Panagia Ekatontapiliani Posted January 27, 2020 Posted January 27, 2020 Ορίστε μια φωτογραφία από πρυμα το Fast Ferries Andros. Στο βάθος αριστερά φαίνεται ανοικτό το stabilizer του πλοίου, που έχει τοποθετηθεί πριν 5 χρόνια από τη Fast Ferries.
Panagia Ekatontapiliani Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 Το Fast Ferries Andros ολοκλήρωσε τις εργασίες του δεξαμενισμού του και ήρθε ρυμουλκούμενο από το Πλατυτέρα, Πανορμίτης και το Endeavor στο λιμάνι του Πειραιά
Petros P Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 On 12/26/2019 at 10:50 PM, Panagia Ekatontapiliani said: Ο δεξαμενισμός του Fast Ferries Andros νομίζω ότι είναι σχετικά νωρίς γιατί η επαναδρομολόγηση του στη Ραφήνα είναι προγραμματισμένη στις 11 Απριλίου. Εκτός εάν παίξει καμία ναύλωση το δίμηνο Φεβρουαρίου Μαρτίου σε καμία άλλη εταιρεία. Μήπωs για να μείνει ?
Panagia Ekatontapiliani Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 Για τις τελευταίες εργασίες και δοκιμές σίγουρα θα μείνει στο ντοκ 3. Εάν δεν είχε καθυστερήσει να ανεβεί στη δεξαμενή, πιστεύω ότι θα το βλέπαμε στα ενδοκυκλαδικά της Σύρου για αρχή στη θέση του Άρτεμις. Και εγώ πιστεύω ότι τώρα θα κάνει κάποια δρομολόγια από Πειραιά. Να δούμε θα είναι για λογαριασμό της Attica Group (που έχει ξανά ναυλωθεί) ή για την Zante Ferries για να δέσει το Διονύσιος Σολωμός?
Axilleas Tzathas Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 Σημερινές φωτογραφίες του πλοίου καθώς επέστρεφε στον Πειραιά μετά τον δεξαμενισμό του.
proud_ionian Posted February 3, 2020 Author Posted February 3, 2020 10 hours ago, Panagia Ekatontapiliani said: θα είναι για λογαριασμό της Attica Group (που έχει ξανά ναυλωθεί) ή για την Zante Ferries για να δέσει το Διονύσιος Σολωμός? μπερδεμενα μας τα λες γεροντα
Petros P Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 On 2/3/2020 at 12:09 PM, Panagia Ekatontapiliani said: Για τις τελευταίες εργασίες και δοκιμές σίγουρα θα μείνει στο ντοκ 3. Εάν δεν είχε καθυστερήσει να ανεβεί στη δεξαμενή, πιστεύω ότι θα το βλέπαμε στα ενδοκυκλαδικά της Σύρου για αρχή στη θέση του Άρτεμις. Και εγώ πιστεύω ότι τώρα θα κάνει κάποια δρομολόγια από Πειραιά. Να δούμε θα είναι για λογαριασμό της Attica Group (που έχει ξανά ναυλωθεί) ή για την Zante Ferries για να δέσει το Διονύσιος Σολωμός? μια εβδομάδα εδώ,να υποθέσουμε οτι ολο και κάτι θα κάνει?
Panagia Ekatontapiliani Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 Έχω αρχίσει να μαδάω την μαργαρίτα να δω που θα καταλήξει. Zante, Attica, Zante, Attica αλλά έχει πολλά πέταλα ακομα.😇
George...f Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 3 hours ago, Panagia Ekatontapiliani said: Έχω αρχίσει να μαδάω την μαργαρίτα να δω που θα καταλήξει. Zante, Attica, Zante, Attica αλλά έχει πολλά πέταλα ακομα.😇 Προσωρινή αντικατάσταση εν όψει ακινησιων ή παρουσία στις γραμμές τις εκάστοτε εταιρίας το καλοκαίρι;;
GIANNIS_ Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 Στην Attica ποια γραμμή θα μπορούσε να εξυπηρετήσει;
wysiwid Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 (edited) Ταμάμ για Σποράδες ειναι115μ και αποσύρει τον Πήγασο αν το επιθυμει και στέλνει το Εξπρές Σκιάθος Αγιο Κωνσταντίνο η Σαρωνικό Edited February 10, 2020 by proud_ionian quote αντί reply
proud_ionian Posted February 10, 2020 Author Posted February 10, 2020 παιδια μη γραφουμε σεναρια απο το κεφαλι μας. το πλοιο δεν πωλειται. επειδη ετοιμαστηκε νωρις, υπαρχει φημολογια οτι θα ναυλωθει ειτε στην ΑΝΜΕΖ, ειτε στην Attica. ουτε σποραδες, ουτε orcades
Panagia Ekatontapiliani Posted February 11, 2020 Posted February 11, 2020 21 hours ago, GIANNIS_ said: Στην Attica ποια γραμμή θα μπορούσε να εξυπηρετήσει; Στην Attica θα μπορούσε να δουλέψει στη γραμμή Πειραιά Σύρο Τήνο Μύκονο, όπως είχε κάνει πριν 3 χρόνια. Τελείωσε το μάδημα της μαργαρίτας και τελικά μου βγήκε στην Fast Ferries. Δηλαδή το πλοίο θα συνεχίσει την ακινησία του, χωρίς να προχωρήσει σε κάποια ναύλωση.
