Panagia Ekatontapiliani Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 Το Ευτυχία Π έχει κοπεί στη μέση για να προστεθεί το τμήμα της επιμήκυνσης του στο ναυπηγείο του Φραντζή. Να δούμε πως ήταν εσωτερικά πριν ξεκινήσουν οι εργασίες για την νεκρανάσταση του. Το πλοίο έχει τρεις καταπέλτες στη πρύμη, όπου τα δυο είναι για τους επιβάτες με σκάλες για την επιβίβαση. Το γκαράζ του θα μπορεί να χωράει από δυο σειρές ΦΓ μέχρι το μέσο και πλώρα είναι πιο φαρδύ το γκαράζ του. Υπάρχει ένα κατάστρωμα για τους κοινοχρήστους χώρους των επιβατών και άλλο ένα κατάστρωμα που είναι το ανοικτό κατάστρωμα, οι χώροι του πληρώματος και η γέφυρα.
Z.Gk. Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 Εξαιρετικές οι τελευταίες φωτογραφίες που έβγαλες και μοιράστηκες, όπως πάντα, μαζί μας @Panagia Ekatontapiliani! Το σχήμα των παραθύρων της γέφυρας μου φαίνεται κάπως ιδιαίτερο, δεν θυμάμαι να το έχω ξαναδεί. Το αριστερό φουγάρο αναμένεται να είναι ψεύτικο; Γιατί το δεξί φαίνεται έτοιμο να υποδεχθεί τις απολήξεις, ενώ το αριστερό όχι. Εκτός και αν αυτό γίνει αργότερα. Σε κάθε περίπτωση, όπως έγραψα και σε προηγούμενο post, θα έχει ενδιαφέρον η μετασκευή του.
Panagia Ekatontapiliani Posted February 27, 2022 Posted February 27, 2022 Συνεχίζονται οι εργασίες της επιμήκυνσης στο Ευτυχία Π, όπου έχουν τοποθετηθεί η λαμαρίνα στο κατάστρωμα του γκαράζ και οι νομείς από κάτω του.
proud_ionian Posted February 27, 2022 Posted February 27, 2022 Άλλες λαμαρινοδουλειες στο hull δεν θα γίνουν;
mytilene Posted March 2, 2022 Posted March 2, 2022 Ερώτηση,το έχει η εταιρεία που έχει και τα JOY STAR - PANAGIA EVAGGELISTRIA?
Panagia Ekatontapiliani Posted March 2, 2022 Posted March 2, 2022 Το Joy Star ανήκει στην Joy Cruises και είναι ναυλωμένο στην εταιρεία που έχει το Ψαρά Γκλορυ και το Παναγία Ευαγγελίστρια. Το Ευτυχία Π είναι νέα αγορά της Joy Cruises.
nomikos Posted March 2, 2022 Posted March 2, 2022 Το ερώτημα είναι για που το προορίζουν.Για να χτυπήσουν ξανά την άγονη στα Διαπόντια που έχασαν από το Ευδοκία; Γιατί τόση μετασκευή,επιμήκυνση νεκρανάσταση κτλ για να γίνει ενα απλο τουριστικό ημερόπλοιο μου φαίνονται υπερβολικά. Πιστεύω πως ξεκάθαρα το περιορίζουν για να χτυπήσουν κάποια μικρή άγονη.Ή να το πουλήσουν σε κάποια εταιρεία που εξυπηρετεί ήδη μικρή άγονη και να βγάλουν κέρδος.Το δεύτερο όμως σενάριο το θεωρώ λιγότερο πιθανό.
mytilene Posted March 2, 2022 Posted March 2, 2022 Είδα πρόσφατα οτι έγινε σκάτζα JOY STAR με Παναγία Ευαγγελίστρια και νόμιζα οτι τα έχει ο ίδιος.
yannispsara Posted March 2, 2022 Posted March 2, 2022 (edited) 3 hours ago, mytilene said: Ερώτηση,το έχει η εταιρεία που έχει και τα JOY STAR - PANAGIA EVAGGELISTRIA? Το ναυλώνει νομίζω! Το είχε στείλει ΝΊΣΥΡΟ μέχρι να ετοιμαστεί το PANAGIA EVAGGELISTRIAτο οποίο έστειλε στα Ψαρά για την προηγούμενη αντικατάσταση του PSARA GLORY. Τώρα που το ξαναπήρε από Νίσυρο και το έβαλε Ψαρά - Χίο, ξεσηκώθηκαν οι άνθρωποι στην Νίσυρο και το ζήτησαν να πάει στην γραμμή του. Έτσι εμφανίστηκε στην γραμμή των Ψαρών....το Joy Star!!!! Edited March 2, 2022 by proud_ionian link
Panagia Ekatontapiliani Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 Συνεχίζονται οι εργασίες της επιμήκυνσης στο Ευτυχία Π, όπου έχουν τοποθετηθεί οι λαμαρίνες στο κατάστρωμα του γκαράζ και στο κατάστρωμα των επιβατών.
Power_Jet Posted July 5, 2022 Posted July 5, 2022 (edited) Δεν νομίζω ότι το πλοίο έχει IMO ακόμα, πάντως ο αριθμός που αναφέρεται στον τίτλο σίγουρα δεν είναι δικός του, αφού ανήκει στο αμφίπλωρο Θεομήτωρ!! 25 minutes ago, proud_ionian said: Σε τι φαση βρισκονται οι εργασιες; Έχω καιρό να ακούσω για πρόοδο των εργασιών του συγκεκριμένου είναι η αλήθεια... Έχουν σταματήσει τις εργασίες ή προχωράνε αργά και σιωπηλά...;; Επίσης ξέρουμε για τι γραμμές προορίζεται ή είναι πολύ νωρίς ακόμα;; Edited July 5, 2022 by Power_Jet
proud_ionian Posted July 5, 2022 Posted July 5, 2022 Λαθος δικο μου το ΙΜΟ. Ειδα που ειχε αναφερθει παραπανω. Δεν το εψαξα περισσοτερο. Ρωτησα για τις εργασιες, γιατι η εταιρια που φερεται να το μετασκευαζει, ναυλωσε τη μπανιερα.
proud_ionian Posted August 19, 2022 Posted August 19, 2022 Υπάρχει κάτι νεότερο; Έχουν ξαναρχίσει εργασίες;
Giorgiopat Posted September 18, 2022 Posted September 18, 2022 Καλησπερα σε ολους , Υπαρχει καποιος που να εχει τα GA με την επιμήκυνση? Επισης ξερει κανεις την κατασταση των εργασιων του?
Panagia Ekatontapiliani Posted November 21, 2022 Posted November 21, 2022 Οι εργασίες στο Ευτυχία Π συνεχίζονται κανονικά και όπως μπορούμε να δούμε αλλάζονται λαμαρίνες εξωτερικά στις μπάντες και έχει επεκταθεί το κατάστρωμα μέχρι τη πρύμη.
Panagia Ekatontapiliani Posted November 23, 2022 Posted November 23, 2022 Από το γκαράζ και κάτω αλλάζονται όλες οι λαμαρίνες του Ευτυχία Π.
Giorgiopat Posted November 30, 2022 Posted November 30, 2022 συμφωνα με δικα μου σχεδια χωρις τα σινιαλα ετσι διαδραματιζομαι το πλοιο με την επιμηκυνση.
Panagia Ekatontapiliani Posted December 18, 2022 Posted December 18, 2022 Μετά από ένα μήνα εξωτερικά δεν παρατήρησα καμία εξωτερική πρόοδος στις εργασίες του Ευτυχία Π.
proud_ionian Posted December 18, 2022 Posted December 18, 2022 Έχουμε εικόνα για που προορίζεται; Θα πάει στις γραμμές των Παξών;
Panagia Ekatontapiliani Posted December 18, 2022 Posted December 18, 2022 Όταν θα τελειώσει πιστεύω θα θεωρείται νεότευκτο οπότε θα υπερτερεί από τον ανταγωνισμό σε μια επιδοτούμενη γραμμή. Οπότε θα πόνταρα ότι θα ενδιαφερθούν για τη γραμμή στα Διαπόντια Νησιά.
Panagia Ekatontapiliani Posted February 20, 2023 Posted February 20, 2023 Μετά από 2 μήνες στο Ευτυχία Π δεν βλέπουμε κάποια εξωτερική αλλαγή στη πορεία της μετασκευής του.
Panagia Ekatontapiliani Posted April 29, 2023 Posted April 29, 2023 Οι εργασίες στο Ευτυχία Π φαίνεται σαν να έχουν σταματήσει.
spiroszante Posted April 29, 2023 Posted April 29, 2023 Για να έχουν σταματήσει όπως φαίνεται,λογικά δεν θα υπάρχουν άλλα λεφτά για να ολοκληρωθεί η μετασκευή του...
Recommended Posts