.voyager Posted April 9, 2019 Posted April 9, 2019 Πράγματι, στις προηγούμενες αλλά πρόσφατος φώτος την έχει. Να έφυγε με τον αέρα;
Panagia Ekatontapiliani Posted April 24, 2019 Posted April 24, 2019 Ένα βίντεο από το Θεόφιλο στη ντανα
Panagia Ekatontapiliani Posted July 29, 2019 Posted July 29, 2019 Ξεκινάνε οι διαδικασίες για τη προκήρυξη ανοιχτού πλειοδοτικού διαγωνισμού για την απομάκρυνση του Θεόφιλος.
JTEDimandix Posted July 31, 2019 Posted July 31, 2019 (edited) Από το υπουργείο (Απ' ότι φαίνεται.)😉 Edited July 31, 2019 by proud_ionian τεχ βοηθεια
Panagia Ekatontapiliani Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 Το Θεόφιλος βγαίνει σε πλειστηριασμό στις 11 Σεπτεμβρίου με τιμή εκκίνησης της 120.000,00€, αλλά κατόπιν απόφασης ασφαλιστικών μέτρων ο πλειστηριασμός αναβάλλεται μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου ΝΕΛ ΘΕΟΦΙΛΟΣ.pdf
proud_ionian Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 άρα ο Θεόφιλος και τα αλλα νελοπλοια, ΔΕΝ βγαινουν σε πλειστηριασμό στις 11.9 αλλα στις 11.12 το νωριτερο
Petros P Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 Δεν νομίζω να βγουν και ποτε αφου ολους τους ανακόπτουν
proud_ionian Posted September 9, 2019 Posted September 9, 2019 @Petros P οι πλειστηριασμοί των 5 νελοβαπορων (μυτιληνη, Θεόφιλος, ταξιάρχης, Αίολος Ι & ΙΙ) που εβαλε χτες ο @Panagia Ekatontapiliani, δεν ειναι απο τη ΔΑΛ, με τη διαδικασία των ναυαγίων. γινονται με επίσπευση δυο ναυτικών που εχουν φαει συνολικό φέσι 40 ροζουλιά (€20.000). η νελ πηρε αναστολή υπο την προϋποθεση να καταβάλει το 1/4 του κεφαλαίου (€5.000) + έξοδα κλπ. αν διαβάστε τα προγράμματα των πλειστηριασμών, θα δειτε οτι εκτος απο τα θηριώδη τραπεζικά βάρη, εχουν πανω τους κατασχέσεις απο ναυτικούς και μικροπρομηθευτες και μεγαλες οφειλές σε δημόσιο, ΟΛΠ και Ν.Α.Τ. οι όροι της αναστολής ευνοούν τους επισπεύδοντες, γιατι θα παρουν γκαφρά. η κατασταση και των 5 πλοιων περιγράφεται με μελανά χρωματα.
gtogias Posted September 23, 2019 Posted September 23, 2019 Ήρθε η ώρα του Τεό? Διακήρυξη 01/2019 για την εκποίηση και απομάκρυνση επικίνδυνου και επιβλαβούς πλοίου από τη θαλάσσια περιοχή αρμοδιότητας της λιμενικής αρχής Ελευσίνας.
Panagia Ekatontapiliani Posted September 23, 2019 Posted September 23, 2019 Με κόστος 1.938.546€, μάλλον βλέπω να μένει άγονος ο διαγωνισμός!!
Nick the Greek Posted September 25, 2019 Posted September 25, 2019 Θεόφιλάρα μου σε αγαπώ, όπου είσαι θα σ' ακολουθώωωωω Μαζί σου Τέοοοοο, θα τρελαθώωωωω, Θεοφιλάραααα, για σένα ζώωωωωω Δανείζομαι το σύνθημα του Συνδέσμου Φίλων Αιολικού Αθήνας για να προλογίσω τα 2 βιντεάκια που μόλις ανέβηκαν. Αναχώρηση Θεοφιλάρας από τον Πειραιά με την πλώρη μέσα στον Ηετίωνα. Ελπίζω να ικανοποιήσει τους μουτζαχεντίν που τους λείπει το πλοίο και η φόρτωσή του. Είμαι είς εξ' αυτών.
Power_Jet Posted September 30, 2019 Posted September 30, 2019 Είμαι καινούργιος στο Shipfriends και θα κάνω μια ερώτηση που η απάντηση 90% μάλλον θα είναι ναι. Στον Selim πάει; Και αν ναι πότε;
kerkini Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 Απόφαση αναστολής του ανοιχτού πλειοδοτικού διαγωνισμού εκποίησης Quote Αναστολή μέχρι νεωτέρας της ανωτέρω (γ) διακήρυξης της Υπηρεσίας μας, διότι σύμφωνα με την (δ) όμοια το Ε/Γ- Ο/Γ ΘΕΟΦΙΛΟΣ Ν.ΜΥΤ.35 κατακυρώθηκε στην ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΑΝΩΝΥΜΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΟΤΟΥ Α.Ε.».
proud_ionian Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 η ΑΝΕΝ πηρε το Θεοφιλο αλλος ενας Λαζαρος JFC
bigman Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 Αυτό δεν νομίζω ότι το περίμενε κανείς😮περιμένω να δω πως θα αξιοποιηθεί
kyr1 Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 😲Ποιος ήρθε ;; Και προτίμησε η ΑΝΕΝ να πάρει το Θεοφιλέστατο αντί πχ τον Ταξ ή το Μυτιλήνη ; Θα αξιοποιηθεί ή είναι κανένα κόλπο για να πάρει απλώς παράτα η παραμονή στη ντάνα μέχρι το τέλος ;;
MILTIADIS Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 16 minutes ago, bigman said: Αυτό δεν νομίζω ότι το περίμενε κανείς Διαβαζετε shipfriends
Panagia Ekatontapiliani Posted October 30, 2019 Posted October 30, 2019 Το τίμημα για την απόκτηση του Θεόφιλος είναι μόλις 380.000 ευρώ. Βέβαια θα τον ακολουθήσουν τα χρέη προς το ΝΑΤ.
proud_ionian Posted October 30, 2019 Posted October 30, 2019 ποσες ειναι η απαιτησεις του ΝΑΤ που βαραινουν το καραβι;
Petros P Posted October 30, 2019 Posted October 30, 2019 Επειδή εχω ανεβεί στο πλοιο προ μηνός απέχει πολυ η μηχανή του απο το να θεωρείται αξιόμαχη . Όσον αφορά το Νατ , κάποια εκατομμύρια ευρώ . Για αυτο δεν ακουμπάει κανεις τα ΝΕΛοπλοια
George...f Posted October 30, 2019 Posted October 30, 2019 Δεν βρίσκω λογική για την αγορά αυτή. Ίσως μόνο την μεταπώληση σε σκραπ και το κέρδος από αυτήν. Θα μπορούσε αν οντως έψαχνε ένα πλοίο η ΑΝΕΝ να αγόραζε κάποιο άλλο, λιγότερο ταλαιπωρημένο. Αν σκεφτούμε το παρελθόν του πλοίου, τα τελευταία του χρόνια στην ενεργό δράση, τα χρόνια του παροπλισμού του σε Δραπετσωνα και ντανα συν τα χρέη προς ΝΑΤ και τρίτους, για μένα δεν βγάζει λογική σαν επένδυση.
Recommended Posts