Petros P Posted March 24, 2020 Posted March 24, 2020 (edited) Οπως με ενημέρωσε φίλος (Σ.Α. για τους έχοντες fb) που αρθογραφεί για την κρουαζιέρα, θεωρητικά προ covid19 ήταν να υποστεί κάποια μετασκευή/ανακαίνιση στο εσωτερικο του...οποτε έχει βάση αυτο που λές κυριε Ποποβιτς μας Edited March 24, 2020 by Petros P
Nick the Greek Posted June 2, 2020 Posted June 2, 2020 Δεμένο στον προλιμένα από χτές(τουλάχιστον εγώ τότε το πρόσεξα) το Σελέμπριτυ Κονστελλέσιο. Εφόδια είδα, διάφορα φορτηγάκια δίπλα του, και τώρα πάει και το Άρχων Μιχαήλ για καύσιμα.
Nick the Greek Posted June 2, 2020 Posted June 2, 2020 Και καύσιμα πήρε αλλά δεν το βλέπω να φεύγει ούτε απόψε. Κατά τη διάρκεια της ημέρας και μόνο όταν γίνεται κάποια συναλλαγή/παράδοση είναι ανοιχτό το καταπελτάκι, ολη την υπόλοιπη ώρα είναι κλειστό και το πλήρωμα μαντρωμένο μέσα. Αναρωτιέμαι αν θα παροπλιστεί εδώ για τα καλά ή αν είναι ακόμη σε καραντίνα το πλήρωμα.
enas chiotis Posted June 2, 2020 Posted June 2, 2020 Δε γνωρίζω αν συνδυάζεται και αν συνηθίζεται, αλλά αύριο το πρωί έχει πτήση από Βενιζέλο καποια wamos air για Μανίλα. Φαντάζομαι πτήση επαναπατρισμού για ναυτικούς.
Petros P Posted June 2, 2020 Posted June 2, 2020 On 6/2/2020 at 6:41 PM, Nick the Greek said: Και καύσιμα πήρε αλλά δεν το βλέπω να φεύγει ούτε απόψε. Κατά τη διάρκεια της ημέρας και μόνο όταν γίνεται κάποια συναλλαγή/παράδοση είναι ανοιχτό το καταπελτάκι, ολη την υπόλοιπη ώρα είναι κλειστό και το πλήρωμα μαντρωμένο μέσα. Αναρωτιέμαι αν θα παροπλιστεί εδώ για τα καλά ή αν είναι ακόμη σε καραντίνα το πλήρωμα. Expand Σύμφωνα με το προγραμμα του ΟΛΠ φεύγει αυριο πάντως,οπότε διαβάζουμε olpfriends CRUISE_EXCEL_2020_02-06-2020.xls
Nick the Greek Posted June 3, 2020 Posted June 3, 2020 Έφυγε το παπόρο πρίν από λίγο και πάει πρός το Μυρτώο για να κάνει drifting, προβλέπεται να μας ξανάρθει όμως. Μπορεί κανείς να δεί στην ίσαλο γραμμή του πως από την ακινησία ή τέλος πάντων την περιορισμένη κίνηση, έχει αρχίσει να πιάνει βρύα και λειχήνες
Panagia Ekatontapiliani Posted June 3, 2020 Posted June 3, 2020 Ας δούμε την αναχώρηση του Celebrity Constellation από το λιμάνι του Πειραιά
Nick the Greek Posted June 18, 2020 Posted June 18, 2020 Απέπλευσε νωρίτερα σήμερα το πλοίο από το Πόρτο το Λεόνε, εμείς να δούμε όμως λίγο Κοστελλέσιο μπάι νάιτ, από προχτές το βράδυ.
Nick the Greek Posted June 30, 2020 Posted June 30, 2020 Ε πειρασμός για νυχτερινή πάλι απόψε, τι να κάνω ο καραβολάτρης?
