Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

  • 4 weeks later...
Posted

Το Λευκίμμη τέλειωσε με τις εργασίες του δεξαμενισμού στο ναυπηγείο του Παναγιωτάκη, αλλά βρίσκεται ακόμα στο χώρο του ναυπηγείου γιατί δεν έχουν τελειώσει οι εργασίες τοποθέτησης ράμπας στο γκαράζ!!!!

Posted

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στη ράμπα στο γκαράζ του Λευκίμμη όπως αναφέρει ο κ. Μπαλκάμος στη σελίδα του συνεργείου του στο facebook. Αναφέρει επίσης ότι το πλοίο δουλεύει στη γραμμή Κέρκυρα Αλβανία!! Λέτε να είναι απλά κάποιος λάθος ή θα το δούμε να αφήσει τη γραμμή της Λευκιμμης, μιας και θα έρθει το Μακεδονία ΙΙ στη γραμμή της Λευκιμμης.

Lefkimi (5).jpg

Posted

Νομίζω ότι το Λευκιμμη είναι η πρώτη παντόφλα της Κέρκυρας (ανοιχτού τύπου) που απέκτησε ράμπες για ΙΧ στο γκαράζ του. (Να σημειώσω ότι το αμφιπλωρο Άνω Χώρα ΙΙ και η κλειστή παντόφλα Άγιος Σπυρίδων έχουν ήδη).

  • 2 weeks later...
Posted

Το Λευκιμμη έφυγε τη Παρασκευή από τη Σαλαμίνα και έφτασε χθες στη Λευκιμμη. Ενώ σήμερα επέστρεψε στα δρομολόγια του στη γραμμή Λευκιμμη Ηγουμενίτσα.

  • 2 weeks later...
Posted

Τραυματισμός επιβάτη στο Ε/Γ-Ο/Γ Λευκίμμη τη Μεγάλη Παρασκευή

Quote

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Λευκίμμης για -περιστατικό τραυματισμού 50χρονου επιβάτη του Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου «ΛΕΥΚΙΜΜΗ» Ν.Π. 10870.

Ο 50χρονος είχε επιβιβασθεί στο πλοίο, το οποίο είχε προγραμματισμένο απόπλου για Ηγουμενίτσα, με το Ι.Χ.Ε. όχημα του και επιχείρησε να αποβιβαστεί την στιγμή που η διαδικασία απόπλου βρισκόταν σε εξέλιξη, με αποτέλεσμα να βρεθεί στη θάλασσα.

Ο ανωτέρω ανεσύρθη από την θάλασσα και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Λευκίμμης και στη συνέχεια στο Γ.Ν. Κέρκυρας για περαιτέρω εξετάσεις.  Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

 

  • 7 months later...
  • 5 weeks later...
  • 5 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Σταθερή αξία στη γραμμή τση Κέρκυρας το Λευκίμμη, μου κάνει εντύπωση το sun deck- αεροδρόμιο, με στέγαστρα όμως μόνο μπροστά, δεν ξέρω αν στο μεταξύ έχουν επεκταθεί και στο υπόλοιπο. Αναχώρηση για Κέρκυρα με το πλοίο να καθρεφτίζεται στη λαδιά.  

  • 3 months later...
  • 3 months later...
Posted (edited)

Μια που είπες Λευκίμμη, Παναγιότατε, να τη εδώ δεμένη στην Ηγουμενίτσα, από τα στανταράκια της γραμμής την τελευταία 15ετία. Άλλη μια όπως απομακρυνόμαστε, ενώ εδώ μπορούμε να δούμε και το γκαράζ με τις ράμπες που προσετέθησαν πέρυσι.

Edited by Nick the Greek
links
  • 3 weeks later...
Posted

Σημερα βγηκε μια βολτα μεχρι τη ραδα και μετα απο μια σταση στα Παλουκια ,ξαναγυρισε στου Παναγιωτακη

  • 4 weeks later...
Posted (edited)

Στο Λευκιμμη έγινε αντικατάσταση δυο κύριων μηχανών όπως μπορούμε να δούμε σε φωτογραφίες από τη σελίδα ΕΚ Πλω στο Facebook.

Lefkimmi.jpgLefkimmi (1).jpgLefkimmi (2).jpgLefkimmi (3).jpg

Edited by Panagia Ekatontapiliani
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...