Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

• Replies 539
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)
On 4/1/2023 at 1:57 AM, wysiwid said:

Ιούνιο - Σεπ 2023 το Εξπρες Σκιάθος θα εκτελεί 4 δρομολόγια την εβδομάδα απο Μαντούδι για τα νησια μας

Αυτό σημαίνει τέλος Πρωτέα?

Edited by proud_ionian
μεταφορα
Posted (edited)

Δηλαδη ο Πρωτεας φεύγει απο Σποράδες; Μακαρι νατο δουμε στο Σαρωνικο...

Edited by Nick the Greek
Posted

ο Πρωτέας ανεξάρτητα απο το τι θα κάνει η αλλη εταιρία θα πρέπει να προσπεράσει τον Σκόπελο της αλλαγής νηογνώμονα και να βρει και θέση δεξαμενισμού … μεχρι τελος του μήνα

Posted

Σχετικά με το θέμα του δεξαμενισμού αυτό έχει λυθεί, μιας και θα δεξαμενιστεί στου Βασιλειάδη από 18 έως 24 Απριλίου.

Posted (edited)

Για να ελεγχθεί απο τον νηογνωμονα και να επαναλάβει δεξαμενισμό για τις πιθανες παρατηρησεις οπως το Αγιος  Νεκτάριος ή μια και καλή ;

Edited by Nick the Greek
  • 3 weeks later...
Posted

Τελικά σήμερα ανέβηκε στην μεγάλη δεξαμενή του Βασιλειάδη όπου θα δεξαμνιστεί από τις 20/4 έως τις 26/4

• 2 weeks later...
Posted

Το Πρωτεύς ολοκλήρωσε σήμερα τον δεξαμενισμό του και επέστρεψε στο ναυπηγείο του Μπεκρή. Νομίζω ότι θα χρειαστεί να ξανά δεξαμενιστει, οπότε βάση των διαθέσιμων ημερομηνιών στον ΟΛΠ δεν υπάρχει κενό μέχρι τα μέσα Ιουνίου.

• 2 weeks later...
Posted
On 4/29/2023 at 1:15 AM, Panagia Ekatontapiliani said:

Νομίζω ότι θα χρειαστεί να ξανά δεξαμενιστει, οπότε βάση των διαθέσιμων ημερομηνιών στον ΟΛΠ δεν υπάρχει κενό μέχρι τα μέσα Ιουνίου.

Αναμενόμενο το κατέβασμα τών δρομολογίων του Πρωτεύς μέχρι τα μέσα Ιουνίου.

• 3 weeks later...
Posted

Ισχύει ότι έχει λήξει η άδεια του; Κάτι άκουσα ότι έχει φύγει όλο το προσωπικό, μέχρι και ο καπετάνιος.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Υποθετικά μιλώντας,αν και το βλέπω αμφίβολο. Θα υπήρχε περίπτωση για ναύλωση ή και πώληση σε καμιά Δωδεκανήσος; Ακουγεται εδώ και καιρό ότι ψάχνει πλοίο και το χρώμα είναι αρκετά παρόμοιο..

Posted

Ας δούμε τον Πρωτέα με τα νέα του χρώματα στην δεξαμενή! Κατά την γνώμη μου ίσως ήταν καλύτερο να βαφτεί όλο μπλε, ωστόσο ιδιαίτερο το σχέδιο και σίγουρα ξεχωρίζει πολύ περισσότερο από πρίν!

Posted

Μου φέρνει λίγο πλοίο από Φιλιππίνες όπως βάφτηκε... παρόλα αυτά σίγουρα μεγάλη βελτίωση και πολύ πιο προσεγμένη σχεδίαση σε σχέση με τη προηγούμενη...

Thumbs Up ANES