margaritis24 Posted February 26, 2024 Posted February 26, 2024 Μεγαλωνει σε μηκος η τσιμινιερα για να χωρεσουν,ο Ελυρος εχει 2 μηχανες αρα θελει λιγοτερο χωρο πανω κ αν κλεισεις τις περσιδες θα κανει πανι τοσο ψηλα αντι για τωρα που ειναι ανοικτες κ περναει απο μεσα ο αερας
margaritis24 Posted February 26, 2024 Posted February 26, 2024 (edited) Να κ μια σημερινη φωτο Edited February 26, 2024 by margaritis24
Taxidiotis Posted March 5, 2024 Posted March 5, 2024 Είδα σε φωτογραφία του fb ότι θα παραμείνει με νηολογιο Χανίων.
hayabusagr Posted March 5, 2024 Posted March 5, 2024 ισχύει. το είδα κι εγώ. και εδώ μπορούμε να δούμε και μια ολοκληρωμένη εικόνα του πώς είναι πλέον το πλοίο. προσωπικά δεν μπορώ να πω ότι μου φαίνεται άσχημο στα κόκκινα
mpolo Posted March 5, 2024 Posted March 5, 2024 Ωραιο φαίνεται με μονη ενσταση κατα την γνωμη μου οτι καποιο τμημα του φουγαρου ειτε οι γρίλιες ειτε τα τοξα θα επρεπε να βαφτουν με ασπρο χρωμα.
kefalonia94 Posted March 5, 2024 Posted March 5, 2024 Το όνομα στην πλώρη αν δεν ανέβει το κόκκινο χρώμα πιο ψηλά είναι ότι πιο άστοχο έχουν κάνει. Το έχουν βάλει να ενώνεται με το άσπρο και ''χάνεται''.
dimpep Posted March 5, 2024 Posted March 5, 2024 Οπωσδήποτε πρέπει στη γέφυρα το περίγραμμα των παραθύρων να βαφεί μαύρο ώστε να ταιριάζει με τη φιλοσοφία των superfast.
basilis89 Posted March 5, 2024 Posted March 5, 2024 Θα ταίριαζε αν του έβαζαν φτερα; να θυμιζει ακομη περισσοτερο γνησιο superfast?
fourtounakis Posted March 5, 2024 Posted March 5, 2024 Θεωρω ότι δεν θα βαφτούν οι γρύλιες γιατί μου φαίνεται «Μπελάς» .
Samianshiplover Posted March 5, 2024 Posted March 5, 2024 Πάντως το καράβι έχει αφήσει το Νηολογιο του σε Χανιά
kefalonia94 Posted March 15, 2024 Posted March 15, 2024 Μετατέθηκε για 1 Απρίλη η επιστροφή του στην Πάτρα σύμφωνα με το σύστημα κρατήσεων.
margaritis24 Posted March 15, 2024 Posted March 15, 2024 (edited) Εχουν τριψει ολα τα παραθυρα στο αιθριο κ φαινεται ξανα λαμαρινα Edited March 15, 2024 by margaritis24
Αρακλειανός Posted March 22, 2024 Posted March 22, 2024 Ας χαζέψουμε λίγο ακόμα το Superfast III καθώς εξωτερικά φαίνεται πλέον πως είναι σχεδόν έτοιμο. Πέρα από το όνομα που είπαμε ότι θα μπορούσε να είχε γραφτεί και καλύτερα, παρατηρώ από όταν έφυγαν οι σκαλωσιές από τον καθρέπτη του, πως και η κάτω γραμμή εκεί που πρέπει να κάνει καμπύλη δεξιά και αριστερά από τον καθρέπτη έχει γίνει λίγο πρόχειρα... Δεν ξέρω βέβαια μπορεί να είναι και η ιδέα μου, αλλά κοιτώντας αυτήν και την ακριβώς από πάνω βλέπω μια διαφορά.
