proud_ionian Posted March 27, 2023 Posted March 27, 2023 Mε επισημη ωρα αφιξης απο Βενετια 21.00, εδεσε στο νοτιο λιμανι λιγο μετα τις 17.30, ξεφορτωσε και απο τις 20.00 ειναι δεμενο στο 11 του παλιου λιμανιου, για την ολιγοημερη ακινησια του. Στο συστημα κρατησεων φαινεται να επιστρεφει στα δρομολογια του απο 4.4.
proud_ionian Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 Αν δεν μας κάνει πρωταπριλιά το marine traffic, πηγαίνει Ηγουμενίτσα.
Nick the Greek Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 Το οποίο Olympic Champion στις τελευταίες του 2 επιθεωρήσεις στην Ανκόνα τον Οκτώβριο του 22 και τον περασμένο μήνα, έβγαλε 6 και 3 παρατηρήσεις αντιστοίχως.
proud_ionian Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 10 hours ago, proud_ionian said: πηγαίνει Ηγουμενίτσα. συνεχιζει για ancona, σε ενα δρομολογιο που δεν υπαρχει στα χαρτια
proud_ionian Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 Ψαρια πουλαω και δεν με νοιαζει Βγήκε άκρη. Ο βαπορας κανει το δρομολογιο για Βενέτσια, που κανονικα ηταν να γινει Παρασκευη βράδυ. Γιατι έγινε πρωί Σαββάτου; Only God knows
mvin Posted April 8, 2023 Posted April 8, 2023 Ο "Ολυμπιονίκης" αφήνοντας την Πάτρα, τον Ιούλιο του 2019
ΟΡΙΩΝ Posted July 24, 2023 Posted July 24, 2023 1 hour ago, Panagia Ekatontapiliani said: Τι σχέση έχει ο κλιματισμός με κάποιο πιθανόν μηχανικό πρόβλημα, που λες για να ταξιδεύει με μειωμένη ταχύτητα?? Επειδή δεν γνωρίζω λεπτομέριες για το σύστημα πρόωσης του πλοίου και οι γνώσεις μου γύρω από τα μηχανικά θέματα είναι μη εξειδηκευμένες, γι΄ αυτό ρωτάω. Αν πχ ειναι μηχανική ή ηλεκτρική. Στην 2η περίπτωση, αν υπάρχει έλλειψη ηλεκτρικής ενέργειας, θα μπορούσε η υπάρχουσα ενέργεια να πηγαίνει κύρια στην πρόωση και τις βασικές ανάγκες ηλεκτρισμού του πλοίου και δευτερευόντος στον κλιματισμό του; 1 hour ago, proud_ionian said: Η ταχύτητα του είναι σταθερά πάνω από 27. Δεν πιστεύω ότι έχει θέμα. Για τον κλιματισμό του ακούγονται αρκετά τον τελευταίο καιρό, πέρα από ανακοινώσεις κλπ. Το σταθερά πάνω απο 27 προχθές και χθές που παρακολουθούσα από το Marine Traffic δεν ισχύει. Με τα βίας έφτασε τα 26,6 αντί για 27 με 28 παλιά. Για να μην υπάρχει καμιά παρανόηση, να τονίσω πως το σχόλιο μου και η μαρτυρία του φίλου αναφέρονται στο ΤΣΑΜΠΙΟΝ και όχι στο ΣΠΙΡΙΤ. Απλά επειδή κολλούσε στην κουβέντα το ανέφερα ΕΔΩ.
Kaptennemo Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 5 minutes ago, Rafinioths said: έχω την εντύπωση ότι τα φοσεν θα κοκκινησουν! θα δούμε στην πορεία.. Το champion στην κατάσταση (μηχανικά) που βρίσκεται , δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορεί να ανταπεξέλθει στα ένδοξα κόκκινα χρώματα …
gtogias Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 Δλδ, το champion είναι για σκραπ; Τόσο χάλια πια; Με μια αξιοπρεπή συντήρηση δεν θα έρθει στα ίσα του; Πλοίο εικοσαετίας made in Norway και δεν έχει σωτηρία;
margaritis24 Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 Τοσο χαλια,που κατεβενε με 28.5κομβους απο την Αγκωνα προχτες
Kaptennemo Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 2 hours ago, gtogias said: Δλδ, το champion είναι για σκραπ; Τόσο χάλια πια; Με μια αξιοπρεπή συντήρηση δεν θα έρθει στα ίσα του; Πλοίο εικοσαετίας made in Norway και δεν έχει σωτηρία; Είπα κάπου για σκραπ; Είπα απλά ότι δεν είναι στα επίπεδα συντήρησης των κόκκινων και σίγουρα δεν το βγάζω από το μυαλό μου αυτό ούτε το λέω με εμπάθεια …Μιας και μιλάμε για made in Norway (το οποίο σίγουρα δείχνει καλή ποιότητα κατασκευής ) καλό είναι να ξεκαθαρίσουμε ( δεν το λέω για τα φοσεν αλλά γενικώς ) ότι δεν παίζει ρόλο μόνο η χώρα κατασκευής ή το ναυπηγείο προέλευσης ενός πλοίου ΑΛΛΆ και οι απαιτήσεις και τα στανταρ του πλοιοκτήτη που παραλαμβάνει το πλοίο .
