και είχε μαζέψει βρώμα αλλά και επειδή ήθελαν να δουν τα hub των ελικοφόρων αξόνων. Το πλοίο δεν αναμένεται να ξανά δέσει άλλο για φέτος!!! Οποίες εργασίες είναι να γίνουν, θα γίνονται κατά τις παραμονές του στη Πάτρα.
Orestis Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Θάνατος επιβάτη Σήμερα είκοσι λεπτά μετά τα μεσάνυχτα ύστερα από τον κατάπλου του «IONIAN QUEEN» με σημαία Κύπρου, στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας και ενώ αυτό βρισκόταν σε διαδικασία φόρτωσης, η λιμενική αρχή ενημερώθηκε από τον πλοίαρχο ότι 48χρονος αλλοδαπός επιβάτης, οδηγός φορτηγού οχήματος, βρέθηκε στην καμπίνα του χωρίς τις αισθήσεις του. Το πλοίο είχε καταπλεύσει στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, στις 23:28, προερχόμενο από Πάτρα, με τελικό προορισμό το Πρίντεζι Ιταλίας. Ο 48χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας. zougla.gr
proud_ionian Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 δεμενο στο 5 για τα χριστουγεννα. ξαναφευγει την τριτη 28/12. φουνταρισμενες και οι δυο "μουστακια". κανενα "μπαλονι" απο το βαπορι δεν θα εβλαπτε, γιατι εκει δεν εχει fenders, μονο κατι παλιολαστιχα.
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now