ΟΡΕΣΤΗΣ Σ Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 Έτσι πιστέυω ; αλλά να δούμε αν θα το κάνει μετατροπές όπως το ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted December 26, 2023 Posted December 26, 2023 Σύμφωνα με το equasis, το νέο όνομα του πλοίου είναι ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ. Registered Owner η εταιρεία Resbet Ltd, με έδρα στην Λευκωσία - Κύπρο, και διεύθυνση την ίδια ακριβώς με τον Registered Owner του ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ VI.
ΟΡΕΣΤΗΣ Σ Posted December 26, 2023 Posted December 26, 2023 Σε αυτο το δημοσίευμα αναφέρει ότι σήμφωνα με φήμες δυσκολεύεται να πάρει πιστωποιήσεις . Πόσο δύσκολο είναι να πάρει πιστωποιήσεις με τα δεδομένα για τα οποία προορίζεται ;
pVasileios Posted January 3, 2024 Posted January 3, 2024 (edited) Θα την δούμε η όχι την παντοφλίτσα στη Θασο μαζί με το Καπετάν Βαγγέλης Κ η όχι ;; Edited January 3, 2024 by pVasileios
ΟΡΕΣΤΗΣ Σ Posted January 3, 2024 Posted January 3, 2024 Απ ό,τι μου είπε καπετάνιος ( και τον ευχαριστώ ) εφόσον πήρε σημαία πήρε και άδεια τώρα αν θα δρομολογηθει παίζεται , όσον αναφορά για το ΚΑΠΕΤΑΝ ΒΑΓΓΕΛΗΣ Κ φίλη μου από το λημεναρχείο μου είπε ότι θα ανέβει κατά τον Φεβρουάριο .
Panagia Ekatontapiliani Posted June 9, 2024 Author Posted June 9, 2024 Το Άγιος Νικόλαος παραμένει ακόμα στο ναυπηγείο του Μπεκρή και βλέπουμε ότι έχει ξυστεί ο καθρέπτης του.
Panagia Ekatontapiliani Posted October 22, 2024 Author Posted October 22, 2024 Το Άγιος Νικόλαος δείχνει εξωτερικά πανέτοιμο, να δούμε πότε θα ανέβει στην Θάσο για να πραγματοποιήσει δρομολόγια!!!
ΟΡΕΣΤΗΣ Σ Posted October 24, 2024 Posted October 24, 2024 Απ' ό,τι βλέπω τοποθετήθηκαν καθήσματα , ένα κρένι από πίσω , και επίσης έχει και μία δεξαμενή που την βλεπω και στο ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ και ήθελα να ρωτήσω τι είναι ;
Panagia Ekatontapiliani Posted October 24, 2024 Author Posted October 24, 2024 Το κρένι είναι για την σωσίβια λέμβο που τοποθετήθηκε στην κόντρα γέφυρα. Η δεξαμενή πρέπει να είναι για πόσιμο νερό, όπως είναι και στο Άγιος Αθανάσιος.
pVasileios Posted October 29, 2024 Posted October 29, 2024 ξερουμε ποτε θα ανηφορισει και αυτο και το Αγιος Γερασιμος ΙΙ για Θασο?
aegina Posted February 24 Posted February 24 Αυτο ειναι το παλιο Αγ. Νικολαος της Αιγινας ; 1960-1965; Κι αν ναι τοτε δεν υπηρξε ποτε παντοφλα Αγ. Νεκταριος το λεω γιατι την εχω δει σε βιντεακι στο youtube αλλα και φωτογραφιες στο Οδος Αιγινης της εποχης.
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted February 24 Posted February 24 Όχι βέβαια, καμία σχέση. Το όνομα ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ το πήρε πρόσφατα, αν διαβάσεις τον τίτλο του θέματος θα δεις τα προηγούμενα ονόματα του. Όσον αφορά το ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.
aegina Posted February 24 Posted February 24 Ευχαριστω απο την χρονολογια 1959 μου φανηκε περιεργο οσο για το Αγ.Νεκταριος δεν νομιζω να υπηρχε ποτε στην Αιγινα 1960-1965 τετοια παντοφλα σιγουρα υπηρχε Αγ Νικολαος .
aegina Posted March 5 Posted March 5 Το βρηκα στο youtube απο το 1:04 μεχρι το 1:12 βλεπουμε μια μικρη παντοφλα με το ονομα ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ .
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted March 5 Posted March 5 (edited) Πολύ σωστά φίλτατε @polmyt. Καταπληκτική ανακάλυψη, είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το πλοίο ως ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, είτε σε φώτο είτε σε βίντεο στην πρώτη του γραμμή, Πειραιά - Αίγινας, πριν ανέβει στην Θάσο. Edited March 5 by polmyt
pVasileios Posted March 21 Posted March 21 (edited) https://www.go-shipping.net/ships/landing-crafts/go-0193 Αξίζει μια ματιά Edited March 21 by pVasileios
Recommended Posts