Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Posted (edited)
18 hours ago, Petros P said:

πρέπει για περίπου 15 μέρες γιατι μέτα τις 10-12/3 φαινεται ο Άνεμος

Aπο 10/3/2025 το πλοίο Άνεμος φαίνεται να επιστρέφει στη γραμμή.

https://aegean-sealines.gr/dromologia/ 

Edited by proud_ionian
  • Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Σίγουρα θα είναι μόνο του το Άνεμος;

Μήπως τα δρομολόγια του Αικατερίνη δεν έχουν ανέβει, επειδή λόγω της επιδοτούμενης πρέπει να εκδοθούν οι σχετικές αποφάσεις;

Posted (edited)

Προφανώς, το Άνεμος θα κάνει τα δρομολόγια του στον κορμό, το Αικατερίνη και την άγονη.

Edited by proud_ionian
Posted (edited)

Από 24/2 ως 4/5 στο σύστημα κρατήσεων εμφανίζεται το Αικατερίνη Π 

Edited by KARAVI
  • 2 weeks later...
Posted
On 2/9/2025 at 9:42 AM, giannis z. said:

Aπο 10/3/2025 το πλοίο Άνεμος φαίνεται να επιστρέφει στη γραμμή.

https://aegean-sealines.gr/dromologia/ 

Το 10/3 έγινε 21/3

5 hours ago, KARAVI said:

Σύμφωνα με τον πίνακα δρομολογίων που αναρτήθηκε στο site της εταιρείας, ξεκινάει στις 21/3/2025. 

Posted
On 11/25/2024 at 11:17 PM, BS CHIOS said:

.thumb.jpg.9299dbc2d2da1379f2792b710a19cc1c.jpg

Αντί για Σύρο-Σέριφο-Σίφνο-Κίμωλο-Μήλο, θα κάνει Σύρο-Πάρο-Σίκινο-Φολέγανδρο-Σαντορίνη-Πάρο-Σύρο. Έτσι έχουμε άλλο ένα δρομολόγιο από Σύρο για Πάρο και αντίστροφα, ενώ η προσθήκη Σικίνου και Φολεγάνδρου μοιάζει με προσωρινή λύση στην απώλεια του 2ου ενδοκυκλαδικού (θέλω να πιστεύω πως θα βρεθεί κάτι πιο μόνιμο). Πιθανότατα έχει να κάνει και με την επιστολή στο ακριβώς προηγούμενο ποστ.

Είναι το δρομολόγιο της Τετάρτης, που υπάρχει από τον περασμένο Νοέμβρη.

2 hours ago, nomikos said:

Παρατηρήστε κάθε Τετάρτη που κατεβαίνει το Άρτεμις από Πάρο Σαντορίνη και επιστροφή από Σαντορίνη Πάρο.Πέφτει ακριβώς στα ωράρια του Blue Star 1.Από Σαντορίνη φεύγει μαζί με το BS1 και με τα 14 μίλια του φτάνει ίδια ώρα με αυτό στη Πάρο..

Απλά απαράδεκτο,πιστεύω θα κουβαλάει μύγες στο συγκεκριμένο δρομολόγιο.

Θα μπορούσαν να είναι πιο καλοσχεδιασμένα τα δρομολόγια, αλλά δεν το λες κι απαράδεκτο. Εξάλλου, το δρομολόγιο αυτό έχω την εντύπωση πως προστέθηκε για την (υπο)εξυπηρέτηση Σικίνου και Φολεγάνδρου, λόγω της απουσίας του 2ου ενδοκυκλαδικού και τη σύνδεση Σύρου-Πάρου.

Posted

Ασφαλείς Πληροφορίες που έρχονται μέσα από το υπουργείο εμπορικής ναυτιλίας, κάνουν λόγο για προσθήκη και του λιμένα της Κύθνου, στο Δρομολόγιο που εκτελεί  η εταιρεία fast ferries. 

Φαίνεται ότι ο αγώνας τον Κύθνιων  απέδωσε.  

Posted

Πότε υπάρχει δρομολόγιο από Fast Ferries για το δρομολόγιο Δυτικών Κυκλάδων από 15 έως 29 Απριλίου; Ή δεν θα υπάρχει πλοίο για 2 εβδομάδες;

Posted

Στο σύστημα κρατήσεων μπορείς να τα δεις όλα τα δρομολόγια. Για την ώρα το Αικατερίνη Π είναι και για την Πασχαλινή περίοδο.

Posted
12 hours ago, Nikos_Chania said:

Στο σύστημα κρατήσεων μπορείς να τα δεις όλα τα δρομολόγια. Για την ώρα το Αικατερίνη Π είναι και για την Πασχαλινή περίοδο.

Όχι όμως από τις 16 έως τις 28 Απριλίου. Και αυτή είναι η περίοδος που πρέπει να ξέρω.

Posted (edited)

Όλα τα δρομολόγια είναι αναρτημένα στο σύστημα κρατήσεων, και για την περίοδο που ενδιαφέρεσαι.

Edited by polmyt
Posted

Έχω στείλει ένα email στη Fast Ferries σήμερα το πρωί, όταν δεν ήταν στο σύστημα κρατήσεων. Και ναι, τώρα μπορώ να τα δω.

Posted

Έψαχνα ιδιαίτερα για την Κίμωλο αλλά δεν υπάρχουν στάσεις στην Κίμωλο για 2 εβδομάδες. Και αυτό ακόμη και την περίοδο του Πάσχα. Είναι κρίμα.

• 1 month later...
Posted (edited)

Αγαπητέ συνάδελφε,

Τα συγκεκριμένα δρομολόγια είναι αρκετά αργά σε σχέση με τον προβλεπόμενο χρόνο ταξιδιού  και αυτά που περιμένουν απο την επισκευή . Ενδεικτικά, για τη Σέριφο βλέπω διάρκεια 4 ώρες και 15 λεπτά, κάτι που θεωρώ υπερβολικό για τη διαδρομή.

Επιπλέον, αναφέρεται ότι το πλοίο επιστρέφει στα δρομολόγια στις 19 Μαΐου, κάτι για το οποίο διατηρώ σοβαρές επιφυλάξεις ως προς το αν θα είναι πράγματι έτοιμο.

Edited by polmyt
Posted (edited)

Εγώ βλέπω ότι είναι τα ίδια ωράρια με αυτά που έχει τώρα το Αικατερίνη Π.! Δεν νομίζω ότι περιμένει κανείς να πάει ακόμη γρηγορότερα! Τώρα αν θα είναι έτοιμο στις 19/05 αυτό είναι άλλο θέμα, όπως και να έχει το θετικό είναι ότι επιτέλους υπάρχουν δρομολόγια στο σύστημα για να μπορούν οι επισκέπτες των νησιών να κάνουν τον προγραμματισμό τους. 

Edited by polmyt
Posted

Θα επισημάνω ότι συγκρίνοντας τα δρομολόγια των συμβατικών βλέπω ότι εκτος Δευτερας όλα είναι πρωινά και ο ένας πίσω από τον άλλο . Επίσης το απογευματινό ταχύπλοο αναχωρεί στις 15:00, όπου θα βοηθούσε να υπήρχε κάτι αργότερα νομίζω .