proud_ionian Posted March 22, 2024 Posted March 22, 2024 (edited) On 3/15/2024 at 3:21 PM, kefalonia94 said: Μετατέθηκε για 1 Απρίλη η επιστροφή του στην Πάτρα σύμφωνα με το σύστημα κρατήσεων. Expand Άλλες δύο εβδομάδες. Σίγουρα μέχρι τις 14.4 εκτός Edited March 22, 2024 by proud_ionian Σωστή ημερομηνία
marioskef Posted March 22, 2024 Posted March 22, 2024 On 3/22/2024 at 7:35 PM, Αρακλειανός said: Ας χαζέψουμε λίγο ακόμα το Superfast III καθώς εξωτερικά φαίνεται πλέον πως είναι σχεδόν έτοιμο. Πέρα από το όνομα που είπαμε ότι θα μπορούσε να είχε γραφτεί και καλύτερα, παρατηρώ από όταν έφυγαν οι σκαλωσιές από τον καθρέπτη του, πως και η κάτω γραμμή εκεί που πρέπει να κάνει καμπύλη δεξιά και αριστερά από τον καθρέπτη έχει γίνει λίγο πρόχειρα... Δεν ξέρω βέβαια μπορεί να είναι και η ιδέα μου, αλλά κοιτώντας αυτήν και την ακριβώς από πάνω βλέπω μια διαφορά. Expand Ναι είναι στραβοχυμενη... Βέβαια και η πάνω γραμμή είναι λάθος (δες το σημείο τομής του καθρέφτη με τα πλαϊνά) απλώς στην πάνω υπάρχουν τα τζάμια που το σώζουν σαν καλο και συνεχές σημείο αναφοράς
George...f Posted March 22, 2024 Posted March 22, 2024 Για να κάθετε τόσους μήνες το πλοίο είναι ενδεικτικό της καταστασης στην οποία βρισκόταν. Μακάρι να επιστρέψει ανανεωμένο.
proud_ionian Posted March 23, 2024 Posted March 23, 2024 Ήταν κοινό μυστικό ότι και τα δύο fossen είχαν αφεθεί στο έλεος του Υψίστου. Πολλά έχουν γραφτεί και πολλά άλλα που δεν γράφονται. Αρκεί να διαβάσει κανείς τα θέματα των δύο πλοίων και των βλαβών τους, για να πάρει μια γεύση.
Nick the Greek Posted March 23, 2024 Posted March 23, 2024 Ακριβώς, έχουν γραφτεί εδώ και φόρα-παρτίδα αλλά και με τάκτ. Στην κατάσταση που ήταν η ΑΝΕΚ δεν περίμενε κανείς και κάτι διαφορετικό. Το θέμα είναι πως για μια ακόμη φορά γίνεται ξεκάθαρο το πόσο της πλάκας είναι οι ελεγκτικοί μηχανισμοί.
Metal maniac Posted March 23, 2024 Posted March 23, 2024 Τους είχαν πιεί το αίμα κανωνικα και όχι μόνο σε αυτά Υγ.Τι γίνεται τώρα τελευταία με το βάψιμο στα σινιάλα κτλπ πολλές ατέλειες και προχειρότητες
margaritis24 Posted March 28, 2024 Posted March 28, 2024 Ποσα χαλια ηταν το Champion τελικα κ ταξιδευε αλλο ενα ερωτηματικο κ πως περναγε τα port control
Thes Posted March 29, 2024 Posted March 29, 2024 Πάντως αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά η ποιότητα αυτών των πλοίων. Με άλλα πλοία θα είχαμε χοντρά παρατράγουδα ακόμα και αν δεν έλειψαν από το συγκεκριμένο. Απολαύστε τα γιατί δεν θα ξαναδούμε τέτοια καράβια στο κοντινό μέλλον, μόνο ro/ro και ryan air από εδώ και πέρα.
iord Posted March 29, 2024 Posted March 29, 2024 (edited) Νομίζω τις τελευταίες μέρες έχουμε ξεφύγει με τις υπερβολές. Το ότι οι νέες καταστάσεις στην Αδριατική καθιστούν ασύμφορη την εκμετάλλευση των πλοίων αυτών για το μεγαλύτερο διάστημα του χρόνου δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να τα εκμεταλλευτούν άλλου. Κρήτη/Δωδεκάνησα/ ΒΑ Αιγαίο, ακόμα και Παροναξία είδαμε να μετακομίζουν πλοία που ήρθαν για Αδριατική στην αρχή αλλά με τις συνθήκες μεταφέρθηκαν. Ας μην υπερβάλλουμε λοιπόν. Edited March 29, 2024 by polmyt quote
Recommended Posts