Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Posted

Με τέτοιες καιρικές συνθήκες και σίγουρα με λίγο κόσμο μέσα, ο,τι το καλύτερο ένα ταξίδι Πειραιά - Ρόδος θα ήταν απόλαυση 

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Πραγματικά μακάρι μετά τη σκαντζα της Κασοκαρπαθίας να το ξαναδούμε να ταξιδεύει. Είχα γράψει σε άλλο thread ότι θα μπορούσε να αξιοποιηθεί ανετοτατα σε δρομολογια για Σάμο η γιατί όχι στη θέση του Διαγόρα στο βόρειο Αιγαίο. Κρίμα είναι αυτο να κάθεται και η εταιρεία του να ναυλωνει Κλαουντιες και δεν ξέρω κ εγώ τι άλλο 

Posted

Ας το στείλουν Πάτρα-Ιταλία να κάνει τη διαφορά. Πιο συνεπές και από τα υπόλοιπα θα είναι. 🤪

Posted

Ας παραμείνουμε εντός πραγματικότητας.

Ένα πλοίο σαν το Πρέβελης, χωρίς γκαραζ,.μόνο για Αυλώνα Brindisi κάνει.

Posted

Και για Αιγαιο κατα πολλους.

Φαντασου που εχουμε φτασει..Και μπραβο στους Αλβανους που μετα τον covid εχουν αρχισει και φευγουν μπροστα.

Posted
6 hours ago, pilot said:

Κρίμα είναι αυτο να κάθεται και η εταιρεία του να ναυλωνει Κλαουντιες και δεν ξέρω κ εγώ τι άλλο 

Με τη φράση αυτή να ξεκαθαρίσω πως εννοούσα ότι αν είχε αυτή τη στιγμή το πλοίο συγκεκριμένο ρόλο για το καλοκαίρι σε καποια γραμμή του Αιγαίου (π.χ βόρειο Αιγαίο, Ικαροσαμια, κλπ), το lineup της εταιρείας ίσως είχε διαμορφωθεί με τρόπο ώστε πιθανοτατα να μην χρειαζόταν η ναυλωση του AF Claudia 

Posted

Αποβίβαση ασθενούς επιβάτιδας του Ε/Γ-Ο/Γ Πρέβελης  στο Ηράκλειο 

Τις βραδινές ώρες χθες, ενημερώθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ¨ΠΡΕΒΕΛΗΣ¨ Ν.Ρ. 06, ότι μια 61χρονη αλλοδαπή επιβάτιδα αισθάνθηκε αδιαθεσία και αφού εξετάσθηκε από ιατρό μέσα στο πλοίο κρίθηκε ότι έχρηζε νοσοκομειακής περίθαλψης για προληπτικούς λόγους.

Το πλοίο εκτελούσε δρομολόγιο από Ρόδο με προορισμό τον Πειραιά και με ενδιάμεσα λιμάνια της Χάλκης – Διαφανίου – Πηγαδιών – Κάσου – Σητείας – Ηράκλειου – Ανάφης – Θήρας. Με τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι του Ηρακλείου, η 61χρονη παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Το πλοίο απέπλευσε για εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου του.

Posted

Κατι πρέπει να έπαθε το βαπόρι στη Σαντορίνη και ενώ έκανε κινήσεις για να δέσει τώρα είναι αρόδο😎🙄😉

Posted (edited)

Κάτι επαθε στην προβλήτα στο ανάποδα... μετά έκανε πρόσω και έφυγε...

Edited by mytilene
Posted (edited)

Αν πούμε τη είδαμε στο live....άστα!!!!Και τώρα πάντως εκεί που πάει ....βράχια εχει🙃

Edited by mytilene
Posted

Έδωσε με φορά πάνω στην προβλήτα στο ανάποδα.....οριακά την γλίτωσε από τον καταπέλτη .....ένα λεωφορείο !!!🙃

Posted

Κατάλαβα περιπέτειες ζήσατε νυχτικά 🤯.Φαινόταν μια γενική αναστάτωση,αλλά από την κάμερα δεν μπορείς να καταλάβεις λεπτομέρειες.

Posted

Για καμιά γραμμή δεν κάνει ας το παραδεχτούμε, κι ας έχει ψιλό φρεσκαριστει. Για κάνα 2 - 3 μήνες έκανε δρομολόγια και μου φάνηκε ότι έκανε οδύσσεια. 

1)καταγγελία επιβάτη. 

2)παράπονα από κατοίκους της κασοκαρπαθιας. 

3)απαγορευση απόπλου. 

Και κάποιες άλλες μικροιστοριες εκεί πέρα. 

Posted

Προσωπικά διαφωνώ. Το πλοίο έχει ακόμα αρκετές δυνατότητες και θα μπορούσε να θεωρηθεί αναβάθμιση σε κάποιες γραμμές. Σε ταξίδι μου πέρσι το καλοκαίρι όταν αντικαθιστούσε τον Άνεμο με εντυπωσίασε η συνέπειά του καθώς φτάσαμε στον προορισμό μας χωρίς καθυστέρηση (ταξίδι 8 ωρών). Από κει και πέρα οι φθορές στο παλιό του ξενοδοχειακό ήταν εμφανείς και έτσι τα σαλόνια του φαινόντουσαν παρωχημένα και παρατημένα.

Από φωτογραφίες που είδα από το ανανεωμένο του εσωτερικό φέτος τα σαλόνια του φαίνονται πλέον όμορφα και προσεγμένα. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να είχε θέση στον καλοκαιρινό σχεδιασμό της Άττικα, ακόμα και ως συμπληρωματικό και με λίγα δρομολόγια μες την εβδομάδα.