AQUA JEWEL Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Εικόνες και βίντεο απ' τη σημερινή πανηγυρική άφιξη του πλοίου στην Πάρο, όπου μετέφερε πίσω στο νησί της την ιερή εικόνα της Παναγίας Εκατονταπυλιανής! http://parianostypos.gr/index.php/paros-antiparos/paros-antiparos-koinonia/item/21541-megaleiodis-panigyriki-ypodoxi-tis-panagias-tis-parou-sto-limani-tou-nisioy-tis-foto-vinteo
Nick the Greek Posted December 7, 2016 Posted December 7, 2016 Ένα μικρό σχολιάκι για το πλοίο έτσι ώστε να δώσουμε πόντους στη διακεκριμένη του θέση και στο σέρβις που παρέχεται. Ταξίδεψα το καλοκαίρι από Πειραιά για Πάρο και είπα να κάνω την επένδυση για να γλιτώσω λίγο στρίμωγμα. Θεωρώ πως το συγκεκριμένο σαλόνι είναι από τις πλέον καλόγουστες διακεκριμένες που έχω δεί στο Αιγαίο. Λιτά πολυτελές, αναπαυτικά καθίσματα, εκτενές μενού και προθυμία να παρασκευαστούν πράγματα που είναι κι εκτός μενού. Συνηθισμένος στο self service, με το που πλησίασα στο μπάρ, το προσωπικό με παρακαλούσε να κάτσω πίσω στη θέση μου για να με σερβίρουν. Εξαιρετική εμπειρία λοιπόν, να τα λέμε αυτά, που λέει κι ο Νίκος Αναστόπουλος.
margaritis24 Posted May 4, 2017 Posted May 4, 2017 (edited) Mε την πλωρη προς τα μεσα απο το πρωι Edited May 4, 2017 by margaritis24
gpap2006 Posted May 4, 2017 Posted May 4, 2017 Και τώρα στο Πέραμα δίπλα στον Κορνάρο. Τρίτη πρωί ξεκινά Συροτηνομυκονία.
Blue Star Delos Posted May 4, 2017 Posted May 4, 2017 (edited) Πως και είχε δέσει με την πλωρη προς τα μέσα; ξέρουμε αν θα δεξαμενιστει; Edited May 4, 2017 by Blue Star Delos
Panagia Ekatontapiliani Posted May 4, 2017 Posted May 4, 2017 Γιατί έβγαζε τα σωστικά του από τη δεξιά πλευρά με γερανό από το ντοκο. Νομίζω ότι το Blue Star Delos δεν θα δεξαμενιστεί φέτος. Το διάστημα της ακινησίας του είναι από τις 04/05/17 έως 09/05/17.
.voyager Posted May 31, 2017 Posted May 31, 2017 (edited) Να δούμε το αστεράκι σε άλλη μια μανούβρα του στη Σαντορίνη το τριήμερο της Πρωτομαγιάς Edited May 31, 2017 by .voyager
hayabusagr Posted June 19, 2017 Posted June 19, 2017 To πλοίο σε μια πρωινή του αναχώρηση από αέρος, πριν από λίγο καιρό
Katso Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 Σήμερα προσέγγισε και την Ίο κάτι το οποίο δεν αναφερόταν πουθενά (τουλάχιστον απ΄ όσο έψαξα).
hayabusagr Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 Ας το δούμε και σε ένα καλοκαιρινό βραδινό ρεμέτζο στο λιμάνι του Πειραιά, όπως φαινόταν από την πλώρη του Νήσος Σάμος
margaritis24 Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 Το μονο ποσταλι που ταξιδευει σημερα με τετοια θαλασσα κ πρεπει να ταλαπωριουνται λιγακι μεσα!πορεια κανονικα απο την παρο απο κατω απο την κυθνο ως συνηθως αλλα μετα δεν ψηλωσε για το σουνιο παει κατω κ απο την νησιδα του αγ.γιωργη
Blue Star Delos Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 Και το Blue Star Paros ανεβαίνει από Δωδεκανησα.
Svo Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 Θυμάμαι και από άλλες τέτοιες αντίστοιχες μέρες που το απαγορευτικό πιάνει μέσα στη μέρα , είναι το μόνο που ξεμένει και θαλασσοδέρνεται .
Svo Posted January 5, 2018 Posted January 5, 2018 Βίντεο από το Islandpress.gr που έχουν αναπαράγει, πολλά μέσα τις τελευταίες ώρες.
Panagia Ekatontapiliani Posted January 5, 2018 Posted January 5, 2018 Όπου κάποια ΜΜΕ λένε ότι έδωσε μάχη να δέσει, ενώ ουσιαστικά το Blue Star Delos ξανά γυρισε στη προβλήτα για να ξεφορτωσει ένα τρακτορα που είχε ξεμείνει μέσα στο γκαράζ του πλοίου.
Panagia Ekatontapiliani Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 Λίγο μετά τις 18.00 της Κυριακής 14 Ιανουαρίου 2018, το Blue Star Delos προσέγγισε την Κάλυμνο εκτελώντας το δρομολόγιο της γραμμής Δωδεκανήσου. Νομίζω ότι ήταν η πρώτη φορά που του εν λόγω πλοίο προσέγγισε την Κάλυμνο. Το πλοίο προσέδεσε στην εσωτερική προβλήτα του λιμανιού.
Panagia Ekatontapiliani Posted January 18, 2018 Posted January 18, 2018 Αδυναμία προσέγγισης του Ε/Γ-Ο/Γ Blue Star Delos στους Λειψούς. Quote Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Λειψών, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''BLUE STAR DELOS'' Ν.Π. 12082, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Ρόδο – Σύμη – Κω – Κάλυμνο – Λέρο – Λειψούς – Πάτμο – Πειραιά, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγισή του στο λιμένα Λειψών λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και ότι το πλοίο θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για το λιμένα της Πάτμου. Από το ανωτέρω πλοίο επρόκειτο να αποβιβαστούν δύο (02) επιβάτες, ενώ στο λιμένα Λειψών ανέμεναν προς επιβίβαση δύο (02) επιβάτες, ένα (01) Ι.Χ. και ένα (01) Φ/Γ.
Panagia Ekatontapiliani Posted January 20, 2018 Posted January 20, 2018 Μιας και είναι η πρώτη φορά που το Blue Star Delos δρομολογείται σε άλλη γραμμή πέρα από τις Κυκλάδες (Πάρο Νάξο, Θήρα & Σύρο Τήνο Μύκονο), ας του θυμηθούμε σε μια καλοκαιρινή άφιξη και αναχώρηση από τη Πάρο
Petros P Posted January 20, 2018 Posted January 20, 2018 Και το Μαΐο του 12 θυμάμαι ειχε ξανακάνει δωδεκανησα
Panagia Ekatontapiliani Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 Βόλτες στη Ρόδο γιατί δεν ήταν ασφαλής η παραμονή του στο λιμάνι της Ρόδου.
Γεώργιος Ζαραβέλας Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 Δεν έκανε το σημερινό δρομολόγιο για Καστελλόριζο. Να φανταστώ δυσμενείς καιρικές συνθήκες;
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now