Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

• 2 months later...
  • 7 months later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 5 months later...
  • 1 year later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Το Θάσος ΙΙ μπήκε χθες στη μεγάλη δεξαμενή του Βασιλειάδη και θα μείνει μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου. Στα θέματα του ΣΑΣ στις 24 Φεβρουαρίου βλέπουμε ότι το Θάσος ΙΙ θα κάνει την έξτρα ακινησία 45 ήμερων, από τις 24/01/23 έως τις 09/03/23.

• 2 weeks later...
Posted

Το θασος ii επέστρεψε στην θασο και  χτες το μεσημέρι εφυγε για τον πρινο από  λιμενα  σήμερα στο λιμάνι του Πρινου το βάφουν έχουν αρχίσει να σβήνουν το ονομα του και τα σινιάλα του μήπως το πούλησε η Ανεθ ??

Posted

Δεν νομίζω να το πούλησε είναι δυνατό εργαλείο , ίσως θέλουν να το φρεσκάρουν . Εάν παρατηρήσουμε σε φωτογραφίες στο διαδίκτυο η λωρίδα κάτω από τη γέφυρα βάφτηκε πορτοκαλί .

Posted

Και του πάει έτσι .Αλλα μπορεί να το βάψουν όλο μπλε και το όνομα με τα σινιάλα του να είναι άσπρα θα ήθελα μια τέτοια αλλαγή σε όλα τα καράβια της Ανεθ 

Posted (edited)
On 3/8/2023 at 3:25 PM, ΟΡΕΣΤΗΣ Σ said:

Εάν παρατηρήσουμε σε φωτογραφίες στο διαδίκτυο η λωρίδα κάτω από τη γέφυρα βάφτηκε πορτοκαλί .

Που μπορούμε αυτές τις φωτογραφίες με τις αλλαγές??

Edited by proud_ionian
a long quote short
Posted

Εγώ δεν μπορώ να βρω φωτογραφίες καλά καλά που μένω στην θασο τις αλλαγές τις είδε ένας φίλος μου και μου τις είπε και δεν τις τραβηξε 😂😂

Posted

Το θασος ii έφυγε από το  λιμάνι του Πρίνου σήμερα το πρωί  και επέστρεψε στο παλιό λιμάνι του λιμένα ορίστε και μια φωτογραφία που είναι δεμένο μαζί με το Άγιος Παντελεημων 

BE130542-DE6F-4429-AD3D-8053406DAFC7.jpeg