proud_ionian Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 (edited) Ηρθε η ωρα της καλπης . Τι να κανουμε, δεν υπαρχει παπαδημος των ferries για να αποφευγονται οι καλπες Οπως και περσυ, ελλειψει new entries, υποψηφιοι ειναι και υπαρχοντα ferries που ειτε επανηλθαν, ειτε αλλαξαν ιδιοκτησιακο καθεστως, ειτε γενικως ειχαν καποια αλλαγη στη μοιρα τους. δεν ξερω δεν μ'αρεσει δεν υπαρχει. The nominees are: Αqua Spirit (επεστρεψε στα γενεθλια υδατα) Blue Star Delos Θεοφιλος (ξαναγυρισε στην ενεργο δραση και τη γραμμη του) Ocean Rose (το Ionian King που μας αφησε) Παναγια Σκιαδενη (νεα καριερα στα δωδεκανησα) Πανοραμα Σαμος Σπιριτ (ξαφνικος... θανατος) Ψαρα Γκλορυ Edited November 30, 2011 by proud_ionian tag
waterman Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 εξαρτάται αν μιλάμε για το καλύτερο ή χειρότερο - στην δεύτερη περίπτωση, ο ΘΕΟΤΥΦΛΟΣ θα είχε την πρώτη θέση με διαφορά.....δυστυχώς, αλλά όλα τα ωραία έχουν κάποιο τέλος
NIKOSNAXOS Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Εννοειται το Blue Star Delos! Ειναι μια νοτα χαρας μεσα στην ολη μιζερια
Hastaroth Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Προφανώς "ferry τού 2011" είναι αυτό που συζητήθηκε περισσότερο μέσα στην χρονιά και-κατά την ταπεινή μου γνώμη-αυτό είναι το γνωστό νεότευκτο.Διότι μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα προστίθεται ξανά στον στόλο τής ακτοπλοϊας ένα πλοίο "τού κουτιού" (αλλά όχι κουτί το ίδιο) και επίσης διότι μέχρι να το παραλάβη η εταιρία του έγινε τής...Κορέας απ'τίς καθυστερήσεις
proud_ionian Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 δηλαρα φανατικα εννοειται. καινουργιο, ομορφο και μακαρι να μας μεινει.
express skiathos Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΔΗΛΟΣ και από μένα. Ένα νέο πλοίο που ήρθε να ταξιδέψει στην τρικυμισμένη θάλασσα της εποχής μας. Καλά ταξίδια να έχει και να μακροημερεύσει στα νερά μας.
ΝΗΡΕΑΣ Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Από την στιγμή που υπάρχει μία μόνο ψήφος δε νομίζω ότι υπάρχει άλλη επιλογή από το Δήλος. Εάν υπήρχε και δεύτερη θα την έδινα στο Πανόραμα.
George Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Δεν νομίζω ότι εκτός του ΔΗΛΟΣ υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε με τις υπόλοιπες οδοντόκρεμες...
MILTIADIS Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Εγω παιδια ψηφισα''Αλλο''μιας και το πλοιο που θα ηθελα να ψηφισω δεν βρισκεται στη λιστα και ειναι το CATANIA του Grimaldi για δυο λογους 1)Ηρθε λιγακι απο κει που δεν το περιμεναμε και 2)Εγκαινιασε μετα απο πολλα χρονια μια νεα γραμμη μεταξυ Ελλαδας και Ιταλιας και μαλιστα μια γραμμη με ιδιαιτερο τουριστικο ενδιαφερον!
NHSOS XIOS Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 ΔΗΛΟΣ,ΔΗΛΟΣ,ΔΗΛΟΣ,ΔΗΛΟΣ,ΔΗΛΟΣ και το 2012 ΠΑΤΜΟΣ,ΠΑΤΜΟΣ,ΠΑΤΜΟΣ,ΠΑΤΜΟΣ,ΠΑΤΜΟΣ Εξαιρετικο ferry απο τους φιλους μας τους Κορεατες
margaritis24 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 εδω παιζει μονο του το βαπορακι..ΔΗΛΟΣ λοπον
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 (edited) Πάντα με απωθούσαν, με "τρόμαζαν" οι πανέμορφες γκόμενες. Οι ψηλές, καλλίγραμμες, άψογες, κουκλάρες. Προτιμούσα πιό "ήπιων τόνων" γυναίκες. Ψηφίζω το ασχημόπαπο, το ΨΑΡΑ ΓΚΛΟΡΥ ως ferry του 2011. Όχι για να πάω κόντρα στους πολλούς, άλλωστε το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης ήταν γνωστό και αυτονόητο πριν καν αυτή αναρτηθεί. Αλλά γιατί με ενδιαφέρει πολύ περισσότερο σαν πλοίο, πως μας ήρθε, πως και αν θα μεταμορφωθεί, και το όλο εγχείρημα τελικά της αγοράς του. Άλλωστε, κατέβηκα δυό φορές στο Κερατσίνι με ενθουσιασμό για να το δω από κοντά και να το φωτογραφήσω, πράγμα που δεν έκανα για το ΔΗΛΟΣ, και ούτε και πρόκειται να κάνω, εκτός πιά και αν τυχαία το πετύχω σε κάποια βόλτα μου. Edited November 30, 2011 by ΣΕΙΡΙΟΣ
