Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Posted

To MASTRO MITROS κατέβηκε απο την μεγάλη δεξαμενή και έδεσε μπροστρά απο το συνκρολιφτ.

Στο Νεώριο έφτασε το bulker EQUINOX DREAM της Equinox maritme καθώς και το bulker LADY VENEZIA της Venezia Shipmanagement και τα δυο δεμένα στον σαραντάρη.

Επίσης, έφτασε το bulκer ARTAX  της Tide Line που έδεσε διπλα στην μεγάλη δεξαμενή καθως και το ΕΓ/ΟΓ TASSILI II της Αλεγερινής Algerie Ferries έδεσε στον ΑΒ.

Ακόμα, ήρθε για ακόμη μια φορά ενα lpg που είδαμε και το 2022 το PGC STRIDENT FORCE της Paradise Gas Navigation το οποίο ανέβηκε στην μεγάλη δεξαμενή παρέα με το γκαζαδικάκι ZEFYROS της Ελιν.

Πολυ κίνηση!

• Replies 893
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Lady Venezia ανήκει στην Newport του Γιώργου Χατζή νομίζω, ενώ το Artax της Tide Line ανήκει στον Κώστα Ξανάλατο, αν δεν κάνω λάθος. 

Posted

Νομίζω πως η Newport το είχε μέχρι πέρυσι ως AGIA IRINI. Tο LADY VENEZIA το διαχειρίζεται πλέον η I Barbon με έδρα την Ανκόνα. Η Tide Line είχε στείλει πρόσφατα εδώ για drydock και το φορτηγό ATHOS.

Posted
On 5/14/2024 at 5:51 PM, Nick the Greek said:

Lady Venezia ανήκει στην Newport του Γιώργου Χατζή νομίζω, ενώ το Artax της Tide Line ανήκει στον Κώστα Ξανάλατο, αν δεν κάνω λάθος. 

LADY VENEZIA  built Imabari 2013  28207 dwt  Σύνφωνα με το ΕQUASIS  o ISM Manager έχει έδρα την Κων/πολη

ΑRTAX  built Onomichi 2014  33072 dwt  Kobe UE 7470 kw 15.9 kts

• 2 weeks later...
Posted

Αυτό το Leo Grace νομίζω ανήκει σε έναν Ρώσο υπήκοο εν Ελλάδι που λέγεται Raspopov. Εξ' ού και R Shipping που πρέπει να είναι ο τελικός πλοιοκτήτης. 

Posted

Όπου Alberta Shipmanagement είναι Νίκος Ιγγλέσης, η υπόλοιπη οικογένεια παραμένει στην Samos Steamship, την παραδοσιακή τους εταιρεία.

Posted
On 6/5/2024 at 11:31 AM, ships_info_kavall said:

Στην μεγάλη δεξαμενή ανέβηκε το KEFALONIA και στην μικρή το ARTAX.

Στο Νεώριο έφτασε το tanker TWINKLE STAR του Τσάκου καθώς και το tanker PORTOFINO της Alberta Shipmanagement.

KEFALONIA  bulker Imabari 2009  28742 dwt  MAN B&W 14.3 kn  Διαχειρίστρια Lydiamar Shg Πειραιάς

Posted (edited)
  • 2 weeks later...