Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted

Σύμφωνα με το equasis, το νέο όνομα του πλοίου είναι ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Registered Owner η εταιρεία Resbet Ltd, με έδρα στην Λευκωσία - Κύπρο, και διεύθυνση την ίδια ακριβώς με τον Registered Owner του ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ VI. 

• polmyt changed the title to Άγιος Νικόλαος (ΙΜΟ 5358646)
Posted (edited)

Θα την δούμε η όχι την παντοφλίτσα στη Θασο μαζί με το Καπετάν Βαγγέλης Κ η όχι ;;

Edited by pVasileios
Posted

Απ ό,τι μου είπε καπετάνιος ( και τον ευχαριστώ ) εφόσον πήρε σημαία πήρε και άδεια τώρα αν θα δρομολογηθει παίζεται , όσον αναφορά για το ΚΑΠΕΤΑΝ ΒΑΓΓΕΛΗΣ Κ φίλη μου από το λημεναρχείο μου είπε ότι θα ανέβει κατά τον Φεβρουάριο .

• 5 months later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...
Posted

Απ' ό,τι βλέπω τοποθετήθηκαν καθήσματα , ένα κρένι από πίσω , και επίσης έχει και μία δεξαμενή που την βλεπω και στο ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ και ήθελα να ρωτήσω τι είναι ;

Posted

Το κρένι είναι για την σωσίβια λέμβο που τοποθετήθηκε στην κόντρα γέφυρα. Η δεξαμενή πρέπει να είναι για πόσιμο νερό, όπως είναι και στο Άγιος Αθανάσιος.

• 3 months later...
Posted

Αυτο ειναι το παλιο Αγ. Νικολαος της Αιγινας ; 1960-1965; Κι αν ναι τοτε δεν υπηρξε ποτε παντοφλα Αγ. Νεκταριος το λεω γιατι την εχω δει σε βιντεακι στο youtube αλλα και φωτογραφιες στο Οδος Αιγινης της εποχης.

Posted

Όχι βέβαια, καμία σχέση. Το όνομα ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ το πήρε πρόσφατα, αν διαβάσεις τον τίτλο του θέματος θα δεις τα προηγούμενα ονόματα του. Όσον αφορά το ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. 

Posted

Ευχαριστω απο την χρονολογια 1959 μου φανηκε περιεργο οσο για το Αγ.Νεκταριος δεν νομιζω να υπηρχε ποτε στην Αιγινα 1960-1965 τετοια παντοφλα σιγουρα υπηρχε Αγ Νικολαος .

• 2 weeks later...
Posted

Το βρηκα στο youtube απο το 1:04 μεχρι το 1:12 βλεπουμε μια μικρη παντοφλα με το ονομα ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ .

Posted (edited)

Πολύ σωστά φίλτατε @polmyt. Καταπληκτική ανακάλυψη, είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το πλοίο ως ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, είτε σε φώτο είτε σε βίντεο στην πρώτη του γραμμή, Πειραιά - Αίγινας, πριν ανέβει στην Θάσο. 

Edited by polmyt
  • 2 weeks later...