cyclades_shipping Posted June 27, 2023 Posted June 27, 2023 (edited) τελικά ποιο ( αν) θα το αντικαταστήσει ; Edited June 27, 2023 by cyclades_shipping
pilot Posted June 28, 2023 Posted June 28, 2023 12 minutes ago, Hengist_1972 said: Ακούστηκε οτι ο ΑΝΕΜΟΣ έχει Αμίαντο και τον βγάζουν. Και τόσα χρόνια στη Σκανδιναβία ταξίδευε με αμίαντο? Εντύπωση μου κάνει!!!! Btw, η επίσημη ανακοίνωση για τον Πρεβελη που αναρτήθηκε?
jimmyN Posted June 28, 2023 Posted June 28, 2023 Έχουν πέσει αρκετά λεφτά στο πλοίο, τα οποία δυσκολεύομαι να φανταστώ πως θα κάνει απόσβεση.
KARAVI Posted June 28, 2023 Posted June 28, 2023 Η Πληροφορίες μου λένε ότι γίνεται μια πολύ ωραία ανακαίνηση του πλοίου σε όλο σχεδόν το ξενοδοχειακό όπως και ευρεία συντήρηση στο μηχανοστάσιο. Η γραμμή των Δυτικών θα έχει πλέον ένα όμορφο και καράβι και ελπίζω και ποιό γρήγορο, όπου τόσα χρόνια αυτό ήθελαν, και μαζί με τον ακούραστο Διονύσιο Σολωμό θα αναβαθμίσουν την συγκοινωνία για όλο το χρόνο. Με το καλό να ξεκινήσει και η αποψή μου είναι περισσότερα σινιάλα στην ακτοπλοία είνα σε συμφέρον και των ναυτικών και των νησιωτών.
Neptune Posted June 28, 2023 Posted June 28, 2023 On 6/27/2023 at 3:26 PM, KARAVI said: Έγινε προέκταση και στους δυο καταπέλτες περίπου στα 2 μέτρα ο καθένας. Πιο σημαντικη κινηση απ οτι ανακαινιση και αν του κανουν. Και λιγο ηταν τα δυο μετρα. Αλλο να φερνεις την πρυμη με ρεστια στα 2 μετρα απο το ντοκο και αλλο στα 4. Και μαλιστα μια πρυμη φαρδια σαν του Ανεμου.
Panagia Ekatontapiliani Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 Τώρα που έφυγαν όλα τα πλοία από δίπλα του μπορούμε να δούμε το Άνεμος σε καλύτερες φωτογραφίες από τη μπάντα και από πλώρα. Στο ανοικτό κατάστρωμα τοποθετήθηκαν σκίαστρα και σιγά σιγά οι χοντρές δουλειές των συνεργείων ολοκληρώνονται, οπότε θα μπορούν να επικεντρωθούν οι εργασίες στο ξενοδοχειακό του. Μάλλον τη Τρίτη 11 Ιουλίου θα πραγματοποιήσει δοκιμαστικό
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ Posted July 9, 2023 Posted July 9, 2023 Το βαπόρι ελπίζω του χρόνου να βαφτεί λευκό με μπλε επιγραφή Του πάει καλύτερα κ έτσι λέει η παράδοση του Ευγενίδη.
KARAVI Posted July 9, 2023 Posted July 9, 2023 Θα συμφωνήσω ή κάποια απόχρωση του μπλέ όπως το σινιάλο της εταιρείας.
Rafinioths Posted July 9, 2023 Posted July 9, 2023 αυτό θα γίνει μετά την τουριστική σεζον οταν το έφεραν, είδαν ότι δεν προλαβαινουν γι αυτό η αλλαγή του χρώματος θα γίνει με το που θα τελειώσει το καλοκαίρι
Superfast VI Posted July 9, 2023 Posted July 9, 2023 Εδώ που τα λέμε βέβαια η μη αλλαγή χρώματος θα είχε νόημα αν το πλοίο ερχόταν Δευτέρα και έπιανε δουλειά Πέμπτη και λες οκ δεν προλαβαίνουν (βλέπε Speedrunner Jet 2). Εδώ έχει χάσει το μισό καλοκαίρι. Όσο ήταν δεξαμενή πχ δεν προλάβαινε;
Rafinioths Posted July 9, 2023 Posted July 9, 2023 φίλε, έχεις δίκιο αλλά είναι μια ερώτηση που μπορεί να απαντήσει μονο ο εφοπλιστής ευγενίδης
Annivas Posted July 9, 2023 Posted July 9, 2023 Εγω νομίζω ότι αν ήταν να αλλάξουν χρώμα στο βαπόρι θα το είχαν αλλάξει . Έμεινε τόσες ημέρες δεξαμενή όπου έβαλε σιλικόνη , εάν υπήρχε τέτοια πρόθεση θα είχε γινει η αλλαγή . Προσωπικά ο χρωματισμός δεν με χαλάει , αυτό τον χρωματισμό έφερε όλα τα χρόνια στο βαπόρι , νομίζω το αναδεικνύει και σίγουρα θα ξεχωρίζει ανάμεσα στα υπόλοιπα του Πειραια .