JohnTinos Posted July 19, 2020 Posted July 19, 2020 Σειρά του να πάει προς Βόρειο Αιγαίο όπως το Infinty την περασμένη βδομάδα. Θα περιμένει το Sovereign για να παραλάβει το πλήρωμα του
nomikos Posted July 20, 2020 Posted July 20, 2020 (edited) Είναι πολύ θλιβερό να βλέπεις τέτοια πλοία να πηγαίνουν για διάλυση.Όταν ναυπηγήθηκε η σειρά Millenium στα ναυπηγεία Chantiers de l Atlantique το 2000 ήταν από τα μεγαλύτερα του κόσμου.Και θυμάμαι πιτσιρικάς εγώ τότε με τι θαυμασμό και δέος τα κοίταγα στις φωτογραφίες.Η σειρά αυτή είχε πολύ όμορφες ναυπηγικές γραμμές και εντυπωσιακή τσιμινιέρα με το τεράστιο Χ του Χανδρή. Edited July 20, 2020 by ΝΟΜΙΚΟΣ
JohnTinos Posted July 20, 2020 Posted July 20, 2020 Όχι, θα πάρει το πλήρωμα του Sovereign και θα γυρίσει πίσω
nomikos Posted July 20, 2020 Posted July 20, 2020 On 7/19/2020 at 4:43 PM, JohnTinos said: Σειρά του να πάει προς Βόρειο Αιγαίο όπως το Infinty την περασμένη βδομάδα. Θα περιμένει το Sovereign για να παραλάβει το πλήρωμα του Expand Ζητώ συγνώμη.Δεν το κατάλαβα. On 7/20/2020 at 8:02 AM, ΝΟΜΙΚΟΣ said: Είναι πολύ θλιβερό να βλέπεις τέτοια πλοία να πηγαίνουν για διάλυση.Όταν ναυπηγήθηκε η σειρά Millenium στα ναυπηγεία Chantiers de l Atlantique το 2000 ήταν από τα μεγαλύτερα του κόσμου.Και θυμάμαι πιτσιρικάς εγώ τότε με τι θαυμασμό και δέος τα κοίταγα στις φωτογραφίες.Η σειρά αυτή είχε πολύ όμορφες ναυπηγικές γραμμές και εντυπωσιακή τσιμινιέρα με το τεράστιο Χ του Χανδρή. Expand Ζητώ συγνώμη.Δεν το κατάλαβα.
Nick the Greek Posted July 26, 2020 Posted July 26, 2020 Ξανά στον Πειραιά το Κονστελλέσιο, δένει αυτήν τη στιγμή στην Ξυλεία.
Nick the Greek Posted July 31, 2020 Posted July 31, 2020 Πολύ εντυπωσιακή η αναχώρηση του πλοίου πρίν λίγα λεπτά από το dock Ξυλείας, όπως είδε και ο αυτόπτης μάρτυρ κύριος Χιράλαμπος Τραμπάκουλας. Έφυγε σαν φέρρυ θα έλεγε κανείς, πολύ δυνατό ανάποδα και γερό προπελλάκι πλώρα γιατί ο -καυτός- βοριάς που φυσάει στον Πειραιά το έσπρωχνε πρός το ντόκο. Βγήκε με ανάποδα από το λιμάνι λοιπόν, έκανε τη στροφή του κοντά στην κίτρινη και τώρα συνεχίζει για το σεπαρέσιο.
margaritis24 Posted September 18, 2020 Posted September 18, 2020 Ανοικτα της Παρου εχει ερθει για να αποφυγει το καιρο
proud_ionian Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 στο σαρωνικο με destination Taranto anchorage
Panagia Ekatontapiliani Posted November 10, 2020 Posted November 10, 2020 Αποβίβαση ασθενούς από του Κ/Ζ Celebrity Constelation στο Ναύπλιο Quote Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, το Λιμεναρχείο Ναυπλίου ότι το Κ/Ζ “CELEBRITY CONSTELATION” σημαίας Μάλτας, πρόκειται να προσεγγίσει τον οικείο λιμένα προκειμένου να αποβιβάσει 28χρονη αλλοδαπή ασθενή μέλος πληρώματος. Η ανωτέρω παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο εφημερεύον Νοσοκομείο Άργους, όπου και παραμένει για νοσηλεία. Expand
Nick the Greek Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 Αφού πήρε καύσιμα στην Augusta το πλοίο επιστρέφει για drifting νότια των Σπετσών. Πραγματικά αυτός ο παραλογισμός και τα χαμένα έσοδα για την οικονομία μας από τα πλοία που πάνε αλλού για πετρέλαια, είναι εξοργιστικός.
Panagia Ekatontapiliani Posted August 19, 2023 Posted August 19, 2023 Μετά τη περίοδο του κορωνοιου, ας το δούμε το Celebrity Constellation αρόδου στο αγκυροβόλιο της Μυκόνου.
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now