proud_ionian Posted February 11, 2020 Author Posted February 11, 2020 για να καταλαβω, υπηρξε ενδεχομενο να ναυλωθει σε και στραβωσε η δουλεια ή να'χαμε να λεγαμε; καλη η μαργαριτα, αλλα ειναι για την "ωρα του παιδιου"
George...f Posted February 12, 2020 Posted February 12, 2020 Σήμερα πάντως το πλοίο ολοσβηστο το βράδυ στο λιμάνι του Πειραιά. Ούτε ένα υποτυπώδες φως στο γκαράζ. Ο βατσιμανης στα σκοτάδια.
express adonis Posted February 12, 2020 Posted February 12, 2020 Ουτε μια γκαζολαμπα βρε παιδια?? :p....τα καθηκοντα του βατσιμανη ποια ειναι??ανεβαινει και στα καταστρωματα??
Panagia Ekatontapiliani Posted March 14, 2020 Posted March 14, 2020 Το Fast Ferries Andros αναμένεται να φύγει από το Πειραιά στις 24 Μαρτίου και να πάει στη Ραφήνα, ενόψει της έναρξης των δρομολογίων του.
proud_ionian Posted March 14, 2020 Author Posted March 14, 2020 με τα σημερινα δεδομενα κανεις δεν μπορει να προβλεψει τι θα γινει σε δεκα μερες.
Panagia Ekatontapiliani Posted March 14, 2020 Posted March 14, 2020 Αυτός είναι ο προγραμματισμός. Εάν αλλάξουν τόσο δραματικά τα πράγματα, τότε μπορεί να αναθεωρήσουν την ημερομηνία έναρξης δρομολογίων (νομίζω θα πάει πιο αργά από την 1η Απριλίου)
giorgos_249 Posted April 28, 2020 Posted April 28, 2020 Σχετικα με αυτο που λέω στο θέμα του rigel 7 για τα ανοίγματα, κατι ανάλογο έχουμε και στο fast ferries andros όπου το ύψος του γκαράζ μπροστά στον καταπέλτη είναι μεγαλύτερο από ότι εντός του γκαράζ.
proud_ionian Posted April 28, 2020 Author Posted April 28, 2020 (edited) δεν μπορεις να φανταστεις ποσο βολευει για να μπαινουν υπερυψωμενα φορτηγα, γερανοφορα κλπ, οταν ο καταπελτης η ραμπα ειναι χαμηλη και ο ντοκος εχει κλιση Edited April 28, 2020 by proud_ionian ορθογραφια
Panagia Ekatontapiliani Posted April 28, 2020 Posted April 28, 2020 Το πάτωμα στο επίπεδο του γκαράζ μπροστά στο καταπέλτη του Fast Ferries Andros είναι μεταβλητό μιας και υπάρχει μηχανισμός που ανυψώνει και χαμηλώνει το ύψος του, ανάλογα με τις απαιτήσεις των λιμανιών.
proud_ionian Posted April 28, 2020 Author Posted April 28, 2020 οτι και να κανει το "πατωμα", η βαση του καταπελτη ειναι σταθερη εχω δει αρκετες φορτωσεις του πλοιου ως επτανησος και εχω τυχει σε συζητησεις φορτηγατζηδων με μελη του πληρωματος, για το λογο που εχει μεγαλυτερο υψος το γκαραζ στο ανοιγμα του καταπελτη
George...f Posted April 28, 2020 Posted April 28, 2020 Σήμερα που πέρασα από το λιμάνι παρατήρησα ότι στη δεξιά πλευρά του γκαράζ βρισκόταν οι μεγάλες γκρι πολυθρόνες που νομίζω έχει στο πλωριο σαλόνι του.
Recommended Posts