Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

• Replies 551
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 3 weeks later...
Posted
On 12/14/2024 at 5:41 PM, The ferry said:

Σύμφωνα με το σύστημα κρατήσεων θα μπει σε δρομολόγια στις 19/12 στη θέση του Αχαιός. 

Στο σύστημα δρομολογίων πλέον για 20/12

• 2 weeks later...
Posted

Απλα μου κανει εντυπωση γιατι πριν λιγες μερες ειδα τον cpt Σωτηρη στο βαπορι. 

• 2 months later...
Posted
On 12/16/2023 at 6:21 PM, proud_ionian said:

Απογευματινή συνάντηση με τον Βασιλιά της γραμμής, έξω από την Αίγινα.

Προσωπικά έχω πολύ καιρό να τον ταξιδέψω. Κοντινά μου πρόσωπα που τον ταξίδεψαν πρόσφατα (και δεν είναι από αυτούς που συγκινούνται με τα πλοία), μου είπαν τα καλύτερα

Ξανά συνάντηση με τον Φοίβο, 15 μήνες μετά. Τον καμαρώνουμε πάνω από το Blue Star Chios, σε μία από τις τελευταίες, από ότι ακούγεται, εμφανίσεις του με το χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα που τον καθιέρωσε, ενώ κάνει μια όμορφη μανούβρα. Για πλοίο που είναι συνέχεια στο μεγάλο λιμάνι, είναι εντυπωσιακό που δεν έχουμε συχνά φωτογραφίες του.

1, 2, 3, 4.

• 2 weeks later...
Posted

Το Phivos προσεγγίζει το λιμάνι του Πόρου ερχόμενο από Μέθανα - Αίγινα - Πειραιά. Το πλοίο πραγματοποιεί μια αριστερόστροφη μανούβρα και δένει με ακρίβεια στο λιμάνι. Στη συνέχεια, επιβάτες και οχήματα αποβιβάζονται και το πλοίο αναχωρεί για Πειραιά. Ευχαριστούμε θερμά τον Cpt κ. Χρήστο Σκαρπέλη και το πλήρωμα για την άριστη φιλοξενία στο πλοίο. Ίσαλος 2025!

*Το κείμενο είναι από την περιγραφή του βίντεο 

Υγ. Όπως είπε και ο Panagia Ekatontapiliani το πλοίο έχει σταματήσει τα δρομολόγια του,το βίντεο δεν είναι καινούργιο απλώς τώρα το δημοσίευσαν οι δημιουργοί του στο YouTube 

Posted

Μου έκανε εντύπωση πως και δεν έδεσε στο Γ του λιμανιού αλλά στις θέσεις των παντοφλών του Γαλατά 

• 3 weeks later...
Posted

Το πλοίο βρίσκεται στο ναυπηγείο Διαμαντή στην Κυνόσουρα όπου εκεί βάφεται στα νέα σινιάλα της Saronic 

Posted

Αλλά κράτησε το σήμα της οικογένειας Λεφάκη , λίγο παράταιρο με τον υπόλοιπο στόλο 

Posted

Αφαιρέθηκε και το ρολόι και οι πίνακες για το δρομολόγιο, θα δούμε και εδώ ηλεκτρονικό πίνακα ?

Posted (edited)

Πρέπει να ήταν το τελευταίο πλοίο στην ακτοπλοΐα με αυτούς τους πίνακες δρομολογίων. 

Edited by polmyt