Jimmys Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 (edited) κι εγω που το ακουσα να μιλαει το ενα πλοιο με το αλλο μηπως θες να σου πω και σε ποια συχνοτητα??? και βεβαια με το πειραιας τραφικ στο γνωστο καναλι 13.... και φυσικα μπορει να συμβει σε οποιοδηποτε πλοιο οποιαδηποτε στιγμη αλλα ο υπερασπιστης των παντων ειναι εδω.... δες και λιγο την πορεια του πλοιου στο ais... Edited February 25, 2010 by Jimmys
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Μα δεν χρειάζεται καλέ μου φίλε (εννοώ το να μου πεις την συχνότητα) !!! Σου επαναλαμβάνω ότι βρισκόμουν στο σημείο και δεν χρειάστηκε να παρακολουθώ VHF... Δεν το έχω κάνει ποτέ μου άλλωστε... Και μιάς και βρισκόμουν εκεί είναι αυτονόητο ότι δεν χρειάζεται να δω την πορεία του πλοίου στο AIS....
Nils Holgersson Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 και βεβαια με το πειραιας τραφικ στο γνωστο καναλι 13.... μαλλον την ιδια πηγη εχουμε .χαχαχαχαχαχαχαχα ! Σου επαναλαμβάνω ότι βρισκόμουν στο σημείο και δεν χρειάστηκε να παρακολουθώ VHF πολλες φορες,πολλα πραγματα δεν φαινονται αλλα μονο ακουγονται.........
Jimmys Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 μαλλον βγηκε στην βαρδιολα και φωναζε στον διπλα.... φτου γμτ ξεχασα ειναι κλειστες οι βαρδιολες... που ειναι οι καλες παλιες εποχες με τις ανοιχτες ολο και κατι εφτανε στο μολο....
Neptune Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Μακρυγορουμε και σπαταλαμε χρονο για ενα ασημαντο γεγονος. Το δεδομενο ειναι οτι μπλεχτηκανε οι αγκυρες οπως στο 50% των πλοιων που αναχωρουν απο ΝΜΔ και Περαμα για τους γνωστους λογους. Απ οπου και να το μαθε καποιος πολυ καλα εκανε και το ανεφερε. Καλα ταξιδια να εχει ο βαπορας αν και διατηρω τις αμφιβολιες μου οτι θα ειναι για ολο τον επομενο χρονο στην Αδριατικη (προσωπικη εκτιμιση)
gpap2006 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Καλα ταξιδια να εχει ο βαπορας αν και διατηρω τις αμφιβολιες μου οτι θα ειναι για ολο τον επομενο χρονο στην Αδριατικη (προσωπικη εκτιμιση) Σωστή εκτίμηση. Θα το φωνάξουν για να σώσει τα προσχήματα όταν ο Βγενόπουλος στείλει ΟΡΙΖΟΝΤΑ Χανιά. Το ξανάδαμε το έργο της ΑΝΕΚ.
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Μα αυτό δεν θα είναι κάτι το μόνιμο. Σύμφωνα με τις ...γνωστές συνήθειες των Χανιωτών άντε να αντέξει κανένα μήνα το πολύ ο ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ αν κατεβάσει το ΟΛΥΜΠΙΚ στα Χανιά η ΑΝΕΚ. Μετά τι ??? Θα μείνει μόνιμα στα Χανιά το πλοίο ??? Δεν το νομίζω.....
Neptune Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Μπορει να ξεκινησει κανενα ντομινο απο κει που δεν το περιμενουμε παλι οπως γινεται καθε χρονο τετοια εποχη και να τριβουμε τα ματια μας.
proud_ionian Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 η championαρα ειχε διανυκτερευση αποψε στο 4. υφαλα και ισαλος καθαρα και φρεσκοβαμμενα (εκανε και αμμοβολη στην Ελευσινα??), αλλα το λευκο δεν πρεπει να βαφτηκε ολο. μπαλωματα πηρε το ματι μου.
proud_ionian Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 η championara συνεχιζει ακαθεκτη στην αδριατικη. μετα τον μπιντε, την απολαυσα σε εντυπωσιακη αφιξη και αναχωρηση στην ancona.
.voyager Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 To Olympic Champion στην Ανκόνα, με φόντο το ναό του San Ciriako.
mpolo Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 (edited) το champion θα φυγει αποψε για βενετια Η πρωτη του φορα ειναι που πιανει βενετια το τσαμπιον; Edited December 11, 2010 by proud_ionian
proud_ionian Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 το κουτσο αλογο κανει τον περιπλου του πελοποννησιού, για να ερθει στα piraeus outskirts. μεχρι το μεσημερι στο χωρο σας.
Panagia Ekatontapiliani Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Το Olympic Champion έφτασε στο Πειραιά γύρω στις 11:00 και έδεσε στο προλιμένα για να αφαιρέσει τα σωστικά του.
mpolo Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Τι γινεται με το πλοιο ρε παιδια.Την βλαβη επισκευαζουν;
proud_ionian Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 δεξαμενη ανεβηκε; μου κανει εντυπωση που στα πλανα το δινει να ξεκινα μεθαυριο, αλλα εδω ακουγεται οτι ακομη δεν αλλαζει τπτ.
Panagia Ekatontapiliani Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Σήμερα άφησε το Πέραμα για την Ελευσίνα το πλοίο, έτσι ώστε να δεξαμενιστεί.
Panagia Ekatontapiliani Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Το Olympic Champion αφού τελείωσε το δεξαμενισμό του στα Ναυπηγεία της Ελευσίνας, αναχώρησε για τη Πάτρα σήμερα το μεσημέρι.
proud_ionian Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 απο οτι φαινεται, δεν εχει αποκατασταθει η βλαβη του
NHSOS XIOS Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 (edited) Το αυριανο του δρομολογιο για Ancona το εχουν αναχωρηση στις 17.00 κ αφιξη στις 16.30 Την Τριτη βεβαια του εχουν βαλει αφιξη 13.00 στο ιταλικο λιμανι...Μηπως ειναι καποιο ανταλλακτικο που περιμενουν κ θα το βαλουν στην Πατρα ας πουμε? Edited January 15, 2011 by NHSOS XIOS
proud_ionian Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 ναι. στροφαλο ας πουμε και τον περιμενουν απο το εξωτερικο.
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Το Olympic Champion αφού τελείωσε το δεξαμενισμό του στα Ναυπηγεία της Ελευσίνας, αναχώρησε για τη Πάτρα σήμερα το μεσημέρι. Έτσι, πολύ σωστά. Και αν και είναι αυτονόητο, ας πούμε ωστόσο ότι κάποιο μονομελές (τουλάχιστον) κλιμάκιο των shipfriends, παρέστη (και) σε αυτή την αναχώρηση. Για να φωτογραφήσει βεβαίως βεβαίως το πλοίο να διέρχεται των ναυπηγείων Σπανόπουλου, τον δίαυλο του Περάματος και να ετοιμάζεται με φόντο τον Πειραιά να πάρει την στροφή προς τις ...ανοιχτές θάλασσες. Καλά του ταξίδια, είναι απλά πανέμορφο.
NHSOS XIOS Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 To τσαμπιονε τελικα μαλλον ειναι οκ. 27μιλια=4μηχανες
Recommended Posts