Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Posted

I can't understand why the Italian State chartered a ship from a foreign country........
Now that all this mess has happened, the Italian State has already 'solved' the accommodation problem by sending the GNV ALLEGRA ship from Naples to Brindisi.

I can't understand why renting a ship that has been sitting for years without being used, it was normal for problems to arise.

Posted

Κλασσικό πλοίο του νέου προέδρου είναι μέσα. Εδώ κολλάει το "απ'έξω κούκλα, από μέσα πανούκλα"..! Και για να προλάβω αντιδράσεις, πότε ο Ηλιόπουλος εδώ σημασία στην ποιότητα αντί της ποσότητας?? Με το τσουβάλι τους βάζει τους πελάτες του στα πλοία, τους μαντρώνει στα γκαράζ σαν τις αίγες, μόλα όλα μην αργήσουμε και τους ταξιδεύει την μισή διαδρομή όρθιους στα γκαράζ και στις σκάλες. Και στο κρουαζιερόπλοιό του ίδια φιλοσοφία δείχνει.., πλήρωσε 10 μεροκάματα και 5 δραχμές και αντί να το συμμαζέψει εσωτερικά (ποιότητα), πήγε και το έβαψε για να δείχνει όμορφο (ποσότητα). 

Posted

Αναμενόμενο. Το ενδιαφέρον είναι πως μαθαίνουμε και την τιμή της τετιμημένου ναύλωσης, 6.4 εκατομμύρια ευρώ. Πολλά λεφτά, και υποψιάζομαι πως για τους Ιταλούς θα αποτελέσει αντικείμενο ερεύνης το αν και με ποιόν τρόπο κάποια από αυτά τα χρήματα έχουν επιστρέψει σε αυτούς που ήταν υπεύθυνοι για την απόφαση της ναύλωσης από ιταλικής πλευράς. Ξέρει κανείς το μεσίτη που χρησιμοποιήθηκε?

Επίσης δεν γνωρίζουμε αν έχει ανέβει το PSC επάνω και τι έχει βρεί, είμαι σίγουρος πως όταν γίνει αυτό δεν θα είναι καθόλου επιεικείς. Γενικά έμπλεξε και το πλοίο, και η εταιρεία. Κάτι ήξεραν που στις κρουαζιέρες του πιάνει μόνο Τουρκία και Ελλάδα. Στις 17 Ιουλίου ξεκινάει είπαμε?  

Posted

Ρε παιδιά μια ερώτηση:

Υποτίθεται ότι ξεκινάει στις 17 Ιούλη. 

Από κρατήσεις ξέρουμε τι γίνεται; έχει κόσμο; 

Posted

Κάτσε πρώτα να το αποδεσμεύσουν οι ιταλικές αρχές!

Και ποιος νοήμων άνθρωπος θα ταξιδέψει με αυτό το πλοίο σε αυτά τα χάλια;

Επίσης το γεγονός ότι το έχει γράψει μέχρι και το reuters ενώ τα ελληνικά -και καλά σαιτ- της ναυτιλίας το έχουν κάνει γαργάρα λέει πολλά για την αξιοπιστία τους και τις σχέσεις που μπορεί να έχουν με τον νυν πρόεδρο της ΑΕΚ....

Posted

Εδώ είναι Γιουνανιστάν. Μόνο λιβάνισμα και γλύψιμο. Τα χάλια της εταιρείας του και την σκανδαλώδη εύνοια από το κράτος τα συζητάμε μεταξύ μας. Για τους άλλους είναι άγιος και τώρα που θα έχει και ιδιωτικό στρατό (ΑΕΚτζήδες οπαδούς και όχι φιλάθλους) θα έχει δέσει καλά το γλυκό.

Και για να μην παρεξηγηθώ δεν είναι ο πρώτος, έχουν προηγηθεί και άλλοι! Το φινάλε θα έχει ενδιαφέρον να δούμε.

Posted
4 hours ago, Nick the Greek said:

Ξέρει κανείς το μεσίτη που χρησιμοποιήθηκε?

κάπου πήρε το μάτι μου την Ferrando & Massone. Αν είναι αυτοί είναι παλιά και γνωστή εταιρεία. Δεν ξέρω αν είναι ακόμη exclusive της GNV (ήταν κάποτε)

Posted
3 hours ago, kefalonia94 said:

ενώ τα ελληνικά -και καλά σαιτ- της ναυτιλίας το έχουν κάνει γαργάρα λέει πολλά

Ε μα γιατί νομίζεις πως την πήρε την ΑΕΚ, για να πάρει και εκείνη το Κόφερενς?? Για κάτι τέτοιες καταστάσεις την πήρε, για να μένει στο απυρόβλητο. 

