Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Posted

Ακουω κατι εργασιες που γινονται τελευταια στο πλοιο και δε θα μου κανει εντυπωση αν ακολουθησει τα Κρητη για απεναντι 🙃

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Να σημειωθεί ότι εδώ και μερικές μέρες στο site της ΑΝΕΚ, στο στόλο, το πλοίο εμφανίζεται σε ακινησία, όπως και το ΚΡΗΤΗ Ι. Οπότε κι εγώ την ίδια σκέψη έκανα.

Posted
3 hours ago, rhodian said:

Να σημειωθεί ότι εδώ και μερικές μέρες στο site της ΑΝΕΚ, στο στόλο, το πλοίο εμφανίζεται σε ακινησία, όπως και το ΚΡΗΤΗ Ι. Οπότε κι εγώ την ίδια σκέψη έκανα.

Συγνώμη του έριξαν τόσα εκατομμύρια για να πάει για διάλυσή;

Posted

Επίσης δεν θα έπρεπε να καταθέσει φάκελο για την άγονη της Λήμνου που υποτίθεται ότι ανακατασκευάστηκε; 

Posted

Αυτή τη φορά είναι υποχρεωτική η προσέγγιση στον Άγιο Ευστράτιο, που η εταιρεία του έχει δηλώσει ότι αδυνατεί να προσεγγίσει. Αρά δεν υπάρχει λόγος να κατατεθεί φάκελος.

Posted
5 hours ago, Neptune said:

Ακουω κατι εργασιες που γινονται τελευταια στο πλοιο και δε θα μου κανει εντυπωση αν ακολουθησει τα Κρητη για απεναντι 🙃

Γενικά κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι του αδειάζουν το εσωτερικό του , Τώρα δν ξέρω άμα είναι τέτοιου τύπου οι εργασίες που λες, αλλά θα δείξει 

Posted

Και εμένα οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι το πλοίο υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να πάει για σκραπ ( αλλά ακόμα δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω, μπορεί να είναι απλώς φήμες)

Posted

Αν δεν γίνει κάνα θαύμα και βρεθεί κάποια γραμμή, τότε είναι φαβορί για απέναντι 

Posted

Στα χέρια της Blue Star δε θα μακροημερεύσει.

Δυστυχώς,αλλά αυτή είναι η αλήθεια.

Posted
9 minutes ago, Taxidiotis said:

Αν δεν γίνει κάνα θαύμα και βρεθεί κάποια γραμμή, τότε είναι φαβορί για απέναντι 

Τη δευτερη ενδοκυκλαδικη μπορέι να τη διεκδικήσει ή θα τρώει ώρα μέχρι να δέσει από λιμάνι σε λιμάνι;

Posted

Ενδοκυκλαδική με πλοίο 145 μέτρων; Και δύσκολο στη μανούβρα; Μου φαίνεται κουφό!

Posted

Πλοίο χρήσιμο έστω σαν μπαλαντέρ, χωρίς να έχει παρουσιάσει μηχανικά προβλήματα, να πουληθεί κάπου αλλού το καταλαβαίνω εφ'οσον δεν το χρειάζονται, αλλά να πάρει το δρόμο του διαλυτηριου, είναι εντελώς κουφό.

Posted
1 hour ago, Taxidiotis said:

Ακριβώς έτσι μου το μετέφεραν και εμένα 

Posted

Το να πουληθεί για σκραπ δεν είναι κουφό... Είναι η φυσιολογική εξέλιξη όσο και αν κάποιοι δεν μπορούν να το δεχτούν..

Posted

Είναι κουφο από τη στιγμή που έπεσαν πολλά εκατομμύρια πριν 11 μήνες. Και δεν είναι ότι έχει ταλαιπωρήσει και κόσμο με βλάβες κλπ.

Posted

Βασικα ειναι περιεργο απο τη στιγμη που δωσανε τοσα χρηματα για επισκευες κλπ.

Παντως οπου υπαρχει καπνος ,συνηθως υπαρχει και φωτια

Posted
13 hours ago, togias_k said:

Είναι κουφο από τη στιγμή που έπεσαν πολλά εκατομμύρια πριν 11 μήνες. Και δεν είναι ότι έχει ταλαιπωρήσει και κόσμο με βλάβες κλπ.

Δυστυχώς ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά θα είναι που η ΑΤΤΙΚΑ πετάει λεφτά στο βρόντο. 

Posted
23 hours ago, nomikos said:

Στα χέρια της Blue Star δε θα μακροημερεύσει.

Δυστυχώς,αλλά αυτή είναι η αλήθεια.

Έχω ακριβώς την ίδια άποψη μαζί σου και τώρα να μην πάει το πλοίο για σκραπ δεν υπάρχει περίπτωση να μακροημερεύσει στην Attica Group. 

17 hours ago, ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ said:

Καθείστε μήν το τσιμπίσει κανένας Μάριο...;)

Θα είχε ενδιαφέρον αυτό αν γινόταν 

Posted

Ισχύει αυτό. Ας σταματήσουμε να κλαίμε τον πεθαμένο ακόμα δεν πέθανε

Posted

Και οταν πεθανει δεν θα κλαψει και κανεις(περα απο 2-3 πιστους)..Οπου και να πηγε δεν θελουν να το θυμουνται,οπου βγει φημη οτι θα παει ξεσηκωνονται ενω ακομα κι εκει που πρωτοηρθε(Ρεθυμνο)παντα ηταν στη σκια του Αρκαδι.

Εκανε τον κυκλο του.

Posted

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι έχουν πρόβλημα με ένα πλοίο 45 ετών που πωλείται για σκραπ.

Posted

Γιατί είναι πλήρως λειτουργικό και πριν 1 χρόνο ανακατασκευάστηκε μήπως;