polmyt Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 (edited) Συγγνωμη αλλα η ΝΕΛ που κολαει;Νομιζω valencay οτι εισαι εκτος θεματος. Αν ειναι στην επομενη στραβη που κανει στις Κυκλαδες ο Παναγιωτακης,η Blue Star ή και γω δεν ξερω ποιος αλλος να πεταχτουμε να μιλησουμε για την ΠΟΠΗ,για τον Καπτα Μακη που εφυγε και τρωει φοντυ στο Λουγκανο ή και γω δεν ξερω για ποιον αλλοΕπειδη δηλαδη η ΝΕΛ τα εκανε να μην πω πως πρεπει να μην κρινουμε κανεναν αλλο και να μην λεμε οποιο στραβο θεωρουμε οτι κανει;Ρε συ Valencay εσυ θεωρεις οτι η BS χειριστικε σωστα την κατασταση γιατι αυτο ειναι στην τελικη το θεμα.Δεν ηξερε δηλαδη οτι το απαγορευτικο θα σπασει καποια στιγμη και το βαπορι θα εφευγε σημερα;Τοσο δυσκολο ηταν να βαλει το δρομολογιο στο συστημα και να κοψει και αλλα εισητηρια;Οπως για την καθε σαχλαμαρα οι εταιριες αλλαζουν τα δρομολογια θεωρω οτι θα μπορουσε να γινει ετσι και σημερα.ΝΕΛ θα ακυρωνε το δρομολογιο και θα το εκανε το βραδυ ή αυριο ή σε μια βδομαδα αλλα αυτο δεν εχει να κανει με το αν η BS επραξε σωστα ή αν θα μπορουσε να πραξει καλυτερα για να εξυπηρετησει τον κοσμο.Γιατι πρεπει να φταει για ολα η ΝΕΛ οπως καποτε για τα παντα εφταιγε ο ΟΤΕ Edited December 30, 2014 by polmyt
ΝΗΡΕΑΣ Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 ΥΓ:Πάντως εντελώς ''φιλικά'' αν σας ενοχλεί που κάποιος λέει κάτι αρνητικό για την εταιρεία -σας- πείτε το ρε παιδιά να μην γράφουμε τιποτα να είμαστε κομπλέ. Δε νομίζω ότι ενοχλείται κανένας μας...από την στιγμή που δεν είναι μέτοχος, εργαζόμενος ή συνεργάτης της Blue Star. Αλλά νομίζω ότι οι τυχόν διαφορές μεταξύ συνεργατών θα πρέπει να επιλύονται απευθείας και όχι μέσω αναρτήσεων στο οποιοδήποτε φόρουμ. Στη θέση σου θα έκανα τα παράπονά μου στην Blue Star, ενδεχομένως θα σταματούσα και την πρακτόρευσή της, ή δεν ξέρω και γω τι άλλο μπορεί να έκανα. Σίγουρα όμως δεν θα "έκραζα" δημοσίως -και μάλιστα συστηματικά- την εταιρεία που πουλάω στους πελάτες μου.
mytilene Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Καταρχήν ΔΕΝ έχει πεί κάποιος -και ΔΕΝ ξέρεις- αν είμαι πράκτορας ή επιβάτης,σε δεύτερη φάση ΔΕΝ πιστεύω να χαρακτηρίζεται ως -κράζω συστηματίκα- γράφωντας 2 - 3 φορές παράπονα για την εταιρεία. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ
margaritis24 Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 επειδη εχω μπερδευτει λιγακι!το πλοιο εφυγε στις 12.σωστα!επιβατες κ φορτηγα πηρε???αν ναι το ηξεραν η ειχαν ενημερωθει απο το λιμεναρχει σωστα!
George Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Έχουμε πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα κι εγώ απάντηση στο ερώτημά μου δεν πήρα οπότε ξαναρωτώ: Εφόσον μέχρι την ώρα που έφυγε ΔΕΝ υπήρχε περασμένο δρομολόγιο για σήμερα οπότε ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ να κοπούν εισιτήρια, ΠΟΙΟΣ και με ΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ είπε σε μη έχοντες εισιτήριο να κατέβουν και να ταξιδέψουν;
csst9728 Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 George, αυτο θα το ελεγε ο οποιοσδηποτε λογικος ανθρωπος (πρακτορας/επιβατης/λιμενικος/λιμενεργατης/καφετζης/ασχετος/σουλατσαδορος κ οτι αλλο θες) για μια λογικη εταιρεια. Το προφανες ειναι. Το παραλογο στην υποθεση ανηκει αποκλειστικα στην εταιρεια.
