maritime_diamonds_sam Posted January 13, 2024 Posted January 13, 2024 Ας ελπίσουμε να μην μπει το operated by και να βγει κάπως έτσι:
ΟΡΕΣΤΗΣ Σ Posted January 13, 2024 Posted January 13, 2024 Νομίζω πως το πλέγμα στην τσιμινιέρα θα ήταν καλύτερα χρωματισμένο άσπρο .
JTEDimandix Posted January 14, 2024 Posted January 14, 2024 21 hours ago, maritime_diamonds_sam said: Ας ελπίσουμε να μην μπει το operated by Μακάρι. Αν και νομίζω ότι το συγκεκριμένο, κρίνοντας από τις δουλειές που γίνονται, δεν θα βάλει operated by. Το Αριάδνη για να πήρε αυτό το σινιάλο δεν αποκλείεται να μπήκε προσωρινά στην γραμμή (Εξ ου και η μη-αλλαγή ονόματος). Έτσι πιστεύω εγώ
hayabusagr Posted January 14, 2024 Posted January 14, 2024 On 1/11/2024 at 4:39 PM, lefterispap said: Υπάρχει κάποια πρόσφατη φώτο του ολυμπιονίκη στην δεξαμενή( χθεσινή, σημερινή)? μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις οπότε ένα βίντεο θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο νομίζω. Σημερινό φρέσκο πράμα λοιπόν από το Τσάμπιον να καλλωπίζεται δίπλα στο Rigel III On 1/13/2024 at 11:06 AM, kefalonia94 said: Στο facebook στην ομάδα του arxipelagos έχουν ανέβει φώτο με τις εργασίες που γίνονται. Ήδη έχει τοποθετηθεί το ανάγλυφο της Superfast στην τσιμινιέρα του πλοίου... Στο βίντεο δεν νομίζω πως φαίνεται να υπάρχει στην τσιμινιέρα κάτι που έστω να υπονοεί σινιάλο της Superfast. Το σινιάλο της ΑΝΕΚ έχει φύγει ωστόσο.
Strofalos Posted January 14, 2024 Posted January 14, 2024 Δεν το κόβω να βάζει τώρα σκράμπερς..δεν φαίνονται σχετικές εργασίες...
Petros P Posted January 14, 2024 Posted January 14, 2024 @hayabusagrυπήρχε εχθές αλλα μαλλον το κατέβασαν γιατι ειχε μπεί ανάποδα το σημα Φωτογραφία του Νίκου Κάκκου
George...f Posted January 14, 2024 Posted January 14, 2024 Το πλοίο όπως φαίνεται από το βίντεο, στα καταστρώματα του είναι σε κακα χάλια, πέρα από τα μινιαρισματα που είναι εμφανή. Λυπάμαι πολύ που ένα τόσο αγαπημένο μου πλοίο περνάει στην ιστορία της ΑΝΕΚ, αλλά χαίρομαι καθώς πλέον λαμβάνει τουλάχιστον την φροντίδα και τη συντηρηση που του αρμόζει. Τα συγκεκριμένα αδελφά ακόμη και στα τελευταία δυσκολα χρόνια της εταιρίας στεκόντουσαν πραγματικά σκυλιά με την ελλιπέστατη συντηρηση που τους γινόταν.
MILTIADIS Posted January 14, 2024 Posted January 14, 2024 Ειχαν παρα πολλα προβληματα τα τελευταια 3 χρονια.Πολλα τα εχουμε κατα καιρους γραψει.Μπλακ αουτ εν πλω,μη λειτουργια κλιματισμου,εμπαιναν νερα της βροχης απο τις τζαμαριες πανω απο τη ρεσεψιον και καποια ακομα που ποτε δεν γραφτηκαν δημοσια.
Strofades Posted January 14, 2024 Posted January 14, 2024 Άσχετο, η πισίνα του πλοίου χρησιμοποιείται;
Taxidiotis Posted January 14, 2024 Posted January 14, 2024 (edited) Η πισίνα λειτουργεί τα καλοκαίρια Στο σύστημα το δείχνει να ξεκινάει για Ανκονα 20/02 ως Olympic Champion Edited January 14, 2024 by Taxidiotis
kostis Posted January 14, 2024 Posted January 14, 2024 2 hours ago, Strofades said: Άσχετο, η πισίνα του πλοίου χρησιμοποιείται; Το καλοκαίρι που έκανα ένα ταξίδι με αυτό και το Superfast XI πάντως οι πισίνες ήταν κλειστές.
nomman Posted January 14, 2024 Posted January 14, 2024 (edited) Επιβεβαιώνω καλοκαίρι του '22 δεν άνοιξαν οι πισίνες σε Spirit & XI. Πέρυσι δε ούτε σε Αστερίων. Το παράξενο ήταν κάνα δύο χρόνια παραπίσω σε Cruise και Zeus των μινωικών άνοιγαν κανονικά τις πισίνες και μπορούσες να απασχολήσεις κάποιες ώρες μικρά παιδιά... Εξάλλου οι παιδότοποι της Anek-Superfast μόνο στις ταμπέλες είναι υπαρκτοί. Τέλος πάντων, έχω ξαναγράψει πως η γραμμή πλέον τείνει να γίνει εξ ολοκλήρου Ro/Ro και όσοι οικογενειάρχες επιλέγουν πλέον καράβι, αρκούνται σε μία καμπίνα, ίντερνετ εκεί και φαγητό στο εστιατόριο... Edited January 14, 2024 by proud_ionian quote
proud_ionian Posted January 15, 2024 Posted January 15, 2024 (edited) 13 hours ago, Petros P said: Επίσης και το όνομα έχει σβηστεί Μίνιο είναι. (ΥΓ: Όλο το πλοίο είναι μινιαρισμένο) Edited January 15, 2024 by proud_ionian ΥΓ
lefterispap Posted January 16, 2024 Posted January 16, 2024 (edited) Υπάρχει Φώτο? Edited January 16, 2024 by polmyt quote
Taxidiotis Posted January 16, 2024 Posted January 16, 2024 Μαυρη Ρίγα θα έχουν και τα νέα σινιάλα της Ανεκ
olympic champion anek Posted January 16, 2024 Posted January 16, 2024 (edited) Αν μείνει και κανένα πλοίο στην ΑΝΕΚ..... Edited January 16, 2024 by polmyt quote
Taxidiotis Posted January 17, 2024 Posted January 17, 2024 Σε σημερινή φωτογραφία που κυκλοφορεί στο Facebook έχει μπει το ανάγλυφο σινιάλο της Superfast σωστά αυτή την φορά! Ελπίζω το αποτέλεσμα να βγει όμορφο γιατί το αξίζει σαν πλοίο
Petros P Posted January 17, 2024 Posted January 17, 2024 Και πλεον με διπλη γραμμη μαυρη στο accomodation,να δούμε αν το ονομα θα ειναι και Superfast III οπως έχει ακουστεί και εδώ /γραφτεί στο φβ
lefterispap Posted January 17, 2024 Posted January 17, 2024 (edited) υπαρχει φωτογραφια που να φαινεται η διπλη γραμμη? Edited January 17, 2024 by polmyt Quote
Ferry Himuka Posted January 17, 2024 Posted January 17, 2024 Μακάρι να κάνουν κάτι παρόμοιο και στην γέφυρα...
Z.Gk. Posted January 17, 2024 Posted January 17, 2024 Το ίδιο πιστεύω και εγώ. Αν είναι να πάνε σε full Superfast εμφάνιση πρέπει να γίνει "μαύρη" και η γέφυρα.
Recommended Posts