Thanos Skiathos Posted May 8, 2023 Posted May 8, 2023 Το ταχύπλοο αφού πήρε καύσιμα από το λιμάνι του RADES της Τυνησίας αναχώρησε για τον επόμενο προορισμό του. Τώρα μένει να δούμε αν θα περάσει από την Βαλέτα της Μάλτας για να ξανά ανεφοδιαστεί με καύσιμα ή αν έρθει κατευθείαν στην χώρα μας.
valencay Posted May 8, 2023 Posted May 8, 2023 Κατά 99% έρχεται κατευθείαν Ελλαδα,είναι απίθανο να κάνει άλλη στάση....
Panagia Ekatontapiliani Posted May 9, 2023 Posted May 9, 2023 Το Golden Princess αναμένεται να δεξαμενιστεί στη μεγάλη δεξαμενή του Βασιλειάδη από τις 14/06/23 έως τις 17/06/23
cyclades_shipping Posted May 9, 2023 Posted May 9, 2023 Υπάρχει περίπτωση να ταξιδέψει φέτος δηλαδή ;
Panagia Ekatontapiliani Posted May 9, 2023 Posted May 9, 2023 Θα μπορούσε να ταξιδέψει το καλοκαίρι εάν πάρει κάποια έγκριση για δρομολόγιο (μια γραμμή που να μην ενοχλεί τους ανταγωνιστές), αλλά δεν ξέρω πόσο πτυχωμένο θα είναι εμπορικά ένα τέτοιο εγχείρημα.
cyclades_shipping Posted May 9, 2023 Posted May 9, 2023 @Panagia Ekatontapiliani ως αντικαταστάτης του Superexpress αφού θα έχει και μεγαλύτερο πρωτόκολλο ;
hayabusagr Posted May 9, 2023 Posted May 9, 2023 Ισχύει το ότι θα πρέπει να προσθέσει δεύτερη άγκυρα όπως είχε γραφτεί ή όχι;
Panagia Ekatontapiliani Posted May 10, 2023 Posted May 10, 2023 Θα μπει στο λιμάνι του Πειραιά για να πάει να δέσει στην Ακτή Τζελέπη.
spiroszante Posted May 10, 2023 Posted May 10, 2023 16 hours ago, Panagia Ekatontapiliani said: Θα μπορούσε να ταξιδέψει το καλοκαίρι εάν πάρει κάποια έγκριση για δρομολόγιο (μια γραμμή που να μην ενοχλεί τους ανταγωνιστές), αλλά δεν ξέρω πόσο πτυχωμένο θα είναι εμπορικά ένα τέτοιο εγχείρημα. Για φέτος το καλοκαίρι (αν δουλέψει) έχεις κάποια/ες γραμμή/ές να προτείνεις?
Petros P Posted May 10, 2023 Posted May 10, 2023 Ας δούμε και την παρθενική άφιξη του πλοίου σε βιντεο
Strofalos Posted May 10, 2023 Posted May 10, 2023 4 hours ago, spiroszante said: Για φέτος το καλοκαίρι (αν δουλέψει) έχεις κάποια/ες γραμμή/ές να προτείνεις? Μια αρκετά τολμηρή μου τριγυρνάει εδώ και μέρες στο μυαλό: "Ραφήνα-Μύκονο-Εύδηλο-Καρλόβασι"
marioskef Posted May 10, 2023 Posted May 10, 2023 Η λογικη πιστευω λεει οτι ενα τετοιο εργαλειο (και η επενδυση που αυτο συνεπαγεται - λαμβανοντας υποψην και το που δραστηριοποιειται η εταιρεια του), δεν θα το βαλουν να χαθει σε τετοιο δρομολογιο... Νομιζω η επιλογη της εταιρειας θα ειναι τα ταχυπλοα της να δραστηριοποιηθουν κυκλαδες μονο.
