Hastaroth Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 (edited) Κατά την προχθεσινή μου επίσκεψη στην Χαλκίδα,είδα το AVANTIS IV (που όπως φαίνεται στην φωτογραφία,πρέπει να είναι ro-ro).Το πλοίο αυτό μάλλον βρίσκεται εδώ και καιρό δεμένο στο σημείο αυτό-το είχα ξαναδεί πρίν αρκετούς μήνες και άν υποθέσουμε ότι εκτελεί δρομολόγια,προφανώς είναι απίθανο μετά από κάθε ταξίδι να δένη στο ίδιο ακριβώς σημείο και στην ίδια απόσταση από την κάθετη αποβαθρούλα απ'όπου έβγαλα και κοντινές φωτογραφίες τής πλώρης του (την φωτογραφία που επισυνάπτω εδώ την έβγαλα από τον σταθμό τού τραίνου).Ξέρει κανείς τίποτε γι'αυτό; Edited January 29, 2018 by Nick the Greek
express skiathos Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Και στο ais έχει να εκπέμψει σήμα από τις 26-11-2010. Οπότε, το έφαγε κι αυτό ο παροπλισμός.
George Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Πριν αρκετό καιρό μου είχαν πει ότι είναι κατασχεμένο. Αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ευσταθεί αυτό.
NHSOS XIOS Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 (edited) ενω εξω(στο καινουργιο dock?)το AVANTIS IV. Απο την αλλη πλευρα φαινεται και το γκαραζακι/αμπαρι του. Και εδω νομιζω εχει τα παντα για το πλοιο. Edited May 7, 2012 by proud_ionian
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 (edited) Αβάντις IV (IMO 7407726) (1975, ex- Gullholm, Askja, Lynx) Μία φωτογραφία του πλοίου και από εμένα, στο λιμάνι του Βόλου, τον Αύγουστο του 2009. Τόσο στο equasis όσο και στο shipspotting αναφέρεται ως Palletised Cargo Ship. Έχει κατασκευαστεί το 1975 στην Νορβηγία (Bergen Group Fosen Rissa). Ανήκει στην εταιρεία Aonis Maritime με έδρα την Ερέτρια, και φέρει Ελληνική σημαία και το όνομα ΑΒΑΝΤΙΣ IV από τον Δεκέμβριο του 2006. Διαδοχικά ονόματα : LYNX (1975), ASKJA (1985), LYNX (1992), GULLHOLM (1999), ΑΒΑΝΤΙΣ IV (2006 - .....) Edited May 8, 2012 by proud_ionian
polmyt Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 Το πλοιο εξακολουθεί και βρισκεται στα ναυπηγεια της Αυλιδας συμπληρώνοντας 8 χρονια παροπλισμου.Διπλα του υπαρχει ντανιασμενο και ένα γιωτ που πρεπει να είναι μετασκευή από αλιευτικο
Recommended Posts