ΕΥΔΟΞΟΣ Posted July 9, 2023 Posted July 9, 2023 Και εγώ έχω την εντύπωση ότι αν ήταν να αλλάξει ο χρωματισμός, θα είχε ήδη γίνει. Το κόκκινο ταιριάζει υπέροχα στο πλοίο και κατά τη γνώμη μου θα ήταν μεγάλο λάθος η αλλαγή. Ήδη η φωτογραφία που έβαλαν στο εκδοτήριο στην πύλη ε4 είναι με τον υπάρχοντα χρωματισμό.
gtogias Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 Για ποιον λόγο να το "μπερδεύουν"; Τι θα εξυπηρετούσε κάτι τέτοιο;
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 22 hours ago, Annivas said: Εγω νομίζω ότι αν ήταν να αλλάξουν χρώμα στο βαπόρι θα το είχαν αλλάξει . Έμεινε τόσες ημέρες δεξαμενή όπου έβαλε σιλικόνη , εάν υπήρχε τέτοια πρόθεση θα είχε γινει η αλλαγή . Προσωπικά ο χρωματισμός δεν με χαλάει , αυτό τον χρωματισμό έφερε όλα τα χρόνια στο βαπόρι , νομίζω το αναδεικνύει και σίγουρα θα ξεχωρίζει ανάμεσα στα υπόλοιπα του Πειραια . Άσε που δεν ταιριάζει το κόκκινο με το μπλε του σινιάλου στο φουγάρο αλλά κ το ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ της ΝΕΧ τη πρώτη χρονιά τη φορεσιά της Viking Line κ μετά βάφτηκε άσπρο Λείπουν τα άσπρα βαπόρια από την ακτοπλοϊα του σήμερα. 21 hours ago, ΕΥΔΟΞΟΣ said: Και εγώ έχω την εντύπωση ότι αν ήταν να αλλάξει ο χρωματισμός, θα είχε ήδη γίνει. Το κόκκινο ταιριάζει υπέροχα στο πλοίο και κατά τη γνώμη μου θα ήταν μεγάλο λάθος η αλλαγή. Ήδη η φωτογραφία που έβαλαν στο εκδοτήριο στην πύλη ε4 είναι με τον υπάρχοντα χρωματισμό. Φίλε μου μιλάω γιά την παράδοση της εταιρείας,αν έχεις ζήσει τότε που το λιμάνι ήταν γεμάτο από τα πάλλευκα βαπόρια του Ευγενίδη Το ότι μπήκε φωτο στο εκδοτήριο δεν λέει κάτι,του χρόνου μπορεί να είναι άλλη. 5 hours ago, gtogias said: Για ποιον λόγο να το "μπερδεύουν"; Τι θα εξυπηρετούσε κάτι τέτοιο; Κ γιατί να το μπερδεύουν με ένα αντικειμενικά κατώτερο βαπόρι
KARAVI Posted July 11, 2023 Posted July 11, 2023 (edited) On 7/8/2023 at 9:59 PM, Panagia Ekatontapiliani said: Μάλλον τη Τρίτη 11 Ιουλίου θα πραγματοποιήσει δοκιμαστικό Με ένδειξη στο ais δοκιμαστικού πλού ετοιμάζεται μάλλον . Edited July 11, 2023 by proud_ionian long quote short
Panagia Ekatontapiliani Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 (edited) Μάλλον σε λίγη ώρα θα βγει ξανά για δοκιμαστικό το Άνεμος. Edited July 14, 2023 by Panagia Ekatontapiliani
BS CHIOS Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 (edited) Πράγματι, βγήκε για δοκιμαστικό και τώρα πλέει με 18,8 κόμβους. Edited July 14, 2023 by BS CHIOS
KARAVI Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 Με μέγιστη ταχύτητα στα 19,7 και μέση ταχύτητα δοκιμαστικού στα 19,2 επιστρέφει στο Πέραμα.
nomikos Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 Στιβαρό,βαρύ και πολύ δυνατό βαπόρι.Ενώ στο καιρό πρέπει να είναι τραίνο.
Rafinioths Posted July 14, 2023 Posted July 14, 2023 θα αφήσει εποχή στις δυτικές κυκλαδες το ανεμος! πολύ καλό πλοίο με πολύ καλή ταχύτητα +19,5 η πλώρη του άνεμος είναι όμορφη
Recommended Posts