Superfast VI Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Ta Savvata exi allaksi tin ora anaxorisis tou apo Mykono me nea ora stis 15.00. Etsi kopike ke to topiko tis Androu tin idia mera. Afto egine gia na eksipiretei kalytera ta one-day trips pou kanoun ta groups gia Tino (anaxorisi stis 16.00) i exoume Theologos effect?
Earl Granville Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Σήμερα έκανε και γυμνάσιο εγκατάλειψης στην Μύκονο με καθαιρεση όλων των λεμβών. Σαββάτα αν δεν κάνω λάθος δεν είχε τοπικό για Άνδρο.Μόνο Παρασκευή και Κυριακή.
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Σημερινή αναχώρηση από Ραφήνα. Sorry για την ποιότητα (είμαι και φωτογράφος τρομάρα μου), αλλά ήταν κόντρα ο ήλιος.
George Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Και οι πελεκάνοι έμειναν με ανοιχτό ράμφος όταν την ώρα που το ΣΟΥΠΕΡΦΕΡΡΥ αδυνατούσε να δέσει και στο έξω λιμάνι και στον μεγάλο μώλο του μέσα η ΠΟΠΑΡΑ έφυγε κάπως έτσι... Αυτό το πλοίο δεν υπάρχει μία φορά που να μην σου κεντρίσει το ενδιαφέρον...
George Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Σήμερα έκανε και γυμνάσιο εγκατάλειψης στην Μύκονο με καθαιρεση όλων των λεμβών. Για να πάρουμε λίγο μυρωδιά λοιπόν
jim Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Σάββατο σήμερα και η ποπη έφτασε στην Τήνο πριν το AQUA JEWEL που έφυγε από ραφήνα 0720 αντί 0735 της Πηνελόπης
A 377 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Ταξιδάκι πριν λίγες μέρες με την ΠΟΠΗ και δεν χρειάζεται πολύ σκέψη, βλέποντας κανείς το ξενοδοχειακό κομμάτι του πλοίου, γιατί η έλευση του ΘΕΟΛΟΓΟΣ έχει επηρεάσει την φετινή κίνηση του πλοίου περισσότερο από το SUPERFERRY και AQUA. Είναι αρκετά πίσω ξενοδοχειακά από άλλα 3 της γραμμής, με δύσκολη πρόσβαση στο κυρίως κατάστρωμα και με κλιματισμό που υπολειτουργεί. Για μένα το «έγκλημα» ήταν η ανακαίνιση του πλωριού σαλονιού. Τελείως εκτός κλίματος. Βέβαια τόσα χρόνια που υπηρετεί με αξιοπρέπεια την γραμμή, ο κόσμος που το εμπιστεύτηκε, σήμερα του «γυρνάει» την πλάτη. Ίσως αυτά είναι μηνύματα που πρέπει πρώτα να διαβαστούν από τους εφοπλιστές. Κορυφαία στιγμή στην Ραφήνα πριν την αναχώρηση όπου από τα μεγάφωνα ακούστηκε το εξής: «Ο ναύτης ο Τάσος και το τζόβενο το ένα(?) να κατέβουν αμέσως στο γκαράζ»…..Δράστης ο καπετάνιος μας… .
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 ΑΠΟΡΙΑ ..... Το Μπαρ στο καταστρωμα της Ποπαρας γιατι μετα την Ανδρο κλεινη ? Το πλοιο και μετα απο Ανδρο συνεχισε να εχει κοσμο αρκετο Δεν πινουν καφε μετα την Ανδρο , απαγορευεται ..........
harlek Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Προς στιγμήν, νόμισα ότι δεν θα σταματήσει στην Τήνο!...
giorgosz Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Ταξίδεψα πρόσφατα με το πλοίο. Σε σχέση με πέρυσι δεν υπάρχει καμία διαφορά στο ξενοδοχειακό κομμάτι του (που να παρατήρησα τουλάχιστον), βέβαια, ήταν καθαρό, μέχρι που αποφάσισαν κάποιες κυρίες να φάνε στις 8 το πρωί μελιτζάνες!!! Στο πλωριό σαλόνι παρατήρησα έναν καναπέ του οποίου η πλάτη είναι υπό διάλυση. Όσο για τον κλιματισμό, θα συμφωνήσω με τον Α377. Γίνεται κάπως αισθητός στο πλωριό σαλόνι αλλά όσο πιο πίσω πάμε τόσο η θερμοκρασία ανεβαίνει.
ΓιάννηςΑ340 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Μια απορία για το ΠΗΝΕΛΟΠΗ Α. Τι είναι αυτά τα μεγάλα κουτιά που προεξέχουν από τις δυο μεριές πίσω πάνω;
Leo Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Φαντάζομαι εννοείς τα νέα συστήματα διάσωσης (τσουλήθρες) που είναι νέος κανονισμός.