4 hours ago, CptAris said:

Υποτίθεται ότι ξεκινάει στις 17 Ιούλη

Ποιού Ιούλη, του φετινού?? Μην είναι για του χρόνου...   Το πλοίο μέσα θέλει φοβερή δουλειά για να λέγεται κρουαζιερόπλοιο και όχι μαούνα.

Posted (edited)
12 hours ago, Nick the Greek said:

Επίσης δεν γνωρίζουμε αν έχει ανέβει το PSC επάνω και τι έχει βρεί, είμαι σίγουρος πως όταν γίνει αυτό δεν θα είναι καθόλου επιεικείς. 

PSC δεν εχει πάει ακόμα . Θα γίνει τώρα όμως 

Edited by proud_ionian
long quote short
Posted
10 hours ago, kefalonia94 said:

....επίσης το γεγονός ότι το έχει γράψει μέχρι και το reuters ενώ τα ελληνικά -και καλά σαιτ- της ναυτιλίας το έχουν κάνει γαργάρα λέει πολλά για την αξιοπιστία τους και τις σχέσεις που μπορεί να έχουν με τον νυν πρόεδρο της ΑΕΚ....

Υπάρχουν και ναυτιλιακά αλλά και πολιτικά sites που έχουν την είδηση...μην τσουβαλιάζουμε τα πάντα....

Posted

Στο εξωτερικό η σχετική αρθρογραφία συνεχίζεται και κάπου πήρε το μάτι μου σε ιταλικό σάιτ αυτό που πιθανολόγησα παραπάνω. Ότι δηλαδή ο εισαγγελέας θα διερευνήσει και το κομμάτι της ναύλωσης όσον αφορά το κόστος αλλά και το αδιάβλητο της διαδικασίας. Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου βασικά. Ένα άλλο ενδιαφέρον είναι το ότι σε τέτοιες περιπτώσεις, εννοώ κατάσχεσης του πλοίου, ενημερώνονται οι λιμενικές αρχές και επιβάλλουν απαγόρευση απόπλου αφαιρώντας το έγγραφο εθνικότητας από το πλοίο. Μη σας πω ότι δεν ανεβαίνουν καν και απλά ζητάνε από τον πράκτορα να τους φέρει το έγγραφο εθνικότητας στα γραφεία τους. Ε, στη συγκεκριμένη περίπτωση πήρε το μάτι μου κάτι φωτογραφίες με ολόκληρη αστυνομική επιχείρηση επάνω στο πλοίο. Τα κλασσικά μεσογειακά, να δείξουμε πως κάνουμε κάτι και είμαστε σε επιφυλακή:D. Κέρβεροι. Κομμάντα:D

Επίσης ένα άλλο καλό που διάβασα πως έλεγαν οι αστυνομικοί αναμεταξύ τους, είναι πως το πλοίο έπρεπε να έχει μετονομαστεί σε Goddess of Nightmare :D

Posted

Ε τότε σιγα μη ταξιδέψει τον Ιούλιο που ετοιμάζονται, μήπως δε ταξιδέψει και καθόλου. Εντωμεταξύ στα προφιλ της Neonyx έχουν βγάλει giveaway καμπίνα.

Posted
3 hours ago, Nick the Greek said:

Επίσης ένα άλλο καλό που διάβασα πως έλεγαν οι αστυνομικοί αναμεταξύ τους, είναι πως το πλοίο έπρεπε να έχει μετονομαστεί σε Goddess of Nightmare

Το ότι μίλησαν οι Ιταλοί Αγγλικά, φαντάσου σε τι κατάσταση τους έφεραν..! 

Posted

Ήθελα να ήξερα τόσο καιρό που ήταν στην Ελευσίνα τι σόϊ εργασίες του κάνανε??Πραγματικά μ αυτά που βλέπω το πλοίο είναι ρημαδιό μέσα και οι συνθήκες φυσικά άθλιες.Δηλαδή μ αυτές τις συνθήκες θέλανε και να το ξεκινήσουν για κρουαζιέρες??

Posted

Ο προγραμματισμός ήταν για μέσα Ιουλίου, πιστεύω για τότε θα ήταν σχεδόν έτοιμο. Άσε που στα πρώτα ταξίδια(μη σου πω και γενικότερα) δε νομίζω να γεμίζει οπότε κάποιες καμπίνες που πιθανώς να μην είναι έτοιμες, να μπορούν να τις "κρύψουν". Εγώ πιθανολογώ πως ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά τους η προοπτική των 6 εκατομμυρίων για μία εβδομάδα, οπότε πήραν τα ρίσκα τους. Και μάλλον έχασαν.

Posted

Μα αυτες οι καμπινες που ανοιξαν δεν  ηταν αυτες που εμεναν,ανοιξαν τις αλλες που ηταν απροετοιμαστες!

Posted

Δε νομίζω πως θα διαμαρτύρονταν για καμπίνες που δε χρησιμοποιούσαν οι δυνάμεις ασφαλείας.

• 2 weeks later...