oceanus Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 (edited) Δεν εχει μεγαλη ζημια αλλα περιμενωντας τον νηογνωμονα... Το δαμε και αυτο με αμφιπλωρο...! Edited November 27, 2012 by oceanus
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Το πλοίο σύμφωνα με το AIS, εδώ και τρεις ημέρες έχει επανέλθει στα δρομολόγια του ανάμεσα Κέρκυρας και Ηγουμενίτσας.
deep-blue-sea Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 (edited) Εχει δεσει στο παλιο λιμανι διπλα στο Ριγκελ απ οτι μου ειπανε. Πρεπει να εχει παει μεσα κανα μετρο γιατι ακουστηκε οτι ειχε 3-4 μιλια δρομο.. φωτο του τραυματος http://www.marinetraffic.com/ais/gr/showallphotos.aspx?imo=8611532 Edited December 26, 2012 by proud_ionian
alex19 Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Γεια σας και από εμένα , πρώτη φορά γράφω. Ταξιδεύοντας σήμερα το πρωϊ με το ΔΩΡΙΕΥΣ οι εντυπώσεις μου δεν ήταν και οι καλύτερες. Οι εσωτερικοί του χώροι πάρα πολύ μικροί, νομίζω μικρότεροι και από αυτούς που διαθέτουν οι παντόφλες της γραμμής. Όσο δεν για το κούνημα...... Στα θετικά του οι κυλιόμενες σκάλες ( διπλές) αφού έχει πολύ ύψος το άτιμο! Φυσικά κάποιος πιο έμπειρος θα μπορέσει να αναλύσει καλύτερα.
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Καλώς ήρθες στο shipfriends και σε ευχαριστούμε για την περιγραφή σου. Προσωπικά δεν έχω ταξιδέψει με το πλοίο για να έχω άποψη. Από την εξωτερική όμως (και μόνο) εμφάνιση του, μου είναι από εντελώς αδιάφορο έως αντιαισθητικό, όπως βέβαια και όλα τα άλλα πλοία της σειράς του.
Panagia Ekatontapiliani Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Το Σαββατο το Δωριευς αντιμετωπισε μια δυσκολια για να παρει την αγκυρα του πανω, ετσι το δρομολογιο του εμεινε ανεκτελεστο συμφωνα με το ΥΕΝ Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «ΔΩΡΙΕΥΣ» Ν.Π. 12114 ότι κατά τη διάρκεια χειρισμών απόπλου του πλοίου προς εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου παρουσιάστηκε αδυναμία άπαρσης της άγκυρας. Το προγραμματισμένο δρομολόγιο του «ΔΩΡΙΕΥΣ» προς Κέρκυρα την 20.30 παρέμεινε ανεκτέλεστο ενώ οι επιβάτες προωθήθηκαν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.
alex19 Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 2 ώρες και 25 λεπτά σήμερα από Κέρκυρα ενώ 2 ώρες κάνουν οι παντόφλες, επιστροφή από την βλάβη αλλά τι φταίει και ο κόσμος?
proud_ionian Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Απο οτι ακουγεται υπαρχει πιθανοτητα ναυλωσης του πλοιου, καθως και του Δωριευς στη Ρωσια/Ουκρανια. για την ωρα ειναι στο περαμα διπλα στον σκοπελιτη. τελευταιο σημα 30.04
proud_ionian Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 επεσε απο τη δεξαμενη και μετα το δοκιμαστικο πηγε στο ντοκ 3
gioannis Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 Περασε απο την διωρυγα με προορισμο Ρωσια για πωληση.
Petros P Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 αλλαζει ονομα σε Olympiada και σημαια Κυπρου.....αναρωτιεμαι...η εταιρεια εκει που το αγοραζει και αντιστοιχα ναυλωσε τον Ιωνα...τι νομικη βαση εχει...αφου ναι μεν η Ρωσια πηρε την Κριμαια...αλλα κανεις δε το αναγνωριζει ?
proud_ionian Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 και τι σε νοιαζει; με σημαια κυπρου λογικα καμια εταιρεια με εδρα την κυπρο θα εχει την εκμεταλλευση με πλοιοκτητρια αλλη off shore. εδρα κριμαια δεν θα υπαρχει πουθενα στα χαρτια
Hastaroth Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 (edited) Ναι,αλλά λιμάνι νηολόγησης ποιό θα είναι;Καμμιά Λεμεσός μάλλον...... ΥΓ.Η Κριμαία είναι χερσόνησος,οπότε δέν μπορείς να την έχης ώς έδρα. ΥΓ 2.Να θυμίσουμε ότι το "πλοίον" είναι και αδελφό τού πρώην "δικού" μας ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡ (αυτουνού που τού κάνανε εκτενές lifting και από πλωτό κατασκεύασμα το έκαναν πλοίο....) Edited July 6, 2014 by Hastaroth
proud_ionian Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 (edited) ηδη εκπεμπει με το νεο ονομα Edited July 9, 2014 by proud_ionian
enas chiotis Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 Από χθες το απόγευμα στη ράδα του Πειραιά και σε διαδοχικά δοκιμαστικά μέχρι την Αίγινα. Αναγραφόμενος προορισμός Kavkaz με ΕΤΑ 18/07.
Panagia Ekatontapiliani Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 Ας δούμε μια φωτογραφία του Olympiada, που από την 1/11/2014 φέρει σημαία Ρωσίας.
Nick the Greek Posted May 27, 2017 Posted May 27, 2017 ΚΑΙ αυτό μαντέψτε, Kavkaz(UA) - Krim(RU) παρέα με κάμποσα αμφίδρομα.
Panagia Ekatontapiliani Posted January 10, 2019 Posted January 10, 2019 Το Olympiada κατέφθασε χθες στη ραδα του Πειραιά ρυμουλκομενο από το Marintug II.
polmyt Posted January 10, 2019 Posted January 10, 2019 Επαναπατρισμος λοιπον για το πλοιο Ειχε δωσει απο χτες σημα στο AIS βορεια απο τις Λαγουσες ,αλλα επειδη ηταν μονο του θεωρησα οτι ηταν ενα απο τα συνηθισμενα λαθη του AIS
Panagia Ekatontapiliani Posted January 10, 2019 Posted January 10, 2019 Για τη κοινοπραξία της Kerkyra lines!! Το πλοίο εχει αγοραστεί 50% από τον κ. Παπαϊωαννιδη και 50% από τον κ. Κουλουρη. Τέλος να προσθέσω ότι θα πάει στο μώλο της ΔΕΗ.
Recommended Posts