JTEDimandix Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 Τα Φοσσενάκια έχουν μεγαλύτερη μέγιστη από όλα τα Superfast (Παναγοπουλέικα και μη). Με ένα φρεσκάρισμα θα ξαναφέρουν την SF στο προσκήνιο. Αν ήμουν Attica θα ξήλωνα κιόλας την τσιμινιέρα-σκαλωσιά του Καλατράβα και θα έβαζα την original με τα φτερά, είτε με scrubbers είτε χωρίς. Και φυσικά θα συνέχιζα την αρίθμηση από εκεί που έμεινε. XIII και XIV, αν είναι δυνατόν εταιρεία τέτοιου κύρους να είναι τόσο δεισειδαιμονικοί και να το αρχίσει από την αρχή. Πάντως εγώ θα έστελνα μόνο το ένα στην SF και το άλλο θα το κατέβαζα Ηράκλειο στη θέση του Κρήτη 2.
margaritis24 Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 Τα χουμε ξαναπει οι Κρητικοι δεν υπολογιζαν τιποτα οπου εβλεπαν fast κ Μινωικες τα περναγαν απο πανω,κατεβαζαν τις μανετες με τα χειρηστηρια στο τερμα τοτε!
Mr_Zoo Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 3 hours ago, JTEDimandix said: ........θα συνέχιζα την αρίθμηση από εκεί που έμεινε. XIII και XIV, ........ Ένα tip... στην original sf, το 13 δεν υπάρχει πουθενά σαν νούμερο, ούτε καν στις καμπίνες... Αυτό που ξέρω εγώ, από φίλο που μπαίνει σε λίγες μέρες στον πρωταθλητή, είναι πως προς το παρόν, αλλαγή δεν θα υπάρξει
proud_ionian Posted August 29, 2023 Posted August 29, 2023 Just Champion Αναχώρηση από Πάτρα πριν λίγες μέρες
Panagia Ekatontapiliani Posted September 12, 2023 Posted September 12, 2023 Το Olympic Champion αναμένεται να δεξαμενιστεί στη δεξαμενή Πειραιάς ΙΙΙ από τις 02/01/24 έως τις 13/01/24.
proud_ionian Posted September 12, 2023 Posted September 12, 2023 Έχει ακουστεί αν θα βάλει φέτος scrubbers?
georgios express Posted September 12, 2023 Posted September 12, 2023 Επειδή διαπιστώνω ότι κάποιος εκτός από την αειθαλή γερόντισσα ενδιαφέρεται (ερωτικώς?) και για άλλo πλοίο, καταχωρώ ένα στιγμιότυπο χαμηλής ανάλυσης: το Olympic Champion στο στενό Κέρκυρας-Αγίων Σαράντα κατευθυνόμενο southbound όπως ανέκαθεν έλεγαν στο Ικόνιο.
Panagia Ekatontapiliani Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 Στα πλάνα της Attica Group είναι να τοποθετηθούν scrubbers στο Olympic Champion.
proud_ionian Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 On 10/30/2023 at 11:14 PM, proud_ionian said: Τροποποίηση της τροποποιημένης τροποποίησης. Νέες τροποποιήσεις για την Ancona. Aρχικά 5-10/11 (Η επόμενη εβδομάδα) ANCONA-REVISED-SAILINGS-05-11-10-11-2023.pdf 119.93 kB · 2 downloads Απο ότι φαίνεται λείπει το Olympic Champion. Στη δεύτερη θέση του Νότιου Λιμανιού από το βράδυ της Δευτέρας. Ξαναφεύγει Παρασκευή μεσάνυχτα για Βενετία.
proud_ionian Posted November 12, 2023 Posted November 12, 2023 Έκανε το δρομολόγιο της Ancona και Βενετία πήγε το Spirit.
proud_ionian Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 15 hours ago, proud_ionian said: Τελικά από ότι φαίνεται, ήταν νοσηλεία στα επείγοντα, λόγω της ρετσέτας των Ιταλών. Πήγε (Ελευσίνα), είδε και απήλθε. 15 hours ago, proud_ionian said: To ζουμί εδώ είναι ότι επιστρέφει το Spirit. Kαι φεύγει το Champion. Στα δρομολόγια που έχουν ανεβεί (σήμερα, γιατί αύριο ποιος ξέρει), δεν φαίνεται να επιστρέφει άμεσα. Mήπως και εδώ έχουμε επίσκεψη στα επείγοντα;
Recommended Posts