proud_ionian Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 csst ησουν στη χιο ή τη μυτιληνη; πως εισαι τοσο σιγουρος οτι η εταιρεια ειπε στον κοσμο να κατεβει να κοψει εισητηρια γιατι φευγει το πλοιο και δεν τους κατεβασε κανενας αλλος του λιμανιου, πιστευοντας οτι θα κοπουν εισητηρια προσωπικα εχω την ιδια απορια με τον george και δεν πιστευω οτι η εταρεια κατεβασε ανθρωπους που ΔΕΝ ειχαν εισητηριο, για μη προγραμματισμενο δρομολογιο, αλλα εχω την αισθηση οτι αλλοι το πηραν πανω τους και δεν τους βγκηκε ΥΓτο ξεχειλωσατε το θεμα
csst9728 Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Εγραψα πουθενα οτι το ειπε η εταιρεια; Γιατι μου βαζεις λογια που δεν ειπα; Γιατι μας φαινεται παραλογο να θελει να ταξιδεψει επιπλεον κοσμος μετα την αρση απαγορευτικου; Εδω κ δεκαετιες συμβαινει αυτο σε ολες τις γραμμες και ειναι λογικοτατο. Ο μονος παραλογισμος ειναι το να γινει το δρομολογιο και να μην περαστει στο συστημα (και να τον συνεχιζουμε λεγοντας πως φταινε ολοι οι αλλοι εκτος απ την εταιρεια) υγ: ναι, ξεχειλωσε ενα θεμα γιατι οταν η κουβεντα φτανει στον παραλογισμο "μεγαλων" εταιρειων πολλοι προτιμουν να παραλογιζονται υγ2: εσυ ησουν χιο ή μυτιληνη; εχεις ταξιδεψει μετα απο αρση απαγορευτικου απρογραμματιστα; (προσωπικα εγω το χω κανει διψηφιες φορες, με δικη μου πρωτοβουλια χωρις να με κατεβασει κανεις στο λιμανι και ποτε δεν υπηρξε το παραμικρο προβλημα - φυσικα και με την bs).
speedrunner Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Ρε παιδιά υπάρχουν επιβάτες που ήθελαν να ταξιδέψουν και επειδή δεν μπορούσαν να βγάλουν εισιτήριο δεν ταξίδεψαν??? Δεν νομίζω...!!!!
mytilene Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Είπα να μην ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ....αλλά αν θες φίλε SPEEDRUNNER σου τους στέλνω σε φώτο !!!
proud_ionian Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 υγ: ναι, ξεχειλωσε ενα θεμα γιατι οταν η κουβεντα φτανει στον παραλογισμο "μεγαλων" εταιρειων πολλοι προτιμουν να παραλογιζονται δεν εχουμε δωσει τετοια δικαιωματα δεκα χρονια csst. προσεχε λιγο τι λες ελαφρα τη καρδια. το ξεχειλωσε παει γενικως στο οτι φτασαμε να συζηταμε μεχρι και για το αιολις επειδη εγινε αυτη η ιστορια. απο εκει και περα οποιος ειναι πολυ μαγκας και θεωρει οτι εδω ειμαστε μελατοι, να παει στο fb της καθε εταιρειας και να τα πει σε οτι γλωσσα θελει με το ονοματακι του απο κατω
csst9728 Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 (edited) δεν εχουμε δωσει τετοια δικαιωματα δεκα χρονια csst.Παλι διαβαζεις λαθος: Δεν μιλησα για την τακτικη του φορουμ, αλλα για πολλους συνφορουμιτες οπου για αυτους ποτε δεν φταιει "μεγαλη" εταιρεια (πχ κοιτα παραδιπλα καποιες αποψεις). Edited December 30, 2014 by csst9728
ΕΥΔΟΞΟΣ Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 Εφυγε τα μεσάνυχτα με τη λήξη του απαγορευτικού (χωρις να έχει καταχωρημένο δρομολόγιο στο σύστημα κρατήσεων) και 'εφαγε' το σημερινό δρομολόγιο απο Πειραιά, το οποίο μεχρι χθες βράδυ τουλάχιστον εμφανιζόταν. Ολα αυτά βέβαια για τα φορτηγά, ουτως ωστε να μη συμπέσουν με τον Πελαγίτη.
gtogias Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 To Αριάδνη είχε φορτώσει από Δευτέρα, δεν είχε βγάλει ανεκτέλεστο το δρομολόγιο όπως οι άλλες εταιρείες, με τη λήξη έφυγε ως όφειλε. Δε βλέπω κάτι το περίεργο.