polman Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Επειδή όλοι θα ψηφίσετε delos, έτσι για διαφορά θα ρίξω ένα τεο
.voyager Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 (edited) Είναι καλό να έχουμε αυτογνωσία και να αναγνωρίζουμε σε ποιά επίπεδα μπρορούμε να "παίξουμε μπάλα". Οπότε Delos από μένα, αν και το θεωρώ το πλοίο του... 2012. Στο '11 ουσιαστικά δραστηριοποιήθηκε ελάχιστα αν και απασχόλησε πολύ με την καθυστέρησή του, η οποία όμως έδωσε κι ένα suspense. Βλέπω τα υπόλοιπα υποψήφια, ok, είναι αξιοπρεπείς αγωνιστές, μα κανένα δεν είναι για τον τίτλο του πλοίου της χρονιάς. Στο μεταξύ είναι να κλαίει κανείς που ακόμη μιλάμε για Τεό Edited November 30, 2011 by .voyager
kyr1 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τα άρτι αφιχθέντα μικρά που μας ήρθαν (πχ Ψαρα Γκλόρυ) για μένα χαλλλλλαρά το Δήλος κάνει τη διαφορά, αν και θα συμφωνήσω απόλυτα ότι περισσότερο θα το απολαύσουμε εν δράσει τη νέα χρονιά, αλλά μόνο και μόνο η αναμονή άξιζε ! Μακάρι να το απολάυσουμε κιόλας !
polmyt Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Κανονικα το ΔΗΛΟΣ δεν θα επρεπε να λαβει μερος σε καμια ψηφοφορια. Ειναι σαν να παιζει μονο του γιατι οπως και να το κανουμε ειναι το γεγονος της χρονιας και δεν υπαρχει και αλλο να το ανταγωνιστει. Παρολαυτα ψηφισα ΨΑΡΑ ΓΚΛΟΡΥ περισσοτερο γιατι θεωρω οτι απο τα υπολοιπα πλοια της ψηφοριας ειναι αυτο που το εχουν πραγματικη αναγκη οι κατοικοι της γραμμης που θα εξυπηρετει
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Συμφωνώ απόλυτα με τον polmyt. Aν και το σωστό είναι να συμμετέχει το ΔΗΛΟΣ στην ψηφοφορία, προσωπικά θα προτιμούσα η εισαγωγική ερώτηση της δημοσκόπησης να ετίθετο σε στυλ : To ΔΗΛΟΣ είναι μακράν και χωρίς συζήτηση το "ferry του 2011 για την Ελλάδα", ψηφίστε όποιο άλλο σας έκανε ...κλικ !!!
thanosp Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Φυσικά Θεόφιλος με την ελπίδα του χρόνου να το δω στη λίστα.. "η αποχώρηση της χρονιάς".
ΝΗΡΕΑΣ Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Εγω παιδια ψηφισα''Αλλο''μιας και το πλοιο που θα ηθελα να ψηφισω δεν βρισκεται στη λιστα και ειναι το CATANIA του Grimaldi για δυο λογους 1)Ηρθε λιγακι απο κει που δεν το περιμεναμε και 2)Εγκαινιασε μετα απο πολλα χρονια μια νεα γραμμη μεταξυ Ελλαδας και Ιταλιας και μαλιστα μια γραμμη με ιδιαιτερο τουριστικο ενδιαφερον! Τελικά το πλοίο φεύγει νύχτα, που λέμε. Από το τέλος της εβδομάδας μεταφέρεται στη γραμμή Salerno, Cagliari, Valencia. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να δούμε άλλα εγχειρήματα από το Grimaldi Group σύντομα στην Αδριατική. Τελικά, κάτι παραπάνω ήξερε ο δημοσκόπος και δεν το συμπεριέλαβε. Μάλλον είχε εσωτερική πληροφόρηση.
gtogias Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Αναγκαστικά BS Δήλος. Μάλλον δεν έπρεπε να είναι στην ψηφοφορία.
proud_ionian Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 παιδια δεν γινεται να μην μπει το δηλος σε ψηφοφορια για το ferry της χρονιας. αυτα τα κανουν μονο στην πολιτικη που κοβουν απο τις λιστες τους επικινδυνους αντιπαλους . δεν ειναι μονο το δηλος. 8 βαπορια ειναι το εχουμε εξηγησει και παλιοτερα οτι δεν γινεται να μπουν και τα 200 ferries που ταξιδευουν στα νερα μας, στην ψηφοφορια. μπαινουν τα καινουργια στην ελλαδα και οσα εχουν καποια σημαντικη αλλαγη στην καριερα τους (αλλη γραμμη κλπ). υποκειμενικα ειναι τα κριτηρια, αλλα απο τη στιγμη που γινονται εξαιρεσεις, παντα υπεισερχεται η υποκειμενικοτητα.
Recommended Posts