Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Posted
On 6/15/2024 at 9:05 PM, Nick the Greek said:

Ο προγραμματισμός ήταν για μέσα Ιουλίου, πιστεύω για τότε θα ήταν σχεδόν έτοιμο. Άσε που στα πρώτα ταξίδια(μη σου πω και γενικότερα) δε νομίζω να γεμίζει οπότε κάποιες καμπίνες που πιθανώς να μην είναι έτοιμες, να μπορούν να τις "κρύψουν". Εγώ πιθανολογώ πως ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά τους η προοπτική των 6 εκατομμυρίων για μία εβδομάδα, οπότε πήραν τα ρίσκα τους. Και μάλλον έχασαν.

Μα δεν ήταν μόνο οι καμπίνες 

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα είχε πρόβλημα και ο κλιματισμός 

Αλλά και έσταζε νερό από την οροφή 

Posted

Το πλοίο φαίνεται να ξεπέρασε τα νομικά και διαδικαστικά προβλήματα του στην Ιταλία και βρίσκεται εν πλω προς Ελλάδα.

• 2 weeks later...
Posted

Ακυρώθηκε ναι.

Αυτό που έμαθα είναι πως βιάστηκαν αρκετά να ξεκινήσουν,αλλα αυτά που ανέβασαν οι ιταλοί, τα έκαναν οι ιδιοι στα δωμάτια.

Μάλιστα ήρθε το άλλο της gnv και έτρεχαν να ξαναπάνε στο Goddess...

• 6 months later...
Posted

Εχει πάει το ecodream δίπλα του και δινει πετρέλαια (θεωρώ) . Γνωρίζουμε αν ετοιμάζεται για καπου ;

Posted

To ecodream παίρνει απόβλητα. λογικα μαλλον καπου θα πάει .

Εγω βάζω πρόβλεψη κροατία :) να δουμε αν θα πέσω μεσα

• 4 weeks later...
Posted

20 μέρες και ειναι ακομα εκεί. Για την πάρτη της έχουν ακουστεί όλες οι μοναχοβάπορες (Cordelia ) ή διβάπορες εταιρείες κρουαζιέρας (Margaritaville at Sea και Ambassador). Ακομα ομως δεν έχει πουληθεί και το πρόγραμμα αν πιστέψουμε τα του ολπ ολο πάει πιο μετά , δηλαδή ξεκιναγε Μαρτιο δεν ξεκινάει , ξεκιναγε 2/6 και τώρα στον ΟΛΠ φαίνεται 3/7. Οπότε δεν το βλέπω να δουλευει και φέτος,αν και έχω δει απο φίλους και γνωστούς διάφορες επισκέψεις εντός του πλοίου , το οποίο ειναι λειτουργικότατο.Μάλιστα πλέον το πλοίο δεν managάρεται απο την Αχαιον Ακτή αλλα απο την Bernhard Schulte Κύπρου η οποία τρέχει τα πλοία τόσο της Ambassador όσο και της Phoenix Reisen.

Posted

Ναι τα calls τα διαγράφουν τώρα σταδιακά και όχι εντελώς τελευταία στιγμή γτ ο ΟΛΠ έχει κανονισμό ότι αν γίνει ακύρωση χωρίς λόγο πριν το 3μηνο από την άφιξη, πληρώνεις πρόστιμο! Σε κανένα μήνα θα διαγράψουν άλλες λίγες!

Posted

Για να έρθει το άλλο εδώ ή λογικά δεν βγαίνει ούτε και φέτος όπως ακούγεται;

Posted

Δυστυχώς το μόνο που γνωρίζω είναι ότι θα γίνει η μεθορμιση του συγκεκριμένου πλοίου.Το λιμάνι του Αστακού δε μου ακούγεται θετικός οιωνός ως προς την δραστηριοποίηση του πλοίου πάντως.

Posted (edited)

Έχασε τον δρόμο η... Θεά; ΕΤΑ δίνει αύριο το πρωί στον Αστακό και συνεχίζει να πλεει προς Δυσμάς.

Edited by Nikos_Chania