Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

• Replies 446
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Μαλλον θα το κανουν σαν πλατφορμα..μου ειχαν πει τα παιδια απο απεναντι ,πως θελουν να κανουν ενα πλοιο σαν 'πλατφορμα" για να διαλυσουν πιο ευκολα το antic που ειναι παραδιπλα..διαφορετικα δεν μ βγαζει νοημα.. 

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 10 months later...
Posted

Τι μου θύμησες!! Ταξίδι από Ρόδο για Μυτιλήνη είχαμε φύγει από Ρόδο στις 11 και φτάσαμε 16:30 το απόγευμα της άλλης μέρας! Στη Σάμο τα Canadair έκαναν βουτιές δίπλα στο καράβι επειδή είχε πάρει φωτιά στο νησί. 

Υ. Γ. Δεν έχω φάει ωραιότερα μπιφτέκια από εκείνα του Πηνελόπη μέχρι και σήμερα 😂

Posted (edited)

Τον χειμώνα του 2009, αναχώρηση στις 1000 Κυριακής από το Βαθύ με άφιξη στην Θεσσαλονίκη την Δευτέρα στις 1230. Μόνο 26μιση ώρες. Στα παραλειπόμενα του ταξιδιού το να στάζει νερά η οροφή της καμπίνας (έβρεχε) στο πάνω κρεβάτι ενώ κοιμόμουν στο κάτω, και η φόρτωση νταλίκας στην Μυτιλήνη με ζώντα ζώα (πρόβατα) στο άνω ανοικτό γκαράζ, ακριβώς κάτω από την πόρτα του μοναδικού σαλονιού. Μόλις την πόρτα την άνοιγε κάποιος, το σαλόνι μοσχομύριζε!!!

Στην επιστροφή, αναχώρηση από Καβάλα την Παρασκευή και ώρα 2300 και άφιξη στο Βαθύ το Σάββατο στις 2000, όπου διανυκτέρευε για να ξεκινήσει την επομένη πάλι για Θεσσαλονίκη.

Edited by SAMAINA
  • 2 years later...
  • 2 years later...
Posted

Σαν Flavia ήταν μια χαρά,ήταν πολύ ωραίο.Και τα σινιάλα αυτά με τις ρίγες του πήγαιναν.

Posted
3 hours ago, ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ said:

To πρώτο σύγχρονο ελληνόκτητο ro/pax

Είσαι σίγουρος? Σαν Πηνελόπη A ήρθε το 2000, ενω αυτο εδώ, ήρθε 6 χρόνια νωρίτερα,  το 1994

Posted

Πράγματι είχε γίνει πολύ ωραίο μετά την ανακατασκευή του, υπήρξα θαυμαστής του και προσπάθησα έστω και με τον τρόπο μου να το υποστηρίξω μεταφέροντας και διανέμοντας σε Ιταλικά ταξιδιωτικά πρακτορεία τα διαφημιστικά του φυλλάδια. Αμφιβάλλω όμως ως προς την Ελληνοκτησία του!

Posted

Και μενα σαν Flavia μου αρεσε πολυ. Το θυμαμαι και live στην Πατρα αν και πολυ μικρος τοτε.

Posted

Ανοιγμα με καταπελτακι για το πανω γκαραζ που χρησιμοποιουν οι αμπαλοι ευρωπαιοι για γρηγορη εκφορτωση.

Αν ηταν καλοι θα ξεφορτωναν απο τον πλωριο στον ιδιο χρονο 🤣

Posted
8 hours ago, marittimo said:

Πράγματι είχε γίνει πολύ ωραίο μετά την ανακατασκευή του, υπήρξα θαυμαστής του και προσπάθησα έστω και με τον τρόπο μου να το υποστηρίξω μεταφέροντας και διανέμοντας σε Ιταλικά ταξιδιωτικά πρακτορεία τα διαφημιστικά του φυλλάδια. Αμφιβάλλω όμως ως προς την Ελληνοκτησία του!

Πλοιοκτήτρια Αlliance Navigation,Πειραιάς Το ό,τι δεν ήταν ελληνόκτητο από που προκύπτει;;
Ο Τρανός ήταν αχυράνθρωπος;;

Posted

Και εγώ ξέρω για Ελληνική εταιρεία. Τώρα αν πχ. ο πράκτορας του Μπρίντιζι είχε δώσει ένα ποσό για να αγοραστεί το πλοίο και είχε ένα μικρό ποσοστό στην εταιρεία είναι άλλο θέμα