Captainfanouris Posted February 20, 2024 Posted February 20, 2024 Από σο έμαθα έχουν ξεκινήσει δουλειες στο εσωτερικό του
Αρακλειανός Posted March 22, 2024 Posted March 22, 2024 (edited) Κοιτώντας το εξωτερικά είναι ακόμα όπως όταν μας ήρθε. Του χρόνου λοιπόν... Edited March 22, 2024 by Αρακλειανός
Panagia Ekatontapiliani Posted April 5, 2024 Posted April 5, 2024 Αρχίζει να μπλεδιζει η δεξιά πλευρά της τσιμινιέρας του Golden Princess.
Panagia Ekatontapiliani Posted April 5, 2024 Posted April 5, 2024 (edited) 1 hour ago, Neptune said: Ποιο μπλε? της Γκολντεν τελικα η της Σητζετς? Το μπλε της Golden Star Ferries με το αστέρι σαν σινιάλο Edited April 5, 2024 by Panagia Ekatontapiliani
cyclades_shipping Posted April 5, 2024 Posted April 5, 2024 Μήπως σημαίνει ότι ετοιμάζεται να βγει φέτος ;
hayabusagr Posted April 5, 2024 Posted April 5, 2024 Δεν νομίζω ότι υπάρχει καμία πιθανότητα να βγει φέτος το πλοίο
cyclades_shipping Posted April 5, 2024 Posted April 5, 2024 Από την άλλη υπάρχει λόγος ,1,5 χρόνο πριν ταξιδέψει(2025) να γίνονται εργασίες στο πλοίο να βάφεται η τσιμινιερα και να τοποθετούνται τα ανάγλυφα της εταιρίας ; Μήπως είχαμε κάποια εξέλιξη της τελευταίας στιγμής ;
Villandry Posted April 5, 2024 Posted April 5, 2024 (edited) Εδώ δεν υπήρχε απ'ότι φαίνεται λόγος αγοράς του, χρειάζεται λόγος για να βαφτεί η τσιμινιερα; Edited April 5, 2024 by Nick the Greek Quote
cyclades_shipping Posted April 5, 2024 Posted April 5, 2024 (edited) Από ότι έιχε γραφτεί δεν θα έβγαινε φέτος ,όταν όμως βλέπουμε ένα 2μηνο πριν αρχίσει η καλοκαιρινή σεζόν να γίνονται εργασίες στο εσωτερικό και να βάφεται η τσιμινιερα του πλοιου ,δεν ειναι περιεργο απο την στιγμη που εχει μπροστά του ένα φθινόπωρο και χειμώνα με τα τωρινά δεδομένα ; Edited April 5, 2024 by cyclades_shipping
marioskef Posted April 5, 2024 Posted April 5, 2024 Υπουετω το πλοιο ειναι σε ετοιμοπολεμη κατασταση επομενως δεν πρεπει να χρειαζεται εκτεταμενες προσαρμωγες...
cyclades_shipping Posted April 5, 2024 Posted April 5, 2024 (edited) Συμφωνώ ,βάση με αυτα που έχουμε δει - γραφτεί το πλοιο και καταπελτες(επιμήκυνση)έχει κάνει και εργασίες στο εσωτερικό ,για να δούμε αν θα γινει η έκπληξη φέτος. Edited April 5, 2024 by cyclades_shipping
Captainfanouris Posted April 7, 2024 Posted April 7, 2024 Εγώ από τι έχω ακούσει έχουν ξεκινήσει οι εργασίες πυρετωδώς και υπάρχει περίπτωση να πάει στη θέση του super express το Σεπτέμβρη για να δουλέψει ένα μηνα και να δουν που πονάει το συγκερκιμενο
cyclades_shipping Posted April 7, 2024 Posted April 7, 2024 είδα μια ανάρτηση από ατομο κοντα στην εταιρία ,που έλεγε <<το πάσχα στα δρομολόγια>> τι να πω…. θα δειξει.
cyclades_shipping Posted April 9, 2024 Posted April 9, 2024 Έχει προχωρήσει καθόλου εξωτερικά το βάψιμο ;
cyclades_shipping Posted April 17, 2024 Posted April 17, 2024 Καμια νέα φωτό να δούμε την πρόοδο υπάρχει ;
Nick the Greek Posted May 14, 2024 Posted May 14, 2024 Εξωτερικά δεν υπάρχει κάποια πρόοδος όσο μπορώ να δώ, να μια τελευταία άποψή του. Γενικά εργασίες συνεχίζονται αλλά όχι με εντατικούς ρυθμούς. Δεν ξέρω μήπως κατά το Σεπτέμβρη αντικαταστήσει για λίγο το Superexpress ώστε να πάρουν και οι πλοιοκτήτες του μια γεύση από το απόκτημά τους.
nellines Posted May 15, 2024 Posted May 15, 2024 καλα μπορει και να ειναι εσωτερικα ετοιμο και καποια στιγμη να το βαψουν και να βγει. Εγω το θεωρω πολυ πιθανο γιατι υπαρχει ενα κενο στον στολο απο οταν πουληθηκε το superrunner
shipgreeks Posted May 15, 2024 Posted May 15, 2024 Για να δούμε θα βγει φέτος?? Πάντως είναι ένα πάρα πολύ καλό ταχύπλοο δυνατό χαρτί για την εταιρεία του.
observer Posted June 7, 2024 Posted June 7, 2024 έχει κάποιος χονδρική εικόνα για το πόσο κοστίζει ετησίως να διατηρείς ανενεργό ένα πλοίο σαν αυτό; Στάθμευση, συντήρηση, δεξαμενισμοί, προσωπικό, ασφάλειες κλπ. (τα πάγια δλδ ΧΩΡΙΣ πιθανές εργασίες μετασκευής). Ρωτάω γιατί το πλοίο σύντομα κλείνει 1,5 χρόνο απ'την απόκτησή του κι απ' ότι φαίνεται σε γραμμές δεν θα μπει πριν απ'το καλοκαίρι του 2025, άρα αν υπολογίσουμε κόστος κτίσης + 2,5 χρόνια ανενεργό, αναρωτιέμαι αν άξιζε η αγορά του.
cyclades_shipping Posted July 13, 2024 Posted July 13, 2024 On 4/7/2024 at 10:04 AM, Captainfanouris said: Εγώ από τι έχω ακούσει έχουν ξεκινήσει οι εργασίες πυρετωδώς και υπάρχει περίπτωση να πάει στη θέση του super express το Σεπτέμβρη για να δουλέψει ένα μηνα και να δουν που πονάει το συγκερκιμενο Υπάρχει ακομα αυτο το ενδεχόμενο ;
Panagia Ekatontapiliani Posted July 13, 2024 Posted July 13, 2024 Για εμένα δεν υπάρχει τέτοιο σενάριο.
Recommended Posts