Captainfanouris Posted May 10, 2023 Posted May 10, 2023 25 minutes ago, Strofalos said: Μια αρκετά τολμηρή μου τριγυρνάει εδώ και μέρες στο μυαλό: "Ραφήνα-Μύκονο-Εύδηλο-Καρλόβασι" Συμφωνώ με τον φιλο
polmyt Posted May 11, 2023 Posted May 11, 2023 Και η πρωτη του φωτο στο λιμανι του Πειραια απο τον φιλο @Blue Star 2
nomikos Posted May 11, 2023 Posted May 11, 2023 Πλώρη μαχαίρι κοφτερό.Τη κοιτάς και δε χορταίνεις. Η εμφάνιση του πολύ εντυπωσιακή και σίγουρα δεν αφήνει κανένα αδιάφορο.
Strofalos Posted May 11, 2023 Posted May 11, 2023 Η πλώρη θυμίζει τον μικρό Αίολο. Τουλάχιστον από την ίσαλο και κάτω. Για ταχύπλοο πάντως είναι κουκλα!! Και καθρέφτης καραβίσιος..όχι τερατογέννεση.
SuperRunner Posted May 11, 2023 Posted May 11, 2023 Από φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από το εσωτερικό του, δείχνει ότι είναι σχεδόν έτοιμο για δρομολόγηση. Μόνο τα σινιάλα του λείπουν και οι πινελιές της εταιρείας στο εσωτερικό του. Δε ξέρω αν μπορεί να το φανταστεί κανένας εξωτερικά πως θα είναι. Και το λέω αυτό γιατί είδα από κοντά τον καρνάβαλο καλοκαιριάτικα πριν κάτι χρόνια με το Σούπερράνερ.
hayabusagr Posted May 11, 2023 Posted May 11, 2023 Χθες που πέρασα και το είδα το μόνο που μου φάνηκε οτι ίσως να το δυσκολέψει στα ελληνικά λιμάνια είναι το μήκος των καταπελτών του που ειναι κάπως μικρό.
Αρακλειανός Posted May 15, 2023 Posted May 15, 2023 Ορίστε μερικές ακόμα φωτογραφίες του ταχυπλόου από την χθεσινή μου επίσκεψη στον Πειραιά.
Panagia Ekatontapiliani Posted May 22, 2023 Posted May 22, 2023 Το Golden Princess αναμένεται να μεθορμίσει στο μωλο της ΔΕΗ, έτσι ώστε να τοποθετηθεί δεύτερη άγκυρα (αριστερή πλευρά).
giorgos_249 Posted May 22, 2023 Posted May 22, 2023 Την οποία που θα χρησιμοποιήσει ώστε να μην είναι αρκετή η ήδη υπάρχουσα; Εξάλλου στη Ραφήνα θα δένει στην 9 οπότε δε χρειάζεται άγκυρα, ενώ στα νησιά τα περισσότερα ταχύπλοα δε φουντάρουν.
cyclades_shipping Posted May 22, 2023 Posted May 22, 2023 Υπάρχει περίπτωση να κάνει κάποια δρομολόγια στην θέση του express ?
piraeus ships spotting Posted May 22, 2023 Posted May 22, 2023 Ανάλογα την γραμμή που θα αναλάβει, θα μπορούσαν να τα κανουν καμία τράμπα να δουν πως τα πάει και σε άλλα λιμάνια.
Panagia Ekatontapiliani Posted May 22, 2023 Posted May 22, 2023 3 hours ago, giorgos_249 said: ενώ στα νησιά τα περισσότερα ταχύπλοα δε φουντάρουν. Είσαι σίγουρος ότι στα ρεμετζα στα νησιά δεν φουνταρουν τα ταχύπλοα?? Όταν έχει καιρό τα πιο πολλά ταχύπλοα που έχω ταξιδέψει χρησιμοποιούν κανονικά τις άγκυρες τους
Recommended Posts