ΓιάννηςΑ340 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Πάντως στις 12 Οκτωβρίου πήγα στην Τήνο και γύρισα στις 14 με το ΠΗΝΕΛΟΠΗ Α. Έγινα οπαδός του ,μαζί με το SUPERFERRY II του οποίου ήμουν οπαδός από πιο παλιά. Επειδή δεν έκανε τώρα τη γραμμή πήγα κι ήρθα με το ΠΗΝΕΛΟΠΗ Α. Πεντακάθαρο , υπέροχοι χώροι ,καλαίσθητα σαλόνια. Τέλειο. Στα σαλόνια αλλού είχε μεγάλα με πολλά τραπεζοκαθίσματα , κι αλλού είχε στα πλάγια μεμονωμένα τραπέζια και καρέκλες για ...μοναχικούς . Η μόνη παρατήρηση που έχω είναι οι ταουαλέτες πίσω που έχει που ήταν λίγο παλιές. Λίγο Πακιστάν θύμιζαν ή Ινδίες. Κι όχι σαν του SUPERFERRY II. Επίσης όταν έβαζε ανάποδα στα λιμάνια και ήμουν πίσω πάνω το έπιανε ένα τρέμουλο σαν κομπρεσέρ που ήταν αδύνατη η λήψη με την κάμερά μου .Ήταν σαν να ήμουν καβάλα σε ένα κομπρεσέρ. Και αυτή η πίσω τροχαλία στην τελευταία πίσω αριστερή βάρκα όλο χτύπαγε αδιάκοπα και έκανε μόνιμο θόρυβο σα γρι γρι. Κανένα από το πλήρωμα δεν τον ενόχλησε αυτό; Κατά τα άλλα άριστο και ευχάριστο στην αίσθηση. Θετικό φένγκ σούι έχει.
Leo Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Θετικό φένγκ σούι έχει. Μανιτζέβελο είναι Άρωμα κυρίας δεν έχει η Ποπάρα.. Πολύ καλά σχόλεια άκουσα κι από άλλους που την ταξίδεψαν πρόσφατα... Εγώ την άκουσα που σφύριξε σήμερα στη Ραφήνα, τώρα το βράδυ λίγο μετα τις 6.. αντριχίλαααα!!
gpap2006 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Την επομενη Κυριακη 10/2 δενει και η ΠΟΠΗ για τη δικη της ετησια. ξαναβγαινει στη Ραφηνα λιγο προ της Μ.Εβδομαδας.
Superferry II Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Παιδιά κάτι άσχετο χρονικά αλλά κοίταζα οτί υπάρχει εδώ μεσά για το ΠΗΝΕΛΟΠΗ Α (ωραίο καραβί αν και δεν εχω ταξιδέψει ποτέ) και εχώ μια απορία : Γιατί ο captain, κανεί μερικές φορές αυτή την αριστερή στροφή μεσα στο λιμάνι και μετά φεύγει?? Ενω με μια δεξία εχεί βγεί?
George Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Αν αναφέρεσαι σε αυτή εδώ μάλλον ήταν λίγο "εφετζίδικη" και πρέπει να έγινε μία και μοναδική φορά. Αν τώρα μιλάς για την συνηθισμένη έξοδο από το λιμάνι της Μυκόνου με την πρύμη, αυτό μάλλον μόνο ο ίδιος μπορεί να μας το εξηγήσει αν και όσο και να σου φανεί παράξενο τις περισσότερες φορές που το έχει κάνει έχει αρκετό αέρα... Δεν μπορώ να μπω περισσότερο σε θέματα καπεταναίων γιατί το πιθανότερο είναι πω καμιά... "ομορφιά".
Superferry II Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Ναι σε αυτή αναφερόμουν μαλλόν λιγό για "εφε" οπώς το είπες οσό για την αλλή που βγένει με την πρύμη υπαρχεί εξήγηση νομίζω , υπόθετω οτί αν φυσάει δυνατός βορίας ξεκινώντας για την δεξία στρόφη με την πολύ χαμηλή ταχύτητα που εχεί το πλοίο είναι πιθανό να το παρασερνεί ο αέρας και να μην στρίβει όσο χρειάζεται για να βγεί. εκδόχη δική μου είναι αυτή τώρα αν την είπα εγώ την "ομορφία"....καλή καρδία!
Earl Granville Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Την Κυριακή αναμένεται να σταματήσει το βαπόρι τα δρομολόγιά του και Δευτέρα πρωί αναμένεται να φανεί προς Πειραιά και όπου βρει θέση θα δέσει γιατί φέτος από ότι παρατηρούμε με τις θέσεις σε ΝΜΔ και Πέραμα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Το βαπόρι θα κάτσει 2 μήνες για την ετήσιά του και 10 του Απρίλη περίπου υπολογίζεται να επανακάμψει στην Ραφήνα.
Superferry II Posted February 10, 2008 Posted February 10, 2008 Εγκατέλειψε την Ραφήνα το ΠΗΝΕΛΟΠΗ Α και κατεβαίνει για Πειραιά το απογευματάκι λογικά θα είναι κάτω , λοιπόν όσοι πιστοί shipfriends προσέλθετε.
Earl Granville Posted February 10, 2008 Posted February 10, 2008 3 ωρίτσες είναι το Πειραιάς Ραφήνα.Ηταν προγραμματισμένο να φύγει αύριο στις 6 το πρωί αλλά τώρα με τα απαγορευτικά δεν εχει νόημα να κάθεται στην Ραφήνα και να το φυλάνε εξαιτίας του καιρού.
Earl Granville Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Σύμφωνα με τις ακτίνες Χ που διαπερνάν ακόμα και τις πιο ανθεκτικές λαμαρίνες ,στο βαπόρι γίνεται αρκετή δουλειά και ανακαίνηση των εσωτερικών του χώρων.
Panagia Ekatontapiliani Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Ανέβηκε πριν λίγο στη δεξαμενή του Βασιλειάδη το Πηνελόπη Α, όπου σύμφωνα με τα βιονικά αυτιά, θα γίνουν αρκετές δουλειές και στη δεξαμενή.
valencay Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 pantos, to vapori thelei poli douleia, mesa-exo.....
Recommended Posts