Panagia Ekatontapiliani Posted June 19, 2022 Posted June 19, 2022 Άφιξη του Superstar στη Τήνο και η αναχώρηση του από τη Τήνο.
Orfgdc Posted June 24, 2022 Posted June 24, 2022 Αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα το πλοίο γιατί ταξιδεύει με χαμηλή ταχύτητα?
Panagia Ekatontapiliani Posted June 24, 2022 Posted June 24, 2022 Τα 17 μίλια είναι χαμηλή ταχύτητα??
cyclades_shipping Posted June 24, 2022 Posted June 24, 2022 Η αλήθεια είναι ότι μέχρι την Μύκονο πήγαινε με τις κανονικές του ταχύτητες (19kn ) αλλά μετά από την Μύκονο έχει πέσει 2-2,5kn υποθέτω για λόγους οικονομίας
polmyt Posted June 24, 2022 Author Posted June 24, 2022 (edited) Δεν ξερω ειναι το λες χαμηλη ταχυτητα και αν το κανουν για λογους οικονομιας αλλα η αληθεια ειναι οτι μετα τη Μυκονο παει απο 15.5 -17.5,αρκετα κατω απο τα κανονικα του Edited June 24, 2022 by polmyt
Villandry Posted June 24, 2022 Posted June 24, 2022 30 minutes ago, Panagia Ekatontapiliani said: Τα 17 μίλια είναι χαμηλή ταχύτητα?? Αφού ρωτάτε. Γενικώς, σίγουρα είναι χαμηλή ταχύτητα. Και για το συγκεκριμένο πλοίο, μειωμένη είναι. Προφανώς αντιμετωπίζει κάτι.
togias_k Posted June 24, 2022 Posted June 24, 2022 Και τώρα στους 15,7kn. Οπότε μιλάμε για κάποιο θέμα.
ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΑΝΑΡΗΣ Posted June 24, 2022 Posted June 24, 2022 Ότι και να είναι θα επιδιορθωθεί...Καλή συνέχεια στο βαπόρι...
Villandry Posted June 25, 2022 Posted June 25, 2022 Δεδομένου ότι διαθέτει δύο μηχανές, φάγαμε κανα φτερό, αρπάξαμε κανα κάβο? Έχουμε και προιστορία, ότι και να λέμε.
hayabusagr Posted June 25, 2022 Posted June 25, 2022 πάντως σήμερα είναι με 18+ το πλοίο οπότε όντως ίσα για να λέμε η κουβέντα.
Villandry Posted June 25, 2022 Posted June 25, 2022 4 hours ago, Panagia Ekatontapiliani said: Ίσια για να λέμε!! Πώς?
Superfast VI Posted July 14, 2022 Posted July 14, 2022 Γύρω στις 23.15 προσέγγισε τη Νάξο εκτάκτως. Πιθανόν για τους επιβάτες του Sifnos Jet.
Nick the Greek Posted August 3, 2022 Posted August 3, 2022 Το αυτό και απόψε, Νάξος πρίν την Πάρο λόγω Sifnos Jet.
Nick the Greek Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 Και πάλι απόψε εμβόλιμη Νάξος για το ΥπέρΑστέρι.
Champion Jet_2 Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 Εγώ βλέπω πως πήγε κατευθείαν Πάρο από Μύκονο, ενώ και το sifnos έκανε κανονικά δρομολόγιο σήμερα
Thanos Skiathos Posted August 12, 2022 Posted August 12, 2022 Κάποιο πρόβλημα πρέπει να αντιμετωπίζει το πλοίο ανοιχτά της Τήνου αυτήν την στιγμή.
cyclades_shipping Posted August 15, 2022 Posted August 15, 2022 (edited) Χρόνια Πολλά. !Το πλοίο κατά την αναχώρηση του έκανε και μια αθόρυβη πιρουέτα στο μέσα λιμάνι της Τηνου για να αποδώσει τιμές στην Παναγία να και μια εικόνα κακής ποιότητας όπου τράβηξα Edited August 15, 2022 by cyclades_shipping
superfastship Posted August 16, 2022 Posted August 16, 2022 Πέτυχα αρκετές φορές το superstar στην Τήνο σε πρωινές και βραδινές αφίξεις και μου έκανε εντύπωση η πολλή κίνηση που έχει. Χαίρεσαι να το βλέπεις αυτό το πλοίο, λες και δεν γερνάει με τίποτα. Και οι μανούβρες του είναι πάντα εντυπωσιακές. Bonus μακρινή φωτογραφία τραβηγμένη από το θαλασσάκι ηλιοβασίλεμα.
Panagia Ekatontapiliani Posted August 17, 2022 Posted August 17, 2022 Απώλεια άγκυρας του Ε/Γ -Ο/Γ Superstar στην Πάρο Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, το Λιμεναρχείο Πάρου για απώλεια της δεξιάς άγκυρας του Ε/Γ-Ο/Γ “SUPERSTAR” Ν.Π. 9939, κατά τη διάρκεια χειρισμών πρόσδεσης στο λιμένα Παροικιάς Πάρου.. Το πλοίο προσέδεσε με ασφάλεια στο λιμάνι εκτελώντας προγραμματισμένο δρομολόγιο από Ραφήνα για Άνδρο -Τήνο -Μύκονο με τελικό προορισμό τον λιμένα Πάρου. Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί.
Panagia Ekatontapiliani Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 Ας δούμε το Superstar στο λιμάνι της Τήνου
Panagia Ekatontapiliani Posted September 11, 2022 Posted September 11, 2022 Τραυματισμός επιβάτη στο Ε/Γ-Ο/Γ Superstar στην Ραφήνα Quote Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ραφήνας, για τραυματισμό 74χρονου αλλοδαπού επιβάτη του Ε/Γ-Τ/Ρ “ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ” Ν.Π. 9939. Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω κινούμενος καθοδικά στην εσωτερική κλίμακα του πλοίου, απώλεσε την ισορροπία του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο δεξιό άκρο. Στον ανωτέρω παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το πλήρωμα του εν λόγω πλοίου, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ιδιωτικό όχημα στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής “ΚΑΤ”. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας.
Panagia Ekatontapiliani Posted September 14, 2022 Posted September 14, 2022 Τραυματισμός ναυτικού στο Ε/Γ-Ο/Γ Superstar στην Πάρο Quote Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Πάρου για τραυματισμό ναυτικού μέλους πληρώματος του Ε/Γ-Ο/Γ “ΣΟΥΠΕΡΣΤΑΡ” Ν.Π. 9939, το οποίο επρόκειτο να αποπλεύσει για Μύκονο – Τήνο – Άνδρο – Ραφήνα. Ειδικότερα, κατά τη διαδικασία απόδεσης και απόπλου του εν λόγω πλοίου από τον λιμένα Παροικιάς Πάρου, ο ανωτέρω, στην προσπάθεια του να βοηθήσει μία επιβάτιδα να διατηρήσει την ισορροπία της, μετά από μία απότομη κίνηση του καταπέλτη, τραυματίστηκε στο γόνατο. Ο ναυτικός διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Πάρου, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πάρου.
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now