Blue Star Delos Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 Το δρομολόγιο υπήρχε στο σύστημα τουλάχιστον 2 ώρες πριν την αναχώρηση.
ΕΥΔΟΞΟΣ Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 Μεχρι τις 5 το απόγευμα χθες, το σύστημα κρατήσεων έδινε δρομολόγιο σήμερα Τετάρτη ωρα 21.00. Σήμερα το δρομολόγιο αυτό βγήκε ανεκτέλεστο. Απλως το μόνο που σκέφτηκα ειναι οτι ήθελαν να πάνε πρώτοι στη Χίο και στη Μυτιλήνη λόγω των φορτηγών και αναρωτιέμαι αυτοί που είχαν βγάλει εισιτήριο για σήμερα απο τον Πειραιά πως θα πάνε ;
gtogias Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 Δε νομίζω να τίθεται θέμα πρωτιάς μεταξύ των δυο πλοίων. Και σήμερα να έφευγε το Αριάδνη πάλι μαζί, με κάποια ώρα, διαφορά θα έφταναν. Για τους σημερινούς επιβάτες εκριμώ ότι θα φύγουν με το αυριανό.
margaritis24 Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 το ΜΥΚΟΝΟΣ παιρνει ακομα φορτηγα για χιο η τωρα που γυρισε το ΑΡΙΑΔΝΗ προτειμανε αυτο???
coyote Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Οταν το ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ φεύγει Τρίτη παίρνει φορτηγα για Χίο Μυτιλήνη γιατί τους δίνει την επιλογή ακόμα μιας ημέρας μέσα στην εβδομάδα, διαφορετική απο τις ήδη υπάρχουσες Δευτερα, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή. Στις αναχωρήσεις κάθε Παρασκευή δεν παίρνει καθώς προτιμούν το ΑΡΙΑΔΝΗ.
Xios Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Ανεκτέλεστο το σημερινό δρομολόγιο της ΑΡΙΑΔΝΗΣ από Πειραιά και το αυριανό από Μυτιλήνη και Χίο λόγω των επικρατουσών δυσμενέστερων των προβλεπομένων καιρικών συνθηκών(!) σύμφωνα με το δελτίο της εταιρίας. http://www.hellenicseaways.gr/index.php/hsw/deltia-typou/538-anektelesto-ariadni
Nikos_Chania Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 (edited) Δεν φαντάζομαι να υπάρχει έκπληξη για τον καιρό, άλλωστε απόψε δεν προβλέπονται λαδιές Edited February 5, 2015 by proud_ionian
Nikos_Chania Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 το blue star 2 που θα κανει χιο μυτιληνη To Blue Star 1 θα κάνει Χίο Μυτιλήνη
Nikos_Chania Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 (edited) Ανακοινώθηκαν τα δρομολογια 09-15/3 http://www.hellenicseaways.gr/files/dromologia/2015/0901_0103mykonos_gr.pdf Το ΑΡΙΑΔΝΗ πως γίνεται να φτάνει Πειραιά την Τετάρτη το βράδυ και την Πέμπτη το πρωί να έχει αναχώρηση από Μυτιλήνη; Edited March 5, 2015 by proud_ionian
Captain_Nionios Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Γιατι Τεταρτη βραδυ στις 21:00 εχει αναχωρηση για Χιο-Μυτιληνη αλλα δεν το εχουν βαλει στο pdf με τα δρομολογια. Παραληψη.
mytilene Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Κάνω μια αναδρομή στη ''κάτω βόλτα της γραμμής''!!! 10 χρόνια πρίν κάθε μέρα πλοίο.....γκρινιάζαμε γιατί ήταν παλιό και έκανε 12-13 ώρες. 5-6 χρόνια πρίν κόβεται στο Σαββατιάτικο από νησιά γκρίνια πάλι 3-4 χρόνια πρίν πάμε στο 4 φορές(ναι αλλά με ΠΑΤΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ) τη βδομάδα με 2 πρωινά γιατί έτσι γούσταραν οι εταιρείες...γκρίνια πάλι Τώρα μας ήρθε και τούτο(αρχικά για μια εβδομάδα) και έγινε το Χίο-Μυτιλήνη μέσω ικαροσαμιας!!! Περιμένω το επόμενο χάλι μας του τύπου: Όποτε γεμίσει το βαπόρι φεύγουμε
Recommended Posts