Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Μετά τη νέα διαφωνία των μετόχων της Strintzis Ferris για το τίμημα που είχε συμφωνηθεί για την πώληση του Επτάνησος με τον Παναγιωτάκη, συμφωνήθηκε να βάλουν ένα ανεξάρτητο εκτιμητή για να ορίσει την αξία του βαποριού. Από εκεί και πέρα δεν έχω ακούσει κάτι νεότερο για το πλοίο. Εάν μέχρι τις πρώτες ημέρες του Μαΐου δεν γίνει κάτι, θα χαθεί άλλη μια χρονιά για το πλοίο.

Posted

παντως πρεπει να μην εχει κρυωσει το θεμα στο παρασκηνιο και εντος των ημερων να εχουμε εξελιξη

Posted (edited)

Μετα την αγορα του πλοιου απο την Fast Ferries να αναμενουμε την προσθηκη stabilizers στο πλοιο για καλυτερο ταξιδεμα, που εχει βρει η νεα εταιρεια του και αναμενονται να ερθουν στην Ελλαδα τον Μαΐο

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Posted

αρα η δουλεια γινοτανε καιρο μεταξυ των εταιρειων!γιατι για να γινει κ μελετη για τα φτερα κ να διαλεξουν κ τα σωστα δεν εγινε χτες ;)

Posted

οτι το πηρε η Fast Ferries;;

Ανυπομονω να το δω με τα νεα του κοκκινα χρωματα

κανα πενταμηνο βραζει το γλυκο

Posted

Τα είχαν βρει εδώ και αρκετό καιρό, όπως λέει και ο proud. Τα πτερύγια έχουν περίπου δύο μήνες που παραγγέλθηκαν .Την Τετάρτη το μεσημέρι, έπεσαν απλώς οι τελευταίες υπογραφές....

Posted

η εταρεια εκεινο που πρεπει να προσεξει ειναι το ταξιδεμα του.

υποθετω οτι θα εχει γινει μελετη για τα stabilisers και θα κριθηκε οτι αρκουν.

προσωπικα, αν κρινω απο την ως τωρα συμπεριφορα του πλοιου ακομη και οταν ηταν δεμενο, εχω επιφυλαξεις αν αυτη μονο η παρεμβαση ειναι αρκετη, αλλα εγω δεν ειμαι ναυπηγος, ουτε ναυτικος.

ολα τα αλλα μαζευονται. και πολλους ανεκμεταλλευτους χωρους εχει για να προστεθουν καθισματα και το deck των κοινοχρηστων χωρων εχει περιθωριο να τραβηχτει πρυμα και ανεμοθωρακες μπορει να προσθεσει μπροστα απο την τσιμινιερα και το βατραχοποδαρο B) μπορει να σουλουπωσει κλπ.

απο ταχυτητα τα 19 τα εχει και απο γκαραζ φωναρα :P  και ευκολο στη φορτωση.

Posted

.... εγω δεν ειμαι ναυπηγος, ουτε ναυτικος...

Παρομοίως, γι' αυτό ρωτάω να μας πεί κάποιος που ξέρει (όχι εικάζει): ο Τσικνιάς και το λιμάνι της Τήνου παλεύονται από το βαπόρι (μάγουλα, extra πτερύγια, ταξίδεμα εν γένει) ή οι Δ. Κυκλάδες του ταιριάζουν καλύτερα;

Posted

Λογικα εκει θα γινουν οι λαμαρινοδουλειες που απαιτουνται για τη τοποθετηση των stabilizers απο το ναυπηγειο της οικογενειας. Στο πλοιο ειναι ηδη ατομα της εταιρειας ετσι ωστε να το βαλουν μπροστα για να μεθορμισει αυτη την εβδομαδα απο την Ελευσινα

Posted

Πάντως σε μηχανικα μέρη η εταιρεία εχει την απόλυτη στήριξη απο μηχανουργείο ( με turbo βέβαια )Στα αλλα 2 πλοία κάπου δεν ειναι γραμμένο ;

Posted

αν κρινω απο τον θεολογο.. το πλοιο αυτο θα γινει καταπληκτικο! μακαρι να ειχαμε ενα τετοιο και στις Σποράδες... πιστευω θα γινει καταπληκτικη εσωτερικη και εξωτερικη διαμορφωση γιατι η εταιρεια φαινεται πολυ σοβαρη και υπευθυνη.

Posted (edited)

Φιλε wysiwid το πλοιο εσωτερικα ηταν ετσι και αλλιως καλο εως πολυ καλο, με μπολικες θεσεις, με αρκετη ποικιλια και φρεσκαδα. Σαφως και δεν αποκλειω να θελουν να δωσουν αλλο αερα οι νεοι πλοιοκτητες, αλλα δε νομιζω οτι ειναι απαραιτητο.

Η προσθηκη stabilizers θα του δωσει αυτο που του ελειπε απο θεμα ταξιδεματος.

Proud θυμασαι αν μπορει να πηγαινει μονιμα 19-19+ αν ειναι στη "σωστη" κατασταση;

Edited by Captain_Nionios
Posted

Το πέτυχα κι εγώ σε 4 δρομολογια το τελευταίο του καλοκαίρι στην γραμμή μας με ταχύτητες από 18,8 μέχρι 19,3 όπως έγραφε το "κοντέρ" και το έβλεπα με τα μάτια μου

Posted

το μονο πραγματικο προβλημα που πρεπει να προσεχτει ειναι το ταξιδεμα του. απο οτι φαινεται η νεα του εταιρεια το ξερει αυτο.

ενα καλο σερβις στις μηχανες σιγουρα θα το θελει, γιατι στο παρελθον εχει βγαλει ευαισθησιες. επισης παλιοτερα ειχε και ενα θεματακι με το cavitation που του "ετρωγε" τις προπελλες.

η ταχυτητα δεν ειναι προβλημα. αν δεν ειναι συνεχεια πανω απο 19, σιγουρα θα ειναι πανω απο 18,5. πολυ fast δεν ειναι, αλλα για τις γραμμες που θα παει ειναι αριστα.

πιστευω οτι αν γινει ενα καλο φρεσκαρισμα στις μηχανες του θα εχει σταθερα τα 19.

απο χωρους κλπ τα ειπαμε. και πολλους εχει και διακεκριμμενη ευκολα διαχωριζει και εξωτερικα χωρο με ανεμοθωρακες μπορει να φτιαξει.