Panagia Ekatontapiliani Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 Το Διονύσιος Σολωμός στο τέλος της εβδομάδας αναμένεται να σταματήσει δρομολόγια έτσι ώστε να έρθει στο Πειραιά, για να υποστεί μετασκευή.
Petros P Posted December 12, 2016 Posted December 12, 2016 Να υποθέσω μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει προς τα μέρη μας?
Panagia Ekatontapiliani Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Αυτή τη περίοδο στο πλοίο πρέπει να γίνονται ξηλωματα στο εσωτερικό του.
Petros P Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Αν ισχύει αυτο που ξέρω, 10 Ιανουαρίου θα ειναι Πειραιά,αρα λογικά Δευτέρα θα ξεκινησει
Petros P Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 Ακομα δεν έχει ξεκινήσει ,αλλα το ξήλωμα οσων θα αλλαχτούν σίγουρα συνεχίζεται . Έχει κανεις κανενα νεοτερο?
AQUA JEWEL Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 Η μετασκευή είναι απαιτητική και χρονοβόρα γι' αυτό θα πρέπει το πλοίο να έρθει σιγά σιγά προς τα πέριξ του Περάματος αν θέλουν να μην χάσουν το καλοκαίρι.
Panagia Ekatontapiliani Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 Ακόμα δεν ξέρω πότε θα έρθει το Σολωμος στο Πειραιά αλλά και αύριο να έρθει, προσωπική εκτίμηση μου είναι ότι πριν τον Ιούνιο δεν θα είναι έτοιμο το πλοίο.
Hastaroth Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 Οπότε μόλις και μετά βίας θα προλάβη "ολίγη" απ'την φετινή καλοκαιρινή περίοδο (άν υποθέσουμε ότι έχει ήδη φτάσει στο Πέ4ραμα,ότι έχουν ήδη ανέβει επάνω τα συνεργεία και έχουν στρωθεί στην δουλειά).Απ'ό,τι είδα στό σχεδιάγραμμα που έχει αναρτηθεί στο shipfriends,είναι ούκ ολίγη δουλειά που πρέπει να γίνη.
pathfinder Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 εκεινο το "υπηρεσιακοι ταχυτητα" στην περιγραφη είναι "ολα τα λεφτα"
AQUA JEWEL Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Το ότι η εταιρεία έχει πραγματική πρόθεση να μετασκευάσει το πλοίο δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση, απ' τη στιγμή κιόλας που υπάρχει και η απόδειξη της ανάθεσης της αντίστοιχης μελέτης σε τεχνικό ναυπηγικό γραφείο. Μήπως όμως θέλησε με την συγκεκριμένη δημοσίευση της μετασκευής να φρενάρει τις προθέσεις άλλων μνηστήρων που ίσως να σκέπτονταν την δρομολόγηση κάποιου πλοίου τους στη γραμμή των Δυτικών Κυκλάδων; Δηλαδή θέλω να πω ότι μήπως δείχνοντας την έμπρακτη πρόθεσή της να δρομολογήσει τον Σολωμό κατάφερε να αναχαιτίσει τυχόν ανταγωνιστές; Γιατί άλλο να έρθεις να ανταγωνιστείς Κοραή & Κάλβο και άλλο Σολωμό & Κοραή. Έτσι μήπως τσίμπησαν το δόλωμα οι τυχόν ανταγωνιστές και τώρα η εταιρεία επαναπαυμένη βγάλει άλλο ένα καλοκαίρι με Κοραή & Κάλβο, μεταφέροντας την μετασκευή για του χρόνου ???
Petros P Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Η καθυστέρηση προμηνύει κάτι τέτοιο,αλλα απο την άλλη έχω ακούσει "ξηλώνεται" το πλοίο εντός ..
Panagia Ekatontapiliani Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Η μετασκευη του πλοίου θα γίνει φέτος στο Πέραμα, οπως γίνεται και η εσωτερική του ανακαίνιση (ξενοδοχειακό) στη Ζάκυνθο αυτή τη περίοδο. Τώρα εάν θα βάλουν το Σολωμο το καλοκαίρι στις Δυτικές ή στο Ιόνιο, μπορεί να αλλάξει απόψεις η εταιρεία του μέχρι το καλοκαίρι.
georgekaravia Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 Απο ότι ακουσα έχουν ξηλώσει όλα τα σαλόνια στο πλοίο και κάνουν προεκτάσεις,θα βάλουν αεροπορικές θέσεις κλπ.....λένε επίσης οτι κάθε καμπίνα θα έχει δικό της μπάνιο....επίσης στην ανακοίνωση για τακτικές δρομολογήσεις,η ΑΝΜΕΖ έχει κάνει αίτηση για τον Σολωμό στην Γραμμή Πειραιάς-Κύθνος-Σέριφος-Σίφνος-Κίμωλο-Μήλος,και αίτηση για δρομολόγηση του Κάλβου στην γραμμή Κυλλήνη-Ζακυνθος και Κυλλήνη-Πόρος...........Και τέλος το κλασσικό που ακούγετε πως οταν τελειώσε με τα εσωτερικά θα έρθει Πέραμα να βάλει πλώρη.....Ο χρόνος θα δείξει....μακάρι να έρθει δυτικές μαζίμε Κοραή....αν είναι έτσι όπως λένε οτι θα γίνει θα είναι καλύτερα πιστεύω.
proud_ionian Posted February 8, 2017 Author Posted February 8, 2017 για τις δηλωσεις ετσι ειναι, για τα υπολοιπα θα φανει
polmyt Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 7 hours ago, georgekaravia said: λένε επίσης οτι κάθε καμπίνα θα έχει δικό της μπάνιο Καλα,αλλοιμονο το 2017 να μην ειχε η κάθε καμπινα το δικο της μπανιο
Strofades Posted February 17, 2017 Posted February 17, 2017 Από ότι είδα έχουν ξυλώσει ακόμη και παγκάκια στο ανοικτό κατάστρωμα, λέτε να το δούμε ala fior di levante με καναπέδες;
georgekaravia Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 Δέν νομίζω....μάλλον για κλείσιμο του συγκεκριμένου ντέκ και εκμετάλευση του για εσωτερικό χώρο το βλέπω.....αλλα μακάρι να γίνει και αυτό με τους καναπέδες...όμως προτεραιότητα έχει να αποκτήσει μεγαλύτερη χωρητικότητα το πλοίο.............Αλλα έτσι όπως το πάνε δέν το βλέπω να προλαβαίνει τον Ιούνιο...........Μακάρι να είχαμε κάποια φωτό του απο την Ζάκυνθο όπως είναι σήμερα
Ariadne Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 Καλά, το πλοίο χωράει κοντά 1.000 άτομα. Πόσο πιο πολλούς να πάρει;
Neptune Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 Αμα το καλοκαιρι δε μπορει να παρει 1500+ δεν θα κανει τιποτα
Panagia Ekatontapiliani Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 1500 άτομα για το συγκεκριμένο γκαράζ θα ήταν για κάποια άλλη γραμμή εκτός Δυτικων Κυκλάδων. Εδώ το καλοκαίρι δεν χτυπάει εύκολα πρωτόκολλο (λιγότερο από 1000 άτομα) το Αδαμαντιος Κοραής που είναι στη γραμμή!!
proud_ionian Posted February 19, 2017 Author Posted February 19, 2017 περα απο κλεισιμο πλωρης, φρεσκαρισμα εσωτερικων χωρων και εναρμονιση με τα ισχυοντα για το μεςο υψος κυματος στο αιγαιο, δε θελει κατι αλλο. κατα τι γνωμη μου παντα. σε λιγο θα μας πουν οτι στις δυτικες θελουν 3000, ατομα πρωτοκολλο.
georgekaravia Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 Αλλό εννοούσα....δικό μου λάθος...για τις αεροπορικές θέσεις ήθελα να πω απο σαλόνια είναι εντάξει...αλλα και πάλι καλύτερος θα είναι είχα γνωστους που έφυγαν με τον Κάλβο 12 η ώρα το βράδυ απο την Μήλο και φτάσανε στον Πειραιά 4 το πρωί ενώ είχαν κοιμηθεί σε καναπέδες μαζί με άλλα τόσα άτομα.....Ένα πλοίο με 2 Σαλόνια,Αεροπορικές θέσεις 19 μίλια δρόμο και 30 κρεβάτια φαίνετε να είναι ότι πρεπει για εμάς κατα την δικιά μου γνώμη
Petros P Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 Στα πιο βασικά,πότε θα ανέβει? Να υποθέσουμε πως ολα τα εσωτερικά έγιναν/γινονται στο Ζάντε και απλά εδω θα ερθει να ΄μπεί η πλώρη ?
Recommended Posts