Panagia Ekatontapiliani Posted July 26, 2023 Posted July 26, 2023 (edited) Νομίζω ότι έχουν βγει και οι τουρμπίνες του Tera Jet για να πάνε για επισκευή στο εξωτερικό. Edited July 26, 2023 by proud_ionian quote
cyclades_shipping Posted July 26, 2023 Posted July 26, 2023 Για να βγαίνουν για επισκευή μηπως στο μέλλον τα ξαναδούμε σε ενεργό δράση τουλάχιστον το (Tera) ?
marioskef Posted July 26, 2023 Posted July 26, 2023 Το apri από και κλειεται... Στο τερα δεν είχε διαρρεύσει μέχρι τώρα κάποιο πρόβλημα στις τουρμπίνες... η θετική ανάγνωση θα ήταν ότι όντως γίνεται επισκευή στο τερα
cyclades_shipping Posted August 29, 2023 Posted August 29, 2023 γνωρίζει κάποιος,αν τελικά οι δυο gas turbines επισκευάζονται με σκοπό να τοποθετηθούν ξανά στο πλοίο ;
ManzoScorpio Posted August 29, 2023 Posted August 29, 2023 (edited) Λατρεύω αυτή την κατηγορία ταχύπλοων, τα ακολουθώ από το 1998 όταν μπήκαν σε υπηρεσία εδώ στην Ιταλία, ήρθα στην Ελλάδα το περασμένο καλοκαίρι για να ταξιδέψω ξανά στον Σκορπιό και φέτος πήρα μια μέρα άδεια από την παραλία για να πάω στο Ναυπηγείο Χαλκίδας να δεις τον Αιγόκερω μετά από 19 χρόνια. Ελπίζω να κάνω λάθος σε αυτό που λέω, με κάνει να κλαίω όταν το σκέφτομαι, αλλά κατά τη γνώμη μου από ότι έχω δει με τα μάτια μου, το πλοίο μπορεί να πάει μόνο προς Aliaga 😔 Ελπίζω σε ένα θαύμα από τον Μάριο. αλλά αμφιβάλλω ότι κάτι καλό θα συμβεί. Edited August 29, 2023 by proud_ionian quote
ManzoScorpio Posted September 6, 2023 Posted September 6, 2023 News about Capricorn? It's still there?
Panagia Ekatontapiliani Posted September 9, 2024 Posted September 9, 2024 Ένα βίντεο με πλάνα μέσα από το Apri, που φαίνεται αρκετά λεαλητημενο
giorgos_249 Posted September 9, 2024 Posted September 9, 2024 Kαι από γύρισμα που έγινε με εξαιρετικά νόμιμο και ακίνδυνο τρόπο βεβαίως 🤣🤣
SuperRunner Posted September 10, 2024 Posted September 10, 2024 Πάντως έχει συναγερμό και πάει να πει ότι το προσέχουν. Αλλά για ποιο λόγο δε πολυκατάλαβα. Αν και λεηλατημένο σκοπεύουν να το φτιάξουν;
ManzoScorpio Posted September 10, 2024 Posted September 10, 2024 Rivederlo adesso, dopo 20 anni dall'ultima volta che ci ho viaggiato, posso dire che la nave è "smontata" ma secondo me sarebbe perfettamente recuperabile. Ho visto fare degli ottimi lavori interni (ed esterni) alle navi da parte di Mario Seajets. Se solamente il prezzo dei carburanti non fosse alto ... O forse la mia è solamente un inutile speranza ..........
Petros P Posted September 10, 2024 Posted September 10, 2024 44 minutes ago, SuperRunner said: Πάντως έχει συναγερμό και πάει να πει ότι το προσέχουν. Αλλά για ποιο λόγο δε πολυκατάλαβα. Αν και λεηλατημένο σκοπεύουν να το φτιάξουν; Ε για να μη βρεθεί οπως ένα άλλο στην Augusta στο βυθό. Ειδικά οπως ειδαμε ειναι στο μηχανοστάσιο ,ένα sea valve να ανοίξεις και γειά σας. Αν και γενικά το συγκεκριμένο έχει καιχρόνια να βγεί απο το νερό να δεί κανείς τα βρεχαμενα του (μπορει να πεφτει και δυτης και να τα βλέπει )
margaritis24 Posted September 10, 2024 Posted September 10, 2024 το να παρεις 1 καθισμα απο μεσα δεν ειναι φθειρα αλλα να κανεις ζημια στη γεφυρα ειναι προβλημα
giorgos_249 Posted September 10, 2024 Posted September 10, 2024 (edited) Τι λέτε ρε παιδιά!! Άν ένα κάθισμα κάνει 500 ευρώ (τόσο κάνουν πάνω κάτω) και έχει 2000 τέτοια είναι ένα εκατομμύριο μόνο τα καθίσματα, χωρις τα άλλα υλικά κλπ!! Μην το υποτιμάτε!! Edited September 10, 2024 by giorgos_249
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ Posted September 10, 2024 Posted September 10, 2024 (edited) αρκετά κανιβαλισμένο Edited September 10, 2024 by proud_ionian quote
proud_ionian Posted September 13, 2024 Posted September 13, 2024 On 9/9/2024 at 7:43 PM, giorgos_249 said: Kαι από γύρισμα που έγινε με εξαιρετικά νόμιμο και ακίνδυνο τρόπο βεβαίως 🤣🤣 Ξεχειλίζει από νομιμότητα όλη η φάση. Σήμερα κατάφερα να δω το video με προσοχή. Αισθητήρες, συναγερμοί, φουσκωτοί, γενικώς ένα σκηνικό μεταξύ fort knox, μουσείου Βατικανού και entrapment, για να φυλάξουν ενα λεηλατημένο ταχύπλοο που έχει να ταξιδέψει από τότε που ο ΓΑΠ ήταν πρωθυπουργός.
hayabusagr Posted September 13, 2024 Posted September 13, 2024 δεν έχω ιδέα τι μπορεί να έχει απομείνει στο έρμο το μηχανοστάσιο του, αλλά πέρα από αυτό που λέει ο Πέτρος, αν σκεφτούμε ότι προφανώς το πλοίο είναι πηγή (ακριβών) ανταλλακτικών για τα άλλα του στόλου δεν μου κάνει εντύπωση που υπάρχει φύλαξη κλπ.
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ Posted September 17, 2024 Posted September 17, 2024 Νομίζω έχει κάπου γραφτεί εδώ Αποκτήθηκε προς κανιβαλισμό γιά ανταλλακτικά μάλλον μοναδικών γιά το αδελφό Ό,τι κάνει ο Μάριo κ με τόσα Incat που έχει μαζέψει στο ναυπηγείο,